Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence koltuklar açık renkli olunca stattaki boşluklar daha çok dikkat çekiyor. Örnek resimlerde sarı ve beyaz koltukları yerine üstlerdeki gibi koyu renkler olsaydı boşluklar daha az göze çarpardı.

bence bu yüzden bizde açık mavi koltuklar yerine bordo rengi tercih etmeliyiz.
    Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sanırım şu kısım şu haliyle membran serimine hazır gibi.
      Bütün çatının bu şekilde yapılacağını düşünürsek, ne zaman biter, ne hızla çalışılır bilmiyorum ama baya daha iş var gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      bugün bizzat gidiş gördüm , fotoğraf çektim o kadar parça var ki baya sürer görüşündeyim

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence koltuklar açık renkli olunca stattaki boşluklar daha çok dikkat çekiyor. Örnek resimlerde sarı ve beyaz koltukları yerine üstlerdeki gibi koyu renkler olsaydı boşluklar daha az göze çarpardı.

bence bu yüzden bizde açık mavi koltuklar yerine bordo rengi tercih etmeliyiz.
        Bunu diyince suçlu oluyoruz. Getirme söyle öneriler...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bütün bu tartışmlarda aslında hiçbir ts traftarının yanlışı günahı yok dedim ya ucube işte ondan bu tartışmalar .biz trabzonlular zevk sahibii insanlarız beğenmedik ulaaan işte bu ucebe bize giydirilen ucubeyi.biz bunu haketmedik trabzon şehir halkı tüm trabzonsoprlular bunu haketmedi aslında bu tartışmalar bu yüzden kötü işte bu stad.

bize san mames barcelona stadı yada en kötü bjk stadı yapıldıdamı biz beyenmedik.

burası tüm türkiyediki ts tatarftarının girdiği bir forum köküne dibine kadar eleştiririrz biz büyük trabzonspor taraftarıyız .kimsenin hadddine değil tuvaletine kadar eleştiricez bu stadı bu başlık ondan var.kimse hikaye anlatmasın evet koltuk renginide biz belirlicez .sonuçta biz bu stadta olucaz.stadın tüm yapım aşamalarında biz konuşmayacaksak o zaman kapasınlar bu başlığı.

yaa uyuz olduğum bizim eleştirmemizi eleştirenlere.gerçek trabzonsporlu içinden geçeni söyler ben diyorum o yüzden zaten trol oldum .kafamı eyip haklısın ağam deseydim öyle olmazdı.ama bunu gerçek trzbzonsporlu yapmaz trol olmayı göze alır ama yapmaz.

şunu herkes bilsin 20-30 -40-50-60 yaşlardada olsan inandığını diceksin kardeşim yalaka olup inanmadığını savunmayacaksın .ama gerçekten beyenenelerde olabilir onlara bişey demiyorum zevk meselesi ama benim dediğim ruhunu satanlara yani aynı bizim futbolcular gibi ruhsuz olanlara.

inanınki tüm bu tartışmalar bu stadın ucube olmasından kaynaklanıyor.süper birstad bize yakışan bir stad yapılsaydı aslında bunların hiçbiri olmayacaktı .

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            martı ne alaka.cam olsa martı ya ne gibi zarar verebilir.camı farketmez direk camın ustunden sahayamı dalacak ???
            sacmalik iste bocek sanki cama carpip durcak bence baska bi nedeni var aciklanmayan

Yorum

• [QUOTE=Poor;1920389802]sacmalik iste bocek sanki cama carpip durcak bence baska bi nedeni var aciklanmayan[/QUOTE

yaa ben açıklayım herşeyi gürüyorum renkdşımne olsa ben bir trolüm

bu kolpataş çok akılı yaa aslında akılllı filan değil kurnaz bunlar biz bi kurnaz olamadık.

bunlar stadın dış kaplamasını bir bütün istiyor bunlar baskı olsu stad bütünlüğü yapısı olsun tam istiyorlar.

martı olayı tam çakalllık bunlar babasınının oğlunu bile düşünmez bunların tek derdi kendi menfaatleri martıymış şuymuş buymuş bunlar masla.

ama bu kolpa bjk liler, tebrik ederim istediklerini yaptırıyorlar.biz ise koyun gibiyiz bildiğn koyun yaa a.meeee diyen koyunuz önümüze ne atarlarsa onu yicez .ben karşı çıktım her birsafyaya ve trol oldum aman sen karşı çıkma ok de trol olma koyun ol.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sacmalik iste bocek sanki cama carpip durcak bence baska bi nedeni var aciklanmayan
                hikaye anlatiyorlar yine (fikret orman deyimiyle beyaz yalan)
                %90 isin geciren seffaflikda membran secmisler, yani ucuz compound
                bizimki seffaf olmamasina ragmen %98 isin geciren compound

cimi suni isinlamada harcayacaklari parayi düsünememisler
                ayni tt arenada yapilan malligi yaptilar
                adnan öztürk yilda cati yüzünde 700 bin dolar daha cok giderimiz var cim bakimina demisdi asporda baskanlik seciminden geri cekilmeden
                darisi cimnastigin basina
                hibrit cim bilen bu farki kapatamaz ve kapatmayacaktir
                belki %10 suni olursa, ama ozamanda hali saha demek daha dogru, su ana kadar en fazla %5-6 düzeyinde suni cim karistirildi hibritlere
                hayirlisi artik
                --------------------------------------

bekirin arsivinden bir kac dikkat cekici kare

simdiden adanadan,inönüden daha az göze batiyor, önyargilar böyle kuruyacak

sol binada duvarsiz olan yer havuzmu, harika gözüküyor

senol günesi tatmin etmek icin yapilmis dev klima/havalandirma sistemi

bu drenaj mi isitma sistemi mi?????????
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 04:47.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hikaye anlatiyorlar yine (fikret orman deyimiyle beyaz yalan)
                  %90 isin geciren seffaflikda membran secmisler, yani ucuz compound
                  bizimki seffaf olmamasina ragmen %98 isin geciren compound

cimi suni isinlamada harcayacaklari parayi düsünememisler
                  ayni tt arenada yapilan malligi yaptilar
                  adnan öztürk yilda cati yüzünde 700 bin dolar daha cok giderimiz var cim bakimina demisdi asporda baskanlik seciminden geri cekilmeden
                  darisi cimnastigin basina
                  hibrit cim bilen bu farki kapatamaz ve kapatmayacaktir
                  belki %10 suni olursa, ama ozamanda hali saha demek daha dogru, su ana kadar en fazla %5-6 düzeyinde suni cim karistirildi hibritlere
                  hayirlisi artik
                  --------------------------------------

bekirin arsivinden bir kac dikkat cekici kare

simdiden adanadan,inönüden daha az göze batiyor, önyargilar böyle kuruyacak

sol binada duvarsiz olan yer havuzmu, harika gözüküyor

senol günesi tatmin etmek icin yapilmis dev klima/havalandirma sistemi

bu drenaj mi isitma sistemi mi?????????
                  Drenaj bu
                  Trabzonspor

Yorum

• Bazı arkadaşlara anlatamıyoruz durumu. Selçuk abinin paylaştığı resimlerde locaların camları devasa büyüklükte. Taraftarın büyük bir bölümü bordo tribünden yana. Faruk Özakın keli gibi parlayacak oralar maç içinde. Şu Frankfurtta çektiğim gibi iki sıralık portatif tribün yapılsa locaların önüne görsellik ve tribün bütünlüğü açısından çok daha güzel duracak.

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 08:07.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazı arkadaşlara anlatamıyoruz durumu. Selçuk abinin paylaştığı resimlerde locaların camları devasa büyüklükte. Taraftarın büyük bir bölümü bordo tribünden yana. Faruk Özakın keli gibi parlayacak oralar maç içinde. Şu Frankfurtta çektiğim gibi iki sıralık portatif tribün yapılsa locaların önüne görsellik ve tribün bütünlüğü açısından çok daha güzel duracak.

ibrahim
                      ayni böyle ek prekastlar yapildi localarin önüne
                      her locanin önüne 12 koltuk ve cam korkuluk monte edilecek
                      üst tarafina reklam panosu gelecek

wach auf
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 11:06.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ibrahim
                        ayni böyle ek prekastlar yapildi localarin önüne
                        her locanin önüne 12 koltuk ve cam korkuluk monte edilecek
                        üst tarafina reklam panosu gelecek

wach auf
                        Anlaşamıyoruz abi. Bak şöyle anlatayım;

Oldu mu?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlaşamıyoruz abi. Bak şöyle anlatayım;

Oldu mu?

farkindaysan bizim camlar bir merdiven yukari monte, orada loca yoktu, loca yapilinca zemin ek prekastlan yükseltildi
                          sonuc olarak düz olsada frankfurttdan fazla cam gözükmeyecek
                          frankfurtun tek avantaji localar daha cok icerde olusu,

burda zeminin yükseltildigini simdi daha net görebilirsin
                          frankfurtdaki gibi ortaya bir prekast daha monte etmektense bütün zemin yükseltildi
                          smarter
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 09:08.

Ünal Karaman

Yorum

• 2. Tur Ankette oy kullandınız mı

Hemen oy vermek için

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ulan 2'ye vereceğime yanlışlıkla 4'e verdim
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 4 önde gidiyor çok ilginç ben 2 ye verdim oyumu
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X