Stad bitmeden stada igrenc diyorlar ya.. Siz nasil insansiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan A Spor'da tekrar söyledi. Stadyum Denizbank'a %12 faizli borç karşılığında teminat gösterilmiş. Geleceğimiz denen stadyum isim hakkıda elimizden uçmuş oldu böylece...
tefeciler okadar almiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad bitmeden stada igrenc diyorlar ya.. Siz nasil insansiniz?
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşaretledigim malzemeleri çatı ile ilgili olabilir mi?
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşaretledigim malzemeleri çatı ile ilgili olabilir mi?HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar en üst tribünlerin arka korkulukları olabilirBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyer Takimlarin forumunda Trabzonspora bile bukadar laf atilmiyorken burda her konuda Trabzonsporu elestiren taraftar var.
Elestiride adam akili olsa canim feda.
Bu forumda, Ts taraftari olmayibta Sirf ortami germek icin Ts taraftariymis gibi davrananlar eppeyi var.
Yav he he
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıdaki arazinin tamamının trabzonspora devri ile ilgili bir adım attımı yönetim.belki yanlışlıkla yaparlar öyle yararlı bir iş .bizde şaşırırız ve mutlu oluruz...GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum