Aslında o arsanın tümü bizimdi ama "Camianın ileri gelenleri" dediklerimiz yüzünden devlete iade ettik!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıyı boyama ile ilgili bir plan, fikir yokmu ?
Mesela koltuk rengi bordo olacaksa çatı mavi yada koltuk mavi olacaksa çatı bordo olsa süper olurdu. Yada çatı petek petek bordomavi yapılabilir.Uzaktan bakıldığında güya denizde duran yelkenliye benzeyecekmiş ben pek benzetemedim de neyse ama sonuç olarak beyaz olacak.
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu neyin zihniyetidir. Görende sanacak Hastaneyi uzaylılar için yapacaklar. Trabzonda yaşayan insanların kullanması için hayat standartları yükselmesi için yapılacak. "Trabzonspor a stad hariç zırnık koklatmazlar." Bu neyin kafasıdır.Alanın yarısını verdiler ya yenilenmiş ultra lüks tesisleri ve stadı olacak Trabzonspor un. Devletin ne yapmasını istiyorsunuz.Görende sanacak birilerine peşkeş çekilecek yine Trabzonun menfaatine bir yatırım yapıyorlar. Bu şehirde her şeyin Trabzonspor dan ibaret olmasa gerek. Yada devlet Trabzonspora gelen beceriksiz yöneticilerin etrafa para saçmaları için yeni kaynak tahsisi mi yapmalı. Hani hes ler vardı neden değerlendiremediler.Sen önce elindeki kaynakları iyi değerlendir.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıyı boyama ile ilgili bir plan, fikir yokmu ?
Mesela koltuk rengi bordo olacaksa çatı mavi yada koltuk mavi olacaksa çatı bordo olsa süper olurdu. Yada çatı petek petek bordomavi yapılabilir.
Yorum
-
Koltukların rengini taraftar belirleyecekmiş. Sanki daha önce stadyum proje yarışması açıldı ya da taraftarın beğenisine soruldu da. Hani nerde nasıl belirleyeceğiz? YalancılarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar birsey sorucam bu akyazi alanı komple bize tahsil edilecekmis belli bir para karşılığında sadri sener ıstememis doğrumu doğruysa yazıklar olsun .Bizde olanı kirasını ödememek için devlete al bu senin olsun dedi !
Yorum
-
Koskoca dolgu alanını Trabzonspor'a vereceklermiş ama Sadri Şener bunu o veya bu nedenle kabul etmemiş! Nasıl bir karalama kampanyası yürüttüyse İHO'cular millet buna ciddi anlamda halâ inanıyor. Kimse kusura bakmasın, devlet o kadar para harcayıp yaptığı o dolgu alanını Trabzonspor'a tahsis etmez. Hele ki o devletin başı RTE ise rant yemeden bir toprak kırıntısını dahi vermez. Onu geçtim devlet bu alanı Trabzonspor'a tahsis etmek istese Sadri Şener'i mi dinler?
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechp ve mhp akyazı yı komple Trabzon a vermeyi, Trabzon dan alınanları da geri vermeyi vaad ediyor.
akp neden susuyor ? neden Trabzonspor ile ilgili vaadler yok ? adamların karadeniz de kalesi olduk nasılsa oy dertleri yok neden tınlasınlar ki bizi ? bugün hastane işi çıktı yarın ne olacak, daha önce yazdım yine tekrarlıyorum stad umurumda değil millet yeni stada canlı para olarak bakıyor biz o dolgu alanından yılda hatırı sayılır bir gelir kazanamayacaksak ne diye bu projeye giriştik, konforlu koltuk dışında taraftarımıza, TS ye ne katkısı olacak akyazı nın benim için bunlar önemli.
normalde bizim oranın insanı zekidir, hamsi beyinli gözükür ama zekidir. ben hala anlamıyorum akp nin Trabzon da neden bu kadar çok tutulduğunu. milliyetçi bir şehrin zıt görüşlü partiye %70 oy vermesi olacak iş değil.
Komple siyasete kaçan yorumlar yapmışsınız o şekilde cevap vereyim şehir'de herkesin tek derdi Trabzonspor değil hayatını kolaylaştıran yatırımlara oy veriyor olabilirler mi acaba ? Milliyetçilerin bundan önceki hükümet'te bulunduklarını ve o zamanlar tüm Türkiye ve Trabzon halkının neler çektiğini'de biliyorsunuzdur yada bilmiyorsanız'da açıp okuyabilirsiniz.
Bu sadece Akp değil hükümetin başında kim olursa olsun istese o Akyazı alanı'nı yine doldurur istediği herşeyi oraya yapar çekeceği peşkeşi çeker ve Trabzonspor'a o stadı'da yapmazdı.
Seçim yaklaştıkça burada AKP düşmanlığı nefreti iyice gün yüzüne vurmaya başladı, eksikleri var mı var ancak Trabzon'a hizmet edilmiyor hala nasıl oy alıyor diyorsanız bunda art niyet ararım, neyse ki Tranzon halkının %60'ı sizin gibi düşünmüyor.
Burada AKP ne yapsa doğrudur demeye çalışmıyorum en azından yapılan birşey var he daha iyisi yapılabilir mi evet yapılabilir belki ancak Trabzonspor'un başındakilerin beceriksizliğini gelip burada diğerleri tüm alanı bize verecek bu partiye buradan nasıl %70 oy çıkar gibi gereksiz şeyler söylenmesi ve içinizde ki AKP düşmanlığını ortaya vurmanız hoş olmuyor bilin.
Başlığın'da adını isterseniz "Seçime Doğru" diye değiştirelim ki içerisinde yapılan yazışmalar anlam kazansın...
Yorum
Yorum