Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşirliden akyazıya sahilden rahat tramvay yapılır sahilden sahilden Moloza kadar gelir o nostaljik tramvay gibi şey belediye biraz iş yapsa.Genelde stadyumun adını değiştirmekle meşguller.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Ya Trabzon avuç kadar şehir en uzağa diksen stadı yine uzak değil

Yorum

• Ben hayatimda 1 defa Trabzon`a gittim

Avni Aker ile yeni stadyum arasi uzak demek bana göre yanlistir. Neresi uzak ? Akcaabat ile Trabzon arasinda...Ulasim haledilir istendikden sonra..
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O tarafin arac girisi maaalesef daha buyuk kardesim cocuklar hakli.diyecek bise yok
          abicim akyazistadi sitesinden en son fotolara bakarsanız tüm köşe çıkışlarının aynı yükseklikte olduğunu çıkışların oraya koyulan dik prekanstlardan anlarsınız bence yükseklik farkı yok
          www.akyuzkalip.com
          www.facebook.com/akyuzkalip
          www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Yedi sülalem ya Müteahhit ya da inşaat mühendisi ama itiraf ediyorum inşaat bilgim zayıf onun için yorum yapmıyorum, zaten bizim mühendis taraftarları görünce yorum yapası kalmıyor insanın

Babam da Müteahhit olduğu için Mimar ve Mühendislerle epey bir araya geliyoruz çoğuda Trabzonlu bir gün fırsat bulursam bizim stad hakkında ki görüşlerini alıp burada paylaşmayı düşünüyorum..
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İstanbulun merkezinden Olimpiyat stadina gitmek Trabzondan rizeye gitmekten daha zor

Yorum

• İlla mühendis mi olmak gerekiyor bu farkı görmek için ??

Yorum

• o cikis ne öyle ya. resmen berbat ettiler

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaş hepiniz olmuşsunuz insaat mühendisi hepiniz ayrı dilden konuşuyorsunuz açın bakın bakalım inşaat resimlerine diğer girişlerin prekastları döşenmeden hangi büyüklükte allah bilmeden konuşanlara akıl fikir versin
                    inşaat mühendisimisin inşaat mühendisi olmaya gerek yok gözün görsün yeter kimse ayrı dilden konuşmuyor o çıkış nede hangar kapısı gibi yüksek yapıldı hemde kamera direk görücek trübün bütünlüğünü bozuyor diyor ayrıca oraya prekast konamaz görmüyormusun nasıl betonla yükseltmişler orası tüm çıkışlardan farklı dev gibi bir çıkış gemi giricek heralde ordan

Yorum

• 6 Aralık 2014

Yorum

• resımlerın devamı var mı bekir kardes....

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          resımlerın devamı var mı bekir kardes....
                          Hepsi burada...

Yorum

• Fotoraflar icin tskler..
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gördum kardes,var mı bılgı catıyla alakalı bırde su meshur arac cıkısı ıle bır bılgı alabıldın mı ?

Yorum

• Ellerine sağlık Bekir, yine çok güzel fotoğraflar gelmiş.

Şu prekast ne zaman bitecek acaba, ocak ayının sonunda tamamen bitmiş olur mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X