Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi bee ciddenmi?? Bi haftadır göremediğimiz köşeye çevirebiliyormuyuz?
Gesendet.
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn fazla 200 kişiye canlı yayın yapabiliyor galiba sitelerinde öyle yazıyor
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede yazıyor link atabilirmisin Veysel?
# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yayının çekildiği sitede manşette ürünün açıklamasında yazıyor ama o mu bilmiyorum
http://basturkelektronik.com/flash/trabzonspor2.html
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa Kupası maçında Karabük'te tribünün fazla dikliğinden seyirci alınmamıştı.Bunun bir sınırı varsa neye göre yaptı Karabük stadı?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi sınırı elbet vardır ama karabükteki sıkıntı diklik değildi bence diklikten dolayı basamak aralarına korkuluklar yapılmalıydı. mesela bir çok stadda ikinci katlarda korkuluklar görürüz özellikle dik yapılı tribünlerde bu böyledir. karabükte böyle değildi.. bizde korkuluk koyacak kadar dik olduğunu sanmıyorum ama sınırı bilmiyorum tam olarak. mesela gs stadında münich stadında filan var ikinci katlarda..FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlluminati sembolü gibi maşallah.
Gesendet.Özkan SÜMER
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynısını düşündüm.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bu şekilde bir kaç çalışma yapıp uygulasalar Akyazıya. Bu denli büyük bir projeye yapılan Peyzaj çalışması basit kaçıyor. Yanı başımızda bulunan Batum da bu gibi bir çok görsel çalışma yapılmış durumda bizde neden olmasın. Dolgu alanındaki o yapmacık peyzaj çalışmaları yerine stadyumu dahada özel yapacak bir kaç proje uygulanmalı diye düşünüyorum. Bunu uygulayacak vizyon var mı yok mu onu bilemem.!
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevabın için teşekkürler,korkuluk mantıklı.Bjk stadı çok dar alana yapılıyor orda da o sıkıntı olacaktır.
yani onlarda korkuluk olursa bizimkindede olur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum