İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yeni stadla beraber yeni heyacan gelecektir.iki yıl önce 20.000 e yakın kombine satmıştık. şimdi yeni stad
takımda kendine geldi belki bir tane daha yıldız gelir. bu şartlar altında 25.000 - 30.000 tane satmak zor değil hayal
değil hatta güzel reklam yapıp pazarlarsak 30.000 bini geçeriz.
en önemlisi taraftar gruplarının liderlerini toplayıp aralarından beleşcileri ayıklayıp (metalis maçında belli oldu beleşciler)
geri kalanlar yada kalanla kulübe bağlı yeni bir grup oluşturmak mantıklı çözüm. kale arkalarını komple bu taraftar
grubu alır.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Şu koltuk arası mesafeye rağmen koltukların üzerine çıkıp atlayıp zıplamak isteyen arkadaşlara isterseniz ''Demirden'' koltuk yapın nafile...
Bir arkadaşımız yukarıda güzel yazmış, güzel özetlemiş bu tarz insanları ve kafa yapılarını...
Arkadaş ben maçı izlemeye gidiyorum, benim önümde ayağa kalkıp maç izleme hakkımı gasp edemezsin! Buna hiç kimsenin hakkı yok! Olamaz da!
Maçın içinde öyle anlar olur ki herkes hep birlikte ayağa kalkar, destek verir. Ama 90 dk atlayıp zıplamak nedir? Bu tip insanların bazıları Sahada ter akıtan futbolculardan daha fazla efor sarf ediyor. Amaç ne?
Bu bir etkinlik, ben de bu etkinliği takip etmeye gidiyorum.
Bu tarz insanlara ayrı bir yapacaksın orada atlayıp zıplayacaklar, takla mı atarlar, amuda mı kalkarlar bilmem! Gitsinler kendi gibi olan insanlarla bir arada atlayıp zıplasınlar...
Beni rahatsız etmesinler!
Ben koltuğumda destek de veririm, şarkı da söylerim. Yeter ki yanınızdaki insanın maç izleme hakkını gasp etmeyin!En son Canberk tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 01:46.
Yorum
-
Şu araç Giriş - Çıkış kapılarını 2-3 basamak daha küçük yapsalardı ne olurdu.
Vodafone Arenanın ki 10 numara olmuş. Küçük ve göze batmıyor. Bu şekilde yapılabilirmiş ama böyle tercih etmişler anlamsızca. Neyse artık...
Gerçi beterin beteri var. Konya ve diğer stadyumlardaki o devasa kapılardan sonra Akyazı'nın ki bile küçücük kalıyor
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu koltuk arası mesafeye rağmen koltukların üzerine çıkıp atlayıp zıplamak isteyen arkadaşlara isterseniz ''Demirden'' koltuk yapın nafile...
Bir arkadaşımız yukarıda güzel yazmış, güzel özetlemiş bu tarz insanları ve kafa yapılarını...
Arkadaş ben maçı izlemeye gidiyorum, benim önümde ayağa kalkıp maç izleme hakkımı gasp edemezsin! Buna hiç kimsenin hakkı yok! Olamaz da!
Maçın içinde öyle anlar olur ki herkes hep birlikte ayağa kalkar, destek verir. Ama 90 dk atlayıp zıplamak nedir? Bu tip insanların bazıları Sahada ter akıtan futbolculardan daha fazla efor sarf ediyor. Amaç ne?
Bu bir etkinlik, ben de bu etkinliği takip etmeye gidiyorum.
Bu tarz insanlara ayrı bir yapacaksın orada atlayıp zıplayacaklar, takla mı atarlar, amuda mı kalkarlar bilmem! Gitsinler kendi gibi olan insanlarla bir arada atlayıp zıplasınlar...
Beni rahatsız etmesinler!
Ben koltuğumda destek de veririm, şarkı da söylerim. Yeter ki yanınızdaki insanın maç izleme hakkını gasp etmeyin!En son Canberk tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 01:47.
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün kültürüne uygun koltuk yapsınlar bari. Ben atlarım da zıplarım da. Hatta yeri gelir 'toplu halde sağa sola bile yürürüm'.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende o zaman sirf mac izlemek icin stada gelenlere orasi tiyatro degil gidin eviniz de izleyin diyorum.
İyice taraftarligin icine ettiniz yahu.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende o zaman sirf mac izlemek icin stada gelenlere orasi tiyatro degil gidin eviniz de izleyin diyorum.
İyice taraftarligin icine ettiniz yahu.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yanında elli tane zibidiye güvenerek, dışarıda "abi" çekeceği, elini öpeceği adamlara bağıran, küfreden, hatta çocuğunun yanında yine o elli zibidiyle ve haksız yere adam döven tiplere ben de karşıyım.
Gittiğim tiyatro ve sinemada değil önümde birinin ayağa kalkması, cep telefonunun parlak ekranını tüm arka sıralara teşhir ederek, seyir zevkimin içine edenlere dahi ifrit olurum.
Ancak orası tribün, maç sırasında "sadece önemli pozisyonlarda ayağa kalkılır, onun dışında herkes otursun" demek, kendisi gibi davranmayanlara da "angut", "kereste", "beyinsiz" gibi sözlerle hakaret etmek bu elit beyefendilere ne kadar da yakışıyor (!) Belki benim için maçın kendisi çok önemli, her anını ayakta izlemek istiyorum, tribünde diğer renkdaşlarımla omuz omuza zıplamak istiyorum. Hadi ben de yaptım ama, koltukların üstünde zıplamanın yanlışlığını kabul edelim, ancak taraftarlığı sadece seyircilikle bir tutmak, kendisi gibi davranmayanları da aşağılamak ne kadar güzel...
İstanbul'da yaşıyorum ve tribünlerdeki tüm taraftarlığım deplasman izleyicisi olarak "rakip eski açık tribünün dip köşesi" olan yerlerde geçti. Bu İnönü'de Spor Toto reklamının üstü, Sami Yen'de Gayrettepe yönü numaralının yan tarafı, Kadıköy'de de lise tarafı kale arkası idi. (Hatta o lisede de 4 yıl okuyup mezun oldum.) Hatta maç yasağı nedeniyle arkadaş ve tanıdıklarımın Trabzon maçlarını İstanbul'da rakip tribünde izleme tekliflerini de hiç kabul etmedim. (Saraçoğlu'nun locası da buna dahil) Bunları övünmek için de söylemiyorum, keşke şu futbolla bütün ilişkimi kesip şu takımı takip etmeyi bıraksam diyorum ama olmuyor. Ancak kendi renkdaşımın beni ve tribünden benim anladıklarımı anlayanları bu derece aşağılaması sinirlendirmekten ziyade üzüyor insanı.
Taraftar müşteri olmadığı gibi, sadece seyirci de değildir. (Ben de ne kadar kibarlaştım yahu, eskiden olsa bi güzel....)En son oflubektas tarafından düzenlendi; 29.11.2014, 16:02.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün kültürüne uygun koltuk yapsınlar bari. Ben atlarım da zıplarım da. Hatta yeri gelir 'toplu halde sağa sola bile yürürüm'.
Yorum
Yorum