Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet projedeki gibi olacak Turkiyede bir ilk olacak hangi resimlerden bahsediyosun ?
    begenmeyebilirsin ama kalitesini bilmeden binanin catilarindan daga kalitesiz diyemezsin
    Kolay gelsin
    mersinin çatı sistemi gibi biliyorum eğer onun gibi olursa çok kötü Türkiyede bir ilk dedin nasıl ne yönden ilk ?
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Onur'a jibule yaptırıp heykelini koyalım.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mersinin çatı sistemi gibi biliyorum eğer onun gibi olursa çok kötü Türkiyede bir ilk dedin nasıl ne yönden ilk ?
        Stadyumun çatısı;

Çatı sistemi çelik konstriksiyon iskelet üzerine teflon membran şeklinde tasarlandı. İçinde saç teli kalınlığında çelik şeritler bulunan bu membran Türkiye’de imal edilemediğinden yurt dışından getirilecek. Üzerinde çok sayıda insanın dolaşabileceği bir yapıda olan bu menbranın kullanılmasıyla, zamanla bazı stadyumlarda yaşanan membran yırtılması veya çökmesi gibi sorunlar ortadan kaldırılmış olacak.

Yorum

• Prekast işi bitse de tam anlamıyla görsek...

Yorum

• izleyen arkadaşlar bugünden fotoğraf paylaşabilir mi ?
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İnşaatın neden yavaşladığını buldum beyler

Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                izleyen arkadaşlar bugünden fotoğraf paylaşabilir mi ?

Yorum

• Antalya Stadi'nin catisinin bitimine az kalmis

*
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

teşekkürler..
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Nerden izliyorsunuz?
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nerden izliyorsunuz?
                        Klubün resmi sitesine gir bulursun orda direk önüne çıkıyor
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antalya Stadi'nin catisinin bitimine az kalmis

bizimki de bundan mı olacak .((

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teşekkürler..
                            Rica ederim

Baska taraflarini görmek istiyorsaniz söyleyebilirsiniz o zaman eklerim bu aralar sadece calisma olan yerleri yüklüyorum

Yorum

• Tünel Çıkışına 10 metre kala Su üstünde yürür gibi zemin kalın cam olmak üzere dalgalandırılmış su ve ışık efektleri ile fantastik bir çıkış tüneli yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnşaatın neden yavaşladığını buldum beyler

soteye yatmışlar anlaşılan.

Yorum

Çalışıyor...
                                X