Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha öncede yazmıştım livepool ın anfileld roadda yaptığı gibi nasıl stadın girişine you'll never walk alone (asla yanlız yürümeyeceksiniz) yazdırdıysa

bizde aynı şekilde kendimiz bulduğumuz bir sözü yazabiliriz. (ör. SenHayatımdaAnlam)
    --------------------------------------------------------------------------------
    yine anfield roudda oyuncuların ve hakemlerin stada girerken koridorda karşılarına This is Anfield (Burası Anfield) yazısı çıkıyorsa

bizdede aynısı olabilir başka bişey yazarız (ör.Fırtınanın Kopacağı yerdesin) gibi maça 1-0 yenik başlarlar

Bekir abi bu konuyu erola açabilirsen seviniriz.
    Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu fikir benimde aklıma geldi. Gerçi ben tüm stad için yıldırım ve gök gürültüsü efektleri ayrıca rüzgar efekti uygulanabilir diye düşündüm ama çıkış tüneli daha maliyetsiz olur. Kesinlikle değerlendirilmeli bence...
      valla hayal ettikçe daha bi hoşuma gitti.
      federasyon böyle birşeye izin verirmi bilmem ama gerçekten mükemmel olurdu
      BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konu stadyumdaki heykelden açılmış olunca Emirates Stadyumu önündeki Henry heykelini es geçmek olmaz. Efsane;

Heykel içine şb girmişti.
        Alex in heykelini yaptılar. Ama alex den baska herkese benziyor.

Yorum

• Farklı olmak istiyorsak hamsi veya farklı balık türleri yüzdüreceğimize at yüzdürelim. Bütün dünyada nam yaparız ...
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha önce gündeme getirmiştim, özellikle stada gelen protokol ve basın yolu üzerinde, Trabzon'un değerlerinin yeraldığı, heykeller resimler fotoğraflar vs. koyulmalı. Yabancı basın ve taraftarlar içinde ilgi çekici olur.
            Örneğin duvarlarda Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun Horon mozaiği gibi; (Expo'58 Brükselde sergilenmiştir)

Çok güzel bir esermiş, hem de bize özgü önemli bir değer. Çok güzel bir öneri ama, kendi sanat dolu tarihini unutmuş, futboldan başka bir şey düşünmez olmuş bir kitle tarafından benimseneceğini, uygulanacağını, böyle bir incelik gösterileceğini hiç sanmıyorum
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konu stadyumdaki heykelden açılmış olunca Emirates Stadyumu önündeki Henry heykelini es geçmek olmaz. Efsane;

bu derece ikonlaşan bir tek şey aklıma geliyor.o da hami nin firikikleri. topa vururken bir heykeli yapılsa iyi olurdu.hem o zaman takımı karıştırmaktan ve t.direktörlük hevesinden de vazgeçer koskoca heykel yaptık daha ne istiyon der yönetim.

Yorum

• Dozer Cemil
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet stat bittikten sonra birkaç küçük dokunuş yapmak lazım . Resim olur, duvarlarda çeşitli figürler olur abartmamak üzere... Yani bi devlet binası bi kongre merkezi havası olmaması lazım koridorlarda..
                  abartmamak çok önemli bir nokta. eminim herkesin güzel fikirleri vardır ama en kayda değer, herkeste ortak bir tepki oluşturacak şeyler seçilmeli.tarih bilmek lazım.olaylardan haberdar olmak lazım.mimar olmak kolay değil. işi ehline bırakmak lazım. öyle yakup aslan istedi diye yapılacaksa hiç yapılmasın.mümkünse o adam yönetimden uzaklaştırılsın. senin çene iyi sen yaparsın diye basın sözcüsü yapmışlar adamı. aksine hiç konuşturulmaması lazım. neyse konu dağılmasın.

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim daha sıradışı bir fikrim var.
                    çıkış tünelinin sonuna doğru pervanelerle rüzgar oluşturulup, ses ile de destekleyip fırtına efekti yapılabilir.
                    aynı anda anons ile de " KARADENİZ FIRTINASI GELİYOOOORRRR" diye bağrılsa
                    maça çıkışta rakip üzerinde olumsuz bir etki yaratır. bizim takımı da gazlar diye düşünüyorum.
                    Kesinlikle katılıyorum böyle şeyler yapılmalı hem takımı motive edersin hemde stadın taraftar bölümlerinede bu etkiyi yaparak o gazla taraftarı bile çekersin mükemmel olur ama bu fikirleri koltuk rengindeki gibi birilerinin yönetime mutlaka iletmesi lazım..
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      inşallah saçma sapan bir çatı sistemiyle stadı harabeye çevirmezler

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeş sen ne çok biliyorsun, inşaat mühendisi misin?

Gozlu'lu Mühendiiiiis adamum benim belediye binasii etdi okadar borumu
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Heykel yapılacaksa şimdiden başlanıp adam gibi bir Şenol Güneş heykeli yapılabilir

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konustukca batiyorsun jojuk cati bitmmeden daha birsey gormeden elestirmek icin elestiriyosun neyin pesindesin ?
                          çatı sistemi resimlerde gözüken gibi olmucakmı kardeşim
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çatı sistemi resimlerde gözüken gibi olmucakmı kardeşim
                            Evet projedeki gibi olacak Turkiyede bir ilk olacak hangi resimlerden bahsediyosun ?
                            begenmeyebilirsin ama kalitesini bilmeden binanin catilarindan daga kalitesiz diyemezsin
                            Kolay gelsin

Yorum

• İlk olarak Leralonde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Heykel yapılacaksa şimdiden başlanıp adam gibi bir Şenol Güneş heykeli yapılabilir
                              Birilerine inme indireceksiniz
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi ...................... Stadımıza ,

ama Tribün ismi verilir ama heykelleri yapılır ama bu isimler kesinlikle yaşatılmalı...

Dozer Cemil , Şenol Güneş , Şamil Ekinci ve Kazım Koyuncu (taraftar simgesi olarak)
                                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X