Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olmadi artik dönüsümlü gireriz. Bakan cikar, bakan cikar
    Olabilir haklısın
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi bee ciddenmi?? Bi haftadır göremediğimiz köşeye çevirebiliyormuyuz?

Gesendet.
      Şaka İbrahim şaka

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En fazla 200 kişiye canlı yayın yapabiliyor galiba sitelerinde öyle yazıyor
        Nerede yazıyor link atabilirmisin Veysel?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerede yazıyor link atabilirmisin Veysel?
          Abi yayının çekildiği sitede manşette ürünün açıklamasında yazıyor ama o mu bilmiyorum

# Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi yayının çekildiği sitede manşette ürünün açıklamasında yazıyor ama o mu bilmiyorum

http://basturkelektronik.com/flash/trabzonspor2.html
            Bunların reklamı da 6 kavanoz bal reklamına benziyor

Yorum

• kamera sistemi değişmiş logo falan gelmiş ekrana

Yorum

• Uefa Kupası maçında Karabük'te tribünün fazla dikliğinden seyirci alınmamıştı.Bunun bir sınırı varsa neye göre yaptı Karabük stadı?
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uefa Kupası maçında Karabük'te tribünün fazla dikliğinden seyirci alınmamıştı.Bunun bir sınırı varsa neye göre yaptı Karabük stadı?
                  bi sınırı elbet vardır ama karabükteki sıkıntı diklik değildi bence diklikten dolayı basamak aralarına korkuluklar yapılmalıydı. mesela bir çok stadda ikinci katlarda korkuluklar görürüz özellikle dik yapılı tribünlerde bu böyledir. karabükte böyle değildi.. bizde korkuluk koyacak kadar dik olduğunu sanmıyorum ama sınırı bilmiyorum tam olarak. mesela gs stadında münich stadında filan var ikinci katlarda..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bi sınırı elbet vardır ama karabükteki sıkıntı diklik değildi bence diklikten dolayı basamak aralarına korkuluklar yapılmalıydı. mesela bir çok stadda ikinci katlarda korkuluklar görürüz özellikle dik yapılı tribünlerde bu böyledir. karabükte böyle değildi.. bizde korkuluk koyacak kadar dik olduğunu sanmıyorum ama sınırı bilmiyorum tam olarak. mesela gs stadında münich stadında filan var ikinci katlarda..
                    Cevabın için teşekkürler,korkuluk mantıklı.Bjk stadı çok dar alana yapılıyor orda da o sıkıntı olacaktır.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• bu fotoya bakarak projenin ilk halindeki hilal şeklinde stadın deniz tarafında planlanan marina nereye sığacaktı merak ettim doğrusu..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• size tavsiyem..ilk defa gece izleyecekler 12 den sonra izlemesin...karanlık.karşınıza hortlak çıkabilir
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlluminati sembolü gibi maşallah.

Gesendet.
                          aynısını düşündüm.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynısını düşündüm.
                            Çatıda üçgenlerden oluşuyo. Bişey çıkmasın altından? :P

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu şekilde bir kaç çalışma yapıp uygulasalar Akyazıya. Bu denli büyük bir projeye yapılan Peyzaj çalışması basit kaçıyor. Yanı başımızda bulunan Batum da bu gibi bir çok görsel çalışma yapılmış durumda bizde neden olmasın. Dolgu alanındaki o yapmacık peyzaj çalışmaları yerine stadyumu dahada özel yapacak bir kaç proje uygulanmalı diye düşünüyorum. Bunu uygulayacak vizyon var mı yok mu onu bilemem.!

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevabın için teşekkürler,korkuluk mantıklı.Bjk stadı çok dar alana yapılıyor orda da o sıkıntı olacaktır.
                                8jk lan bizim stadin 2. kat dikliginde 1 derece fark var
                                yani onlarda korkuluk olursa bizimkindede olur
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X