Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumun osundan busundan ziyade bence en önemli konulardan biri de akustiği..Acaba proje çizilirken düşünülmüş müdür ?
    yAlCiN

Yorum

• Tüketmeyin beyler biraz da üretin Lazer olsun şu bu olsun. Gösterişten başka bir şey değil.
      Ve gösteriş, bizim gibi toplumlara çok fazla. İsraf, haram vs.

Anladık şov biznıs ama bu ülkede asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan insanlar varken, oraya böyle bir yatırım yapılması benim vatandaş olarak vicdanımı sızlatır.

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hepsi kötü ama kötünün iyisi bu.Savunmanız buysa söylenecek söz yok.
        En iyi konuma sahip stad derseniz daha gerçekçi bir yaklaşım olur.
        İyi olarak neyi baz alıyorsunuz merak ediyorum.

Allianz Arena? Wembley? San Mames?

Şayet iyi diye nitelendirdiğiniz bunlarsa hakikaten de bizim Akyazı Arena dediğiniz gibi ''Kötünün İyisi''

Şayet Konya, Bursa, Bjk, Gs, Fb Stadyumlarını örnek verecekseniz kusura bakmayın Akyazı bu saydıklarımızdan çok çok daha iyi bir stadyum...

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadyumun osundan busundan ziyade bence en önemli konulardan biri de akustiği..Acaba proje çizilirken düşünülmüş müdür ?
          Bence muhtesem olacak tabikide dusunuldu zaten kutu gibi stadyumumuz oluyo catida alcak olacak guzel yanki olacak insallah

Yorum

• Hani stadyum şehrin biraz dışında ya...

Hazır konu da bu ışıklandırmadan vs açılmışken, şöyle bir fikir geldi aklıma:

Acaba diyorum stadyumun bir cephesine şehrin ışıklarını yansıtacak bir sistem kurulabilir mi?
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Ucaklarin hava yaklasim yoku akyazi üzerinden gectigi icin öyle laser isi sikintili olur.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence muhtesem olacak tabikide dusunuldu zaten kutu gibi stadyumumuz oluyo catida alcak olacak guzel yanki olacak insallah
                Şehrin ışıkları derken biraz açarmısın

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tüketmeyin beyler biraz da üretin Lazer olsun şu bu olsun. Gösterişten başka bir şey değil.
                  Ve gösteriş, bizim gibi toplumlara çok fazla. İsraf, haram vs.

Anladık şov biznıs ama bu ülkede asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan insanlar varken, oraya böyle bir yatırım yapılması benim vatandaş olarak vicdanımı sızlatır.

Üretim ile ilgili güneş enerjisi önerisi sunmuştum ama bir alıntı bile yapılmadı, cevap bile verilmedi.

Kısacası böyle önerilerle gelme, kimse seni sallamaz
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen sordum ama cevap alamadım. Sen bilgili bi abiye benziyosun Fatih sana sorayım. Çatının altı düz bir şekilde kapatılacak mı yoksa konstrüksiyon gözükecek mi?
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Bi karisiklik oldu herhalde ben akustikden bahsettim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sordum ama cevap alamadım. Sen bilgili bi abiye benziyosun Fatih sana sorayım. Çatının altı düz bir şekilde kapatılacak mı yoksa konstrüksiyon gözükecek mi?
                        Kapatılmayacak diye biliyorum bu yüzden Konstrüksiyon görünecek yalnız çatı çelik malzemesi farklı olacak .Diğer stadyumda gördüğümüz boyalı demir değilde, Şimdi adı aklımda değil ama araçların jantlarındaki parlak görüntüde olacaktı. Bu durumda konstrüksiyonun görünmesinde bir sorunun olacağını sanmıyorum.

Yorum

Kapatılmayacak diye biliyorum bu yüzden Konstrüksiyon görünecek yalnız çatı çelik malzemesi farklı olacak .Diğer stadyumda gördüğümüz boyalı demir değilde, Şimdi adı aklımda değil ama araçların jantlarındaki parlak görüntüde olacaktı. Bu durumda konstrüksiyonun görünmesinde bir sorunun olacağını sanmıyorum.
                          Hmm geçen bir arkadaş çizimini paylaşmıştı. Altı kapalı olsa çok daha tatlı olur gibime geldi.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Hmm geçen bir arkadaş çizimini paylaşmıştı. Altı kapalı olsa çok daha tatlı olur gibime geldi.
                            Altı kapalı çatı sandiviç kaplama çatı sistemi bizim projede öyle bir kaplama gözükmüyor . Ambiyans için artısı olacaktır muhakkak..

Yorum

• Stad bos kaldiktan sonra altindan yapsan ne olur,dunyanin en guzel stadi da olsa icinde taraftar olmadiktan, atmosfer olmadiktan sonra gerisi bos.Stadi guzel yapan icindeki taraftarlar ve yaratilan ambiyansdir bu da bizde olmayacagina gore stadin nasil olacagi beni zerre ilgilendirmiyor.Ha guzel bir stadyum olacak o ayri millet daha ortada bisey yok iki resme bakip herseye bok atiyor ama o da klasik Trabzonlu huyu elden bisey gelmez adamlar herseyi otamatik elestirmeye begenmemeye programlanmis genetik olarak.

Yorum

Sonunda buldum bizim çatı malzemesi Titanyum kaplama olacağından bahsediyorlardı oda parlak bir görüntü yani araç jantlarında ki parlak görüntü, dediklerini uygularlarsa tabi ..
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 18.11.2014, 00:22.

Yorum

Çalışıyor...
                                X