Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursanın stadyumu ile bizim stadyumun dış cephesinin farkına bakın allah aşkına atla eşşek gibi membran olsun ama sadece çatıda olsun stadı o ucube örtü ile sarıp bırakmayalım ben bütün planlarda o şekilde olduğunu gördüm mimara mail attım oda aynen planlardaki gibi olacağını yazdı dıştan görünüşte öyle olacak yani merdivenler görünecek kaplama cam vs yok tam bir saçmalık hem de deniz kıyısında böyle bir yapı olmamalı.

Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Stadyumun dış kaplamasının CAM olması için elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım!!!!!!!!

O merdivenlerin o şekilde açıkta bırakılması en büyük saçmalık olur.

Bir şekilde bu kaplamayı yaptırmalı veya yapmalıyız!

Gerekirse parasını toplayalım yaptıralım

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadyumun dış kaplamasının CAM olması için elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım!!!!!!!!

O merdivenlerin o şekilde açıkta bırakılması en büyük saçmalık olur.

Bir şekilde bu kaplamayı yaptırmalı veya yapmalıyız!

Gerekirse parasını toplayalım yaptıralım
        Bu güzeldi Camları silmeye üşeniyorsalar söz biz taraftar olarak her hafta sileriz temizleriz

Herşeye tamam diyorum o localarada ama şu dış cephe inanın içime sinmiyor gerekirse kulüp el atsın şu dış cephe olayına tam komedi olacak yoksa bu haliyle.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

İçi de dışı da gayet güzel. Bu forum dışında beğenmeyen bir kişi bile görmedim. Ekseriyetin beğenmesi gerekli ve yeterlidir. Zaten yapılan stad ne olursa olsun eleştiriler değişmeyecekti. Bugün çok beğendiğimiz Juventus Arena'nın kritiğini yapmaya kalksak mutlaka onda da bir sürü kusur bulacağız, eminim. Hayır Legia'nın stadı beğeniliyor, bizim stad eleştiriliyor. Anlamak güç.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İçi de dışı da gayet güzel. Bu forum dışında beğenmeyen bir kişi bile görmedim. Ekseriyetin beğenmesi gerekli ve yeterlidir. Zaten yapılan stad ne olursa olsun eleştiriler değişmeyecekti. Bugün çok beğendiğimiz Juventus Arena'nın kritiğini yapmaya kalksak mutlaka onda da bir sürü kusur bulacağız, eminim. Hayır Legia'nın stadı beğeniliyor, bizim stad eleştiriliyor. Anlamak güç.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Çoğunluk beğenmedi ne yazık ki Ben de çok takılmıyorum stadyumun dikliği güzel iki kat olması iyi ama dış cephe için aynı şeyi söyleyemem kaldı ki fotograflarda her şey belli seyyar stadyum gibi duruyor dışardan içini bende beğendim diyebilirim çok abartmıyorum eleştirilerimde ama dış cephe olmamış bence

Yorum

• Alper, stadyum güzel ama o merdivenlerin görünüşü hiç hoş değil...

Stadyumun giydirilmesi daha güzel yapılmalı...

Mevcut haliyle o merdivenler gerçekten komik görünüyor.

Benim tahminim o kısımlar mutlaka kapatılacaktır.

Gerek cam gerekse başka şekilde...

Yorum

• Merdivenler icin disi haledilmeli...öyle olmamali...yoksa cok anormal bir itirazim yok..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Türkiyede Yapılan Futbol Stadyumları...

24 tane stadyum yapılacak, stadı yapılacak kimi kulüpler süperlig yüzü dahi görmemiş, buna karşın en rezil proje bizimki, resmen rezillik, rezilliğin de ötesinde, şu stad projesini hangi dangalak çizdiyse onu bulup bi güzel pataklamak lazım, ayrıca bunu yapan kesin fenerlidir
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• Bir stadın dışını yaptıramıyorsak konuşacak bir şey yok...
                    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Bizim de bir stadyumumuz olacak mı acaba!!!
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bursaspor'un stadı ocak ayında açılıyormuş..

Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep Altepe:" Daha önce timsah mimarisine uygun bakmıyorduk ancak seçim çalışmaları sürecinde halka 6 stat projesi sunduk ve halk timsah figürlü projeyi istedi.Bizde halkın isteğine karşı çıkmadık." dedi

Bizim stadyum ise resmen dayatma oldu..

Görsel yönden resmen rezalet..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursaspor'un stadı ocak ayında açılıyormuş..

Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep Altepe:" Daha önce timsah mimarisine uygun bakmıyorduk ancak seçim çalışmaları sürecinde halka 6 stat projesi sunduk ve halk timsah figürlü projeyi istedi.Bizde halkın isteğine karşı çıkmadık." dedi

Bizim stadyum ise resmen dayatma oldu..

Görsel yönden resmen rezalet..
                          Bursa'nın stadı çok iyi oluyor ya .Adamlar araştırmışlar en son stadları en son teknolojileri ,en zor projeleri getirmişler ve en önemlisi Bursa halkının görüşleri alınmış sunulan projelerin seçiminde.O stadda çok can yakar Bursa ,oymayanı bile oynattırır o stad eger taraftar ile iyi bir potansiyel yakalanırsa.Tribünlerin sahaya yakın olması çok iyi olmuş
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bursa stadı için sadece mütahite 200 milyon Tl ödenmiş.
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Panaromik fotoda fena durmuyor Legia stadı.
                              Panaromik olarak bizim amatör küme maçlarını oynadığımız Sütlüce Sahası'nı görsen orayı da seversin.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

Bu iki yorumdanda anladığımız kadarıyla panaromik kelimesi insanları kandırmak için kullanılan farklı bir bakış açısıymış
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Çalışıyor...
                                X