Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam Tolga, anlaştık
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Delikanlı bir şehirde kalsaydın hocam ya

ABD'de San Francisco UK'de Brighton bize haram

Bende dil için İngiltere'ye gideceğim zaman diğerlerinden ucuz diye Brighton şehrine gidecektim. Son anda firma tarafından "El ele tutuşup sokakta öpüşen erkekler görebilirisin" uyarısı alınca şehir değiştirmeye karar vermiştim
      Tolga o işler biraz hikaye kısmı 4.5 ay kaldım. O konuda göze batan bir şey görmedim. Kendi barları falan var ama uçuk pek bir şeye rastlamadım. Brighton İngilterede dil okuluna gidilebilecek en iyi şehir.
      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga o işler biraz hikaye kısmı 4.5 ay kaldım. O konuda göze batan bir şey görmedim. Kendi barları falan var ama uçuk pek bir şeye rastlamadım. Brighton İngilterede dil okuluna gidilebilecek en iyi şehir.

Homofobik bir yapım var En iyi şehir neresi bilmiyorum ama Cambridge o kadar da ilgi çekici değil.
        9 # Osvaldo'

Yorum

Delikanlı bir şehirde kalsaydın hocam ya

ABD'de San Francisco UK'de Brighton bize haram

Bende dil için İngiltere'ye gideceğim zaman diğerlerinden ucuz diye Brighton şehrine gidecektim. Son anda firma tarafından "El ele tutuşup sokakta öpüşen erkekler görebilirisin" uyarısı alınca şehir değiştirmeye karar vermiştim
          bizde brightondaydik ve anlattigin cogu sey vardi
          ingilizcemiz pek ilerlemedi maalesef
          süper housepartyler vardy
          ögrenciler beraber kaliyor müstakil evlerde ve inanilmaz hayat yasiyorlar
          derslerde komadaydik resmen, iki hafta bir cirpida gecti
          hocalarlan london günü yapmisik, buckingham sarayin önünde toplu resim cekilmemis olsaydik haberim olmayacakti londraya ayak bastigimdan
          ben böyle grup halinde gezilere gelemiyorum
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizde brightondaydik ve anlattigin cogu sey vardi

ingilizcemiz pek ilerlemedi maalesef

süper housepartyler vardy

ögrenciler beraber kaliyor müstakil evlerde ve inanilmaz hayat yasiyorlar

derslerde komadaydik resmen, iki hafta bir cirpida gecti

hocalarlan london günü yapmisik, buckingham sarayin önünde toplu resim cekilmemis olsaydik haberim olmayacakti londraya ayak bastigimdan

ben böyle grup halinde gezilere gelemiyorum

Abi benim Brighton'ı kötüleme sebebim bunlar değil ki zaten Tamamen farklı Anılarımızı anlatacağımız yer burası da değil. Özelden devam edelim Biz de yaşadık yani, hava mı atalım
            9 # Osvaldo'

Yorum

Abi benim Brighton'ı kötüleme sebebim bunlar değil ki zaten Tamamen farklı Anılarımızı anlatacağımız yer burası da değil. Özelden devam edelim Biz de yaşadık yani, hava mı atalım
              hey ya stad varmiydi brightonda
              stad basligindaymisiz , bende ganitada geziniyorumdur diyorum
              bu arada bizim stadda ingiliz stadi style mis haberin varmiydi

Ünal Karaman

Yorum

• Bana göre otogar için en güzel yer moloz (Balıkçılar halı,eski lunapark olduğu bölüm)
                Çok boş yer var orada ve çok düzensiz orası google earth bakan da görebilir orayı otogar rahat sığar oraya
                Ana yoldan gelecek bir kavşak ile trafik problemi de pek olmaz
                Bende otogarı şehirden fazla uzağa kurulması fikrinde değilim
                Ama iyi bir mimarı çizim ile moloza güzel bir görüntü kazandıracağını düşünüyorum.
                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hey ya stad varmiydi brightonda
                  stad basligindaymisiz , bende ganitada geziniyorumdur diyorum
                  bu arada bizim stadda ingiliz stadi style mis haberin varmiydi
                  stad hep full çekiyordu ya olmaz mı? Seegulls adlı taraftar grupları vardı
                  Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• 9 Mayıs 2015

Yorum

• Stadyumun herhangi bir yerine cam kaplama yapıalcak mı, yokse güzelim stadyum yalnızca sıvanıp boyanacak mı?

Yorum

• arkadaş kaç gün geçti hala aynı hiçbi değişiklik yok

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stad hep full çekiyordu ya olmaz mı? Seegulls adlı taraftar grupları vardı
                          brian clough sanirim bi ara orada tdlik yapmisdi
                          öyle biseyler anlatmistilar

Ünal Karaman

Yorum

• Cati bu hizla giderse hedef 2023.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Cok buyuk bir sans ve cok sevdigim bir arkadasimin muthis iyiligi sayesinde barcelona - bayern macini nou camp ta izledim. Gordugum en onemli sey stadin mukemmelliginden cok icinde temizlik gorevlisinden takimin hocasina kdar herkesin takima kendini adamisligiydi. Nou campi guzel ve ozel yapan bence bu. Adamlar icin takim herseyden farkli, zaten marslari bile oyle.

Yorum

• Akşam yine oradan geçtim. 4. Kolona da büyük ek parça eklenmişti. Büyük ek parça eklenmeyen 1 kolon kaldı kapalı tribünün arkasında.

Yorum

Çalışıyor...
                                X