Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    turkiyede cok luks araba surenler var icindeki insana baktiginizda cogunlukla yontulmamis bir ayi goruyorsunuz.. amerikadaki luks arabalarin inclerine baktiginizda ise arabasiyla hava atan degil bilgisiyle gorgusuyle konusan insanlar goruyorsunuz.. turkiyede insanlar sahip oldugu malla hava attigi icin kendini bir b.k sanir.. malesef boyle. trabzonda insanlarin egitim seviyesini degil artirmak bilgi gorgu saygi seviyesini artirmak gerekir.. eger bunu yapmazsaniz altina mercedeste cekseniz dunyanin en kaliteli stadinida verseniz hic bir sey degismeyecek.. dunyanin en kaliteli koltugunu kullanin yine uzerine cikacak.. biz yobaz bir halkiz.. yontulmadik umarim bir gun yontuluruz... gercekleri soyledigim icin ozur dilerim.. uzun sokaka cikin 5 dakka izleyin insanlari.. her seyi bilip ama hic birsey bilmeyen bir halk varsa o da ozellikle Trabzon dadir.. ister inanin bana ister inanmayin. once insan nasil olunur onu ogrenmemiz lazim ama cok zor cok

basimizdaki insanlarda bizim boyle olmamizi istiyor.. cunku boyle halk herseye inanip herseye evet der.. ben gercekten seviniyorum buradaki farkli yorumlari gordugumde gercekten hosuma gidiyor.. benim gibi dusunen insanlar var oldugunu goruyorum. ama bizler bir elin parmagi bile degiliz bu kalabalik camia da.. ama disari ciktiginizda durum cok farkli... olay farkli yerlere gidecek gitmeden bitirmek istiyorum... mesela cordoza ya demisler ki kucuk bir balik var ye onu golleri atacaksin.. o da bunu ajanslara haber niteliginde tasimis.. bilmiyor ki insanlar onunla dalga gecmis.. hamsi yesen ne olur yemesen ne olur.. zaten kulubun adi hamsispor olmus herkes dalga geciyor.. birde haberlere cikiyoruz hamsi diye.. yahu bir halk kendi kendine bukadar zarar verirmi.. benmi sacmaliyorum benmi bilmiyorum oyleyse soyleyin banada.. herseyimiz kufur herseyimiz alay herseyimiz vurdumduymaz..... eger bir gun gercekten ciddi, ahlakli, profesyonel, ve kadrolasirsak o gun buyuk zaferler bizim olacak.. bu hem ulkemiz icin hem kulubumuz icin ayni sekilde gecerli..

saygilar.
    çok güzel konuşmuşsun dostum

Yorum

• stadın heryeri aynı koltuklardan olmalı sadece vip tribünündeki koltuklar farklı olmalı.. şurası katlanır burası plastik diye bişey yok.. bu hem görüntü kirliliği hemde sınıf ayrımı yapmak gibi olur.. stadın güzel ve kullanılabilir olması için katlanır koltuk her bölgeye yapılmalı.. katlanır koltuk kırılmaz zaten adam ön tarafında tepinsin istediği gibi.

Yorum

• İlk olarak Notification tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kolon demirleri neden bu kadar farklı
        İstanbul 1. dereceden deprem bölgesi. bizim stattan daha çok demir kullanıyorlar

Yorum

• Şu kolonda servet yatıyor valla.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            turkiyede cok luks araba surenler var icindeki insana baktiginizda cogunlukla yontulmamis bir ayi goruyorsunuz.. amerikadaki luks arabalarin inclerine baktiginizda ise arabasiyla hava atan degil bilgisiyle gorgusuyle konusan insanlar goruyorsunuz.. turkiyede insanlar sahip oldugu malla hava attigi icin kendini bir b.k sanir.. malesef boyle. trabzonda insanlarin egitim seviyesini degil artirmak bilgi gorgu saygi seviyesini artirmak gerekir.. eger bunu yapmazsaniz altina mercedeste cekseniz dunyanin en kaliteli stadinida verseniz hic bir sey degismeyecek.. dunyanin en kaliteli koltugunu kullanin yine uzerine cikacak.. biz yobaz bir halkiz.. yontulmadik umarim bir gun yontuluruz... gercekleri soyledigim icin ozur dilerim.. uzun sokaka cikin 5 dakka izleyin insanlari.. her seyi bilip ama hic birsey bilmeyen bir halk varsa o da ozellikle Trabzon dadir.. ister inanin bana ister inanmayin. once insan nasil olunur onu ogrenmemiz lazim ama cok zor cok

basimizdaki insanlarda bizim boyle olmamizi istiyor.. cunku boyle halk herseye inanip herseye evet der.. ben gercekten seviniyorum buradaki farkli yorumlari gordugumde gercekten hosuma gidiyor.. benim gibi dusunen insanlar var oldugunu goruyorum. ama bizler bir elin parmagi bile degiliz bu kalabalik camia da.. ama disari ciktiginizda durum cok farkli... olay farkli yerlere gidecek gitmeden bitirmek istiyorum... mesela cordoza ya demisler ki kucuk bir balik var ye onu golleri atacaksin.. o da bunu ajanslara haber niteliginde tasimis.. bilmiyor ki insanlar onunla dalga gecmis.. hamsi yesen ne olur yemesen ne olur.. zaten kulubun adi hamsispor olmus herkes dalga geciyor.. birde haberlere cikiyoruz hamsi diye.. yahu bir halk kendi kendine bukadar zarar verirmi.. benmi sacmaliyorum benmi bilmiyorum oyleyse soyleyin banada.. herseyimiz kufur herseyimiz alay herseyimiz vurdumduymaz..... eger bir gun gercekten ciddi, ahlakli, profesyonel, ve kadrolasirsak o gun buyuk zaferler bizim olacak.. bu hem ulkemiz icin hem kulubumuz icin ayni sekilde gecerli..

saygilar.
            Hamsi konusu dışında haklısın. Hamsi bu yörede insanlar tarafından çok seviliyor. Ve bu insanlara hamsi diyerek alay edilince ben gocunmuyorum mesela. Hamsiyle dalga geçilmez hamsiyle iltifat edilir. Hamsi tek başına denizlerin kahramanıdır

Yorum

• Şu güzelim stadın sevmediğim 2 yanı var. 1 çatı 2 de localar..

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayatimda bu kadar sacma birsey okumadim

Otur oturdugun yerde ozaman "owww yeahh" diye bagir ...
                Rakip oyuncu etkilenmiyorsa en azindan kendi oyuncunu motive ediyorsun.
                Özer neden bir kac macta yaptigi gibi taraftari atesliyor ? Güzel görüntü icinmi ?
                Destek istiyor, inanc istiyor "oww yeaaah"ile olacak isler degil bunlar !

Trabzonsporun taraftar profilini cok güzel cizdin sagol
                Allah razı olsun kardeş.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koltuk kalitesi konusunda bence juventus stadi örnek alinmali, koltuklar cok kaliteli nekadar ziplarsan zipla imkani yok kiranassin.
                  juve macinda 3-4 koltuk kirmisdik
                  nasil kirilmiyormus
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasil kirilmiyormus
                    Hahaha Çok iyiydi.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Taraftar gruplarının liderlerini alırsın oturursun masaya olur biter. Sıkınti yapmaya gerek yok.

Gesendet.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İsim sponsoru konusunda neden bu kadar geç kaldık halen anlayabilmiş değilim, 9 ay sonra stadyum bitecek ancak halen sponsor bulamıyoruz, millet temeldeyken sponsor buldu.

Yorum

• .
                          Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İsim sponsoru konusunda neden bu kadar geç kaldık halen anlayabilmiş değilim, 9 ay sonra stadyum bitecek ancak halen sponsor bulamıyoruz, millet temeldeyken sponsor buldu.
                            Stadın devri gerçekleşmedi henüz

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nasil kirilmiyormus
                              Yalis anlama da dostum, derdiniz neydi tam olarak? Ne istediniz koltuktan?
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalis anlama da dostum, derdiniz neydi tam olarak? Ne istediniz koltuktan?
                                3.-4. siradaydik
                                önümüzü göremeyince koltuklar üstünde maci izledik
                                70-80 dakika tepinmemize dayandilar sonra 2-3 koltuk ayni anda indi, arkadasin ceketinide paramparca etti

yapacak bisey yoktu
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X