Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

41 bin kişilik stat neyimize 20 bin kişilik stada passoligi bahane edip 5 bin kisi zor geliyo
    Yazik .....
    61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• Çalışmalar iyi durumda ilk kez gece ışıkların yandığını görüyorum içeride

Yorum

• İlk olarak gokhan_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        41 bin kişilik stat neyimize 20 bin kişilik stada passoligi bahane edip 5 bin kisi zor geliyo
        Yazik .....
        anasını satayım sanarsın ülkede tüm takımlar full tribüne oynuyor. ben gidecem yeni stada bu çürümüş stada bu saçma sapan futbolculara gitmem ben. konfor istiyorum yeni stad da ailece maça gidecem. sıktı artık şu kapasite mevzusu. beğenmeyen gitmesin de izlemesin de..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anasını satayım sanarsın ülkede tüm takımlar full tribüne oynuyor. ben gidecem yeni stada bu çürümüş stada bu saçma sapan futbolculara gitmem ben. konfor istiyorum yeni stad da ailece maça gidecem. sıktı artık şu kapasite mevzusu. beğenmeyen gitmesin de izlemesin de..
          aynen ya bu nedir arkadaş. ulan sanki 20 kişilik stadda az seyirci olmasından daha garip bişey 40bin kişilik stadın boş gözükmesi. Aynı hesap. Trabzondaki ruhsuzluk olmasa 60-70bin dolar stadlar.
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen ya bu nedir arkadaş. ulan sanki 20 kişilik stadda az seyirci olmasından daha garip bişey 40bin kişilik stadın boş gözükmesi. Aynı hesap. Trabzondaki ruhsuzluk olmasa 60-70bin dolar stadlar.
            Trabzonda ruhsuzluk olmasa mı?

Kırmızı karda yağsın mı?
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Şu videoyu görünce heyecanlandım. Atmosfer harika.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonda ruhsuzluk olmasa mı?

Kırmızı karda yağsın mı?
                Yağsın. Trabzondaki insanların artık umrunda değil takım. Şike var diye insan tertemiz takımını bırakmaz. Trabzondaki birkaç bin kişi hariç gerisi faso fiso.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yazik. Gercekten yazik. Su trabzon da maca giden yokmu. Bir stadi doldurmasini bile bilmiyorlar......cok üzücü.....taraftar sahip cikmiyorsa....kim cikacak?

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazik. Gercekten yazik. Su trabzon da maca giden yokmu. Bir stadi doldurmasini bile bilmiyorlar......cok üzücü.....taraftar sahip cikmiyorsa....kim cikacak?
                    Bedava bilet yok taraftarlıkta yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bedava bilet yok taraftarlıkta yok
                      bu dediğinde çok saçma. ben öğrenci halimle 50 tl bilete verdim para biriktirip bundan 3 4 yıl önce. o zaman maç izliyoduk heycan vardı şike mevzusu yoktu, insanlar futboldan soğumamıştı bi hırs vardı. şimdi 30 tl bile bana fazla geliyor veremeyeceğimden değil karşılığını alamayacağımdan. almayacam dediğim pasoligi de aldım geçen gün. ne zaman takım olur sahada heycan olur o zaman tribünlerde dolar merak etmeyin.. avni akerin eski halinde 30 binleri hatırlıyorum bedava mıydı o zaman biletler? hayır. şampiyon olduğumuz sene de en yüksek ortalamaya biz oynadık yanılmıyorsam.. yine olsun 40 bin değil 50 bin de dolar.. almanya ve diğer ülkelerle de kıyaslamayın hem maddi açıdan hem de futbola bakış açısından çok farklı dünyalar..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu dediğinde çok saçma. ben öğrenci halimle 50 tl bilete verdim para biriktirip bundan 3 4 yıl önce. o zaman maç izliyoduk heycan vardı şike mevzusu yoktu, insanlar futboldan soğumamıştı bi hırs vardı. şimdi 30 tl bile bana fazla geliyor veremeyeceğimden değil karşılığını alamayacağımdan. almayacam dediğim pasoligi de aldım geçen gün. ne zaman takım olur sahada heycan olur o zaman tribünlerde dolar merak etmeyin.. avni akerin eski halinde 30 binleri hatırlıyorum bedava mıydı o zaman biletler? hayır. şampiyon olduğumuz sene de en yüksek ortalamaya biz oynadık yanılmıyorsam.. yine olsun 40 bin değil 50 bin de dolar.. almanya ve diğer ülkelerle de kıyaslamayın hem maddi açıdan hem de futbola bakış açısından çok farklı dünyalar..
                        Sana göre saçma olabilir. 30 binlerde bedava bilet sayısı % 60 dan fazlaydı. Hatırlarsan o dönemde valilikler vakıflar dernekler toplu bilet alımı yapmıştı ee bu alınan biletler Trabzon halkına verildi . Bu sayede 30 bin kişilere ulaşıyorduk. Bu dediğim bizle kısıtlı değil diğer stadyumlarda aynı. Bedava bilet kesildi taraftar uçtu gitti.

Yorum

• Bedava bilet yine verirsin istersen kimse engel olamaz asıl önemli olan taraftarın inancını kaybetmesi şike mevzusundan sonra ben 10 seneye yakındır aldığım kombine bileti almadım passolig de almadım hiç bir maça gitmedim stadın o boş hali içimi acıtıyor ama artık içimden gelmiyor maça gitmek ,yeni stat ile bir heyecan yakalanabilir.
                          En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 26.10.2014, 21:25.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Gladbach stadı çok hoşuma gidiyor umarım benzer bizimkide.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Şike mevzusundan inancını kaybeden taraftar maça gitmiyor ama seçimlerde oy veriyor bu nasıl çelişki istediğine oy ver ama %50 stadı doldur bari. Takımdan değil ama taraftardan soğudum Trabzonspor bir şehir takımı değil artık bir gurbetçi takımıdır.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• Beyler bu spartak stadının koltukları başta böyleydi sonra neden değişmiş ?

ben mi yanlış görüyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X