Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ah şu çatı var ya çatı, başka bir şekilde olsa ne has olurdu...
    Çatıyı ben de beğenmiyordum ama stad yükseldikçe hayali olarak bu çatıyı o yükselen betonarmenin üstüne oturttuğumda muazzam bir görüntü ortaya çıkıyor. Hep diyoruz ya, çıplak gözle bir başka görünüyor...

Stadın en güzel tarafı çatısı olacak bence, yeter ki membran şeffaf olmasın (ki olmayacak diyorlar). Nasip olup da açılış maçına gelecek olanlar mümkünse toplu taşıma kullansın, stada bakarken araç kullanmak zor oluyor -ki mecbur bakacaksınız, gözlerinizi alamayacaksınız -

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çatıyı ben de beğenmiyordum ama stad yükseldikçe hayali olarak bu çatıyı o yükselen betonarmenin üstüne oturttuğumda muazzam bir görüntü ortaya çıkıyor. Hep diyoruz ya, çıplak gözle bir başka görünüyor...

Stadın en güzel tarafı çatısı olacak bence, yeter ki membran şeffaf olmasın (ki olmayacak diyorlar). Nasip olup da açılış maçına gelecek olanlar mümkünse toplu taşıma kullansın, stada bakarken araç kullanmak zor oluyor -ki mecbur bakacaksınız, gözlerinizi alamayacaksınız -
      bi ara deniz tarafi kale arkasi rüzgar yüzünden hepten kapanacak denilmisdi

varmi son durumdan bi haberin
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi ara deniz tarafi kale arkasi rüzgar yüzünden hepten kapanacak denilmisdi

varmi son durumdan bi haberin
        Valla hocam, idari binadaki mühendis arkadaşlara sormuştum, hatta şu maketteki resmi de göstermiştim ama planlarda öyle bişey görünmüyor demişlerdi.

Çatı için söylediklerim görüntüyle ilgilidir , iklim şartlarına karşı korunmasız olduğu -daha doğrusu stadı korumasız bıraktığı- kesin.

Yorum

• olsun en kötü ski jumping tesislerinde kullanilan rüzgar filesinden döseriz ilerde

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olsun en kötü ski jumping tesislerinde kullanilan rüzgar filesinden döseriz ilerde

İlerde çok şey yapılabilir zaten -ki mecburen yapılacak- ama 2015-16'ya bu haliyle gireceğiz, biraz sıkıntı çekeceğiz gibi görünüyor ama Avni Aker'in sıkıntısının yanında sıkıntı sayılmaz heralde

Yorum

• Cok sagolun renktaslarim fotorafmarda goruldugu gobi cok cok guzel gorunuyo gittikce daha goze hos geliyo stadyumuz ins tez zamanda kavusuruz

Yorum

• Formaların meraklandırma fotoğraflarına bakıyormuş gibi hissettim buna bakarken

Yorum

Formaların meraklandırma fotoğraflarına bakıyormuş gibi hissettim buna bakarken

Kafami cevire cevire boynum agridi

Yorum

• Daha önce tartışıldı mı bilmiyorum,göremedim,ancak aşağıda fotoğraflarda işaretlediğim kolonları nasıl gizleyecekler acaba? Keşke takılan prekastlar takıldığında onları gizleyecek şekilde projelendirilseymiş.Bu şekilde hem localar daha gizli gözükürdü hem de daha güzel bir görüntü olurdu sanki.

En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 09.11.2014, 19:16.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha önce tartışıldı mı bilmiyorum,göremedim,ancak aşağıda fotoğraflarda işaretlediğim kolonları nasıl gizleyecekler acaba? Keşke takılan prekastlar takıldığında onları gizleyecek şekilde projelendirilseymiş.Bu şekilde hem localar daha gizli gözükürdü hem de daha güzel bir görüntü olurdu sanki.

ttarenada da öle. bakmıştım ben. reklam panosu olmasına ragmen gozukuyordu. reklam panosunu aşağa sarkıtırsak az tamamdır. hem loca aralıgı da küçük görünür.

Yorum

• Vodafone arenada böyle değil prekastlar " -| "şu şekilde, alt kısmı o çıkıntıları örtüyor.

Yorum

• Saka maka kaç yildir beklediğimiz güzel ve kale arkalarnda maratonda 2. Kati olan bi stadyuma kavusuyoruz..

Yorum

Hiç olmamasından iyidir yine de ne bileyim. Daha güzel bir şeyler yapılabilirdi

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                            Lazanat' lı

Yorum

• normal evlerin çatı sistemi bile bizim stadın kalitesinden daha iyi
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                normal evlerin çatı sistemi bile bizim stadın kalitesinden daha iyi
                                Konustukca batiyorsun jojuk cati bitmmeden daha birsey gormeden elestirmek icin elestiriyosun neyin pesindesin ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X