Stadyumun osundan busundan ziyade bence en önemli konulardan biri de akustiği..Acaba proje çizilirken düşünülmüş müdür ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tüketmeyin beyler biraz da üretinLazer olsun şu bu olsun. Gösterişten başka bir şey değil.
Ve gösteriş, bizim gibi toplumlara çok fazla. İsraf, haram vs.
Anladık şov biznıs ama bu ülkede asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan insanlar varken, oraya böyle bir yatırım yapılması benim vatandaş olarak vicdanımı sızlatır.
Yorum
-
İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi kötü ama kötünün iyisi bu.Savunmanız buysa söylenecek söz yok.
En iyi konuma sahip stad derseniz daha gerçekçi bir yaklaşım olur.
Allianz Arena? Wembley? San Mames?
Şayet iyi diye nitelendirdiğiniz bunlarsa hakikaten de bizim Akyazı Arena dediğiniz gibi ''Kötünün İyisi''
Şayet Konya, Bursa, Bjk, Gs, Fb Stadyumlarını örnek verecekseniz kusura bakmayın Akyazı bu saydıklarımızdan çok çok daha iyi bir stadyum...
Yorum
-
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun osundan busundan ziyade bence en önemli konulardan biri de akustiği..Acaba proje çizilirken düşünülmüş müdür ?
Yorum
-
Hani stadyum şehrin biraz dışında ya...
Hazır konu da bu ışıklandırmadan vs açılmışken, şöyle bir fikir geldi aklıma:
Acaba diyorum stadyumun bir cephesine şehrin ışıklarını yansıtacak bir sistem kurulabilir mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence muhtesem olacak tabikide dusunuldu zaten kutu gibi stadyumumuz oluyo catida alcak olacak guzel yanki olacak insallah
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüketmeyin beyler biraz da üretinLazer olsun şu bu olsun. Gösterişten başka bir şey değil.
Ve gösteriş, bizim gibi toplumlara çok fazla. İsraf, haram vs.
Anladık şov biznıs ama bu ülkede asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan insanlar varken, oraya böyle bir yatırım yapılması benim vatandaş olarak vicdanımı sızlatır.
Üretim ile ilgili güneş enerjisi önerisi sunmuştum ama bir alıntı bile yapılmadı, cevap bile verilmedi.
Kısacası böyle önerilerle gelme, kimse seni sallamaz"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehrin ışıkları derken biraz açarmısınTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehrin ışıkları derken biraz açarmısınben akustikden bahsettim
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sordum ama cevap alamadım. Sen bilgili bi abiye benziyosun Fatih sana sorayım. Çatının altı düz bir şekilde kapatılacak mı yoksa konstrüksiyon gözükecek mi?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapatılmayacak diye biliyorum bu yüzden Konstrüksiyon görünecek yalnız çatı çelik malzemesi farklı olacak .Diğer stadyumda gördüğümüz boyalı demir değilde, Şimdi adı aklımda değil ama araçların jantlarındaki parlak görüntüde olacaktı. Bu durumda konstrüksiyonun görünmesinde bir sorunun olacağını sanmıyorum.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm geçen bir arkadaş çizimini paylaşmıştı. Altı kapalı olsa çok daha tatlı olur gibime geldi.
Yorum
-
Stad bos kaldiktan sonra altindan yapsan ne olur,dunyanin en guzel stadi da olsa icinde taraftar olmadiktan, atmosfer olmadiktan sonra gerisi bos.Stadi guzel yapan icindeki taraftarlar ve yaratilan ambiyansdir bu da bizde olmayacagina gore stadin nasil olacagi beni zerre ilgilendirmiyor.Ha guzel bir stadyum olacak o ayri millet daha ortada bisey yok iki resme bakip herseye bok atiyor ama o da klasik Trabzonlu huyu elden bisey gelmez adamlar herseyi otamatik elestirmeye begenmemeye programlanmis genetik olarak.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm geçen bir arkadaş çizimini paylaşmıştı. Altı kapalı olsa çok daha tatlı olur gibime geldi.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 18.11.2014, 00:22.
Yorum
Yorum