Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hay arkadaş ya, bitmedi şu ışık olayı?????
    statın iç dizaynı ile ilgili o kadar eksik varken ışıklandırma konusu bence en son sıradadır. statımızın tribün ısıtması olmayacak? loca basamklarını tribünden ayıran güzel bir set çekilmeyecek. bunlardan bahseden yok .
    O iş geçti prekastlar takılmadan önce yapılacaktı. Prekastların altında giriş yok resimlerden gördüğüm kadarıyla. Kabloları, kalörifer borularını (Bahsettiğim şey Heizstab Türkçesini bilen yazsın bi zahmet ) çekemiycekler mesela. Bu saatten sonra yapılan senin dediğin gibi uyduruk bir şey olur zaten.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Trabzonspor’un profesyonelleri, önemli birsponsorlukanlaşması için büyük mesafe aldı. Temasların öyküsü sezon başı kampına dayanıyor. Karadeniz ekibi, Avusturya fabrika ve müzesi bulunanSwarovski’ninsahibi Gernot Langes Swarovski’nin otelinde kamp yaptı. Yaklaşık 15 gün süren kamp çalışmaları sırasında Başkan Hacıosmanoğlu ve kurmayları Swarovski ailesiyle ilişkiyi geliştirdi. Trabzonspor’u büyük bir misafirperverlikle ağırlayan aile ve beraberindekiler Legia Varşova ile oynanan Avrupa Ligi maçına çağrıldı ve 2 gün Trabzon’da ağırlandı. Karadeniz’e ve gösterilen yakınlığa hayran kalan aile, Bordo-Mavili ekiple işbirliği talep etti.

YILLIK EN AZ 7 MİLYON EURO
      Türkiye’de de birçok mağazası bulunan markanın sahibi ve kızı, sponsorluk için yeşil ışığı yaktı. Taraflar şimdi sponsorluğun şekli hakkında görüşüyor.Bu anlaşmanın isim hakkı satışı üzerinden yeni Akyazı Stadı için de olabileceği gelen haberler arasında. Ancak az az 5 yılı kapsayacak anlaşmanın ve marka ortaklığının neticesinde Trabzonspor’un kasasına yıllık 7 ile 10 milyon Euro arasında bir rakamın girmesi bekleniyor

Yorum

• Bursa'nın stadı da baya iyi oluyor sanki. Atmosferi bizimkinden kötü ama yapısal değeri bizimkinden yüksek olacakmış gibi geliyor bana

Yorum

• Öneri getirdigim isiklandirma projesine bu Kadar destek gelmesi sevindirici.

Konusulacak daha onemli seyler var diyen arkadaslari da anliyorum fakat olmus bitmis seylere söyle olsa boyle olsa diyecegimize biraz da daha yapilmamis seyler icin yogunlasalim.

Madem cati bu sekilde yapilacak bunu bir sekilde göze güzel göstermek lazim.

Bunun gibi projeler sadece masraf degildir.Karsiliginda reklam gelirlerin artar.Trabzon`a gelen turistlerin bir duragi olur.Gelir onunde resim cekilir belki bu arada kulup magazasindan birseyler alir.

Biraz da var olani degistermekten ziyade pazarlamaya onem verelim.Akintiya karsi kürek cekmenin bi anlami yok.
          İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• Stadın daha güzel gözükmesi ve daha efektif olabilmesi için yapılması gereken şunlar;

1- Hybrid çim sistemi,
            2- Locaların gizlenmesi için Bursa'nın yapmış olduğu gibi bir önlem,
            3- 2. Katın en başına yapılacak ışıklı reklam panoları hem stadı modern hale sokacak hem locaları gizleyecek hemde görsel şölen sunacak.
            4- Kaliteli koltuk sistemi mümkünse açılır-kapanır.
            5- Stad dahili ses sistemi - modern olmalı
            6- Stad çatısı içeriyi tamamen izole etmediğini varsayarak Tribün ısıtma sistemi projeye sonradan dahil edilmelidir.
            7- Yukarıda Bakü'de örneği bulunan dış cephe aydınlatma projesi.

Bunlara ekleme yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Twitter aracılığı ile yolladım kendisi de çok beğenmiş.Peki böyle bir şey düşünüyor musunuz stat için dedim şuanlık bir cvp gelmedi
              eyvallah kardeşim bizim tarftara bi anlam veremiyorumn yok elektrik yok disco falan filan maçtan 2 saat önce şu aydınlatmayı açsalar yinee yeter mükemmel gözükürr

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eyvallah kardeşim bizim tarftara bi anlam veremiyorumn yok elektrik yok disco falan filan maçtan 2 saat önce şu aydınlatmayı açsalar yinee yeter mükemmel gözükürr
                Trabzonspor'a yakisir bir isiklandirma olacak diye cevap atti son olarak

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'a yakisir bir isiklandirma olacak diye cevap atti son olarak

oo süper haber ozaman

Yorum

• Örnek Loca çalışmaları

Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Localar biraz küçük geldi bana, TT Arena'daki birkaç locaya girme fırsatı bulmuştum, bunlardan çok daha büyüktüler.

Yorum

• hüseyin emin abiye akyazı çimlerinin hybrid olup olmayacağını sordum premier ligde çoğu stadyumun hybird olduğunu söyledim, o kalitede ekim yapmamız lazım diye cevap verdi

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Localar biraz küçük geldi bana, TT Arena'daki birkaç locaya girme fırsatı bulmuştum, bunlardan çok daha büyüktüler.
                          Evet Hollandada birkac degisik locada mac izledim ve hepsi bnundan buyuktu ama Trabzon icin iyi bence. Kucuk locanin fiyati dusuk olunca daha cok insana ulasilir ve tabiri caizse sürüm den kazaniriz. Sanirim bundan buyuk localarda mevcuttur(sadece tahmin).
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cati panelleri teflon membrandan olacak, aciklanmisdi

titanyumu ilk olarak duyup okuyorum
                            daha cok catinin skeletinde kullanilir düsünüyorum
                            agirlikdan tasaruf etmek icin
                            ????????
                            Bütünlük açısından sadece iskeletle sınırlı kalacağını sanmıyorum. Ağırlık konusundan ziyade görsel yönden tercih edildiğini düşünüyorum.

Yorum

• localarda tuvalet var mı? sağda gözüken mi acaba? varsa eşya falan koyup taşınırsın. otel gibi kullanırsın o zaman
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                localarda tuvalet var mı? sağda gözüken mi acaba? varsa eşya falan koyup taşınırsın. otel gibi kullanırsın o zaman
                                Mac disinda kiraya verelim
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Çalışıyor...
                                X