Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    baska forumlarda adamlar bizim stad icin müthis felan diyor bizimkilere stad beyendiremiyoruz..birakin arkadas
    insan kendisininki olunca bir baska bakiyor

bence zaten cati/cephe mimarisi disi kesinlikle vodafonedan üstün futbol arenasi

ama iste o detay cok sey bozuyor
    tabiiki bundan sonra ic mimarisinde yapilacak hatalari henüz bilmiyorum

sonuc olarak TRABZONSPORUMUN evi
    dini ibadet hanelerimizden sonra bu dünyadaki en cok sevdigim insan yapiti olacaktir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar şimdi kesin olarak önümüzdeki sezon bu stadta oynamaya başlayacakmıyız ?
      bence buna Türkiye şartlarında kimse cevap veremez yani verirde işte tutarmı orası hep muamma
      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siyasilerin miting takvimine bakmak gerek.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• 3 vinçte prekastta çalışmaya başlamış

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 vinçte prekastta çalışmaya başlamış
            kapalı tribünün altında ne alaka ki orayı yapmışlar zaten...
            ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Yorum

• Çatıda sıkıntı çıkma ihtimaline karşı naylon branda siparişi verilmiş. Yağışlı havalarda serilecek , sonra toplanacak açılır kapanır sistem gibi. Şaka bir yana oğluma söz verdim nasip olursa açılış maçına gideceğiz diye . aksilik olmadan gelecek sezondan önce bitse süper olur.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dolgu üzerinde oldugundan ve stadin aslinda kaziklar üstünde insa edildiginden zeminin olusumunda ekstra bir cakil katina ihtiyaci oldugunu sanmiyorum

ama kurulacak cim zemini altindaki toprkdan ayirma islemi cakillan yapilabilir, drenaja olumlu yan etkisinden dolayi, yada baska sistemlen
                  stadin deniz kenari oldugundan büyük ihtimallen hibrid cim kullanilacagindan özel halida serilebilir

kesin bisey yok
                  planlara göre proje ozamana kadar bitmeli
                  2 aya yakinda tolerns var sezon baslangicina aslinda
                  tabiiki catida bir sorun cikarsa is uzar, bunun en güzel örnekleri bursa , konya

Topraktan ayırma işlemi bu resimde görünüyor drenaj sisteminin aşamalarından bir tanesi. O serilen çağıl büyük ihtimalle tesviye ve çamuru engellemek içindir . Yakın zamanda o alanda çatı malzemelerini göreceğiz ve o alanda çalışmalar olacak.

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar şimdi kesin olarak önümüzdeki sezon bu stadta oynamaya başlayacakmıyız ?
                    İhale 700 iş gününü kapsıyor Haziran yada Temmuz teslim tarihi.

Yorum

• Lütfen izleyin!
                      bizde ne Zaman biter? siyaset ne Zaman isterse.Cinde Saat veriyorlar.

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.trthaber.com/haber/dunya/...ler-23449.html

Lütfen izleyin!
                        bizde ne Zaman biter? siyaset ne Zaman isterse.Cinde Saat veriyorlar.
                        Ne alaka Allah askina.

Böyle kiyas mi olur?
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• bu pasolig olduğu sürece 24 binlik avni akere 5 bin gidiyorsa

41 binlik yeni stad boş kalır
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu pasolig olduğu sürece 24 binlik avni akere 5 bin gidiyorsa

41 binlik yeni stad boş kalır
                            Bele$ciler olmasinda 41461 lik yeni stad temizinden 20000 olsun hem yeni stadyum yeni atmosfer olusturacak yeni konfor yeni heyevan olacak sen dert etme bunlari dostum

Yorum

• bazi yerlerde prekastlari sokuyorlar gibi geldi bana

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bazi yerlerde prekastlari sokuyorlar gibi geldi bana
                                Telefon ile izlenmiyor mu bu canlı yayın ? Akyazı resminin üstünde akyazı Trabzonspor prejesi ve ts armasının olduğu resimin ötesine gidemiyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X