belirtilen zamanın ne kadar önündeler??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Kaynak: Haber61
Kopyalamayı neden engellerler anlamam. Bende böyle paylaşıyorum.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUfak detay derken? Ben alman stadı stuttgartın stadını takıp ettım 5 günde bütün kale arkasını prekastla doldurdular. Bızde neden bukadar yavaş diye soruyorum. Ben herşeyi sorma hastalığım vardır ;-)
Ama benimkide sacmalık siz nerden bileceksiniz. Neyse belkide bu stadı bukadar fazla takip etmesem iyi olacak
stuttgart projesinlen bunun benzerligi nedir
prekastlarin yavas ilerleme nedeni suan bu isi 1 vinclen ilerlettikleri
diger vincler ic taraf isleri, cati ve kompleksin diger islerinde
bir okulu üniversiteylen karsiliyosunuz desem belki anlarsiniz nedemek istedigimi
öyle daimler arena gibi tek basina bi stad insa ettinmi tabi kurarsin 4-5 tane kule vinci isler tikir tikir ilerler, kompleks alani büyük oldugundan mobil vinclerlen calisiliyor , bu sekilde isleri dogru planladinmi daha az gereclen daha efektiv calisabiliyorsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelirtilen zamanın ne kadar önündeler??
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelirtilen zamanın ne kadar önündeler??
suan insaatin cok ilerde oldugunu sanmiyorum
kompleksin planlanmis bitisinlen sezon baslangici arasinda yaklasik 2,5 aylik ek bir sürede oldugunu düsünürsegik yeni sezona rahat yetisecektir bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületskler selcuk bey..bu olabilir neden..
hadiyn isinma turu basladi
hayirli pazarlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 saattir giremiyorum nasıl iştir bu ya?
Yorum
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kameranın izlenme limiti mi var? varsa kaç kişilik?
bazı arkdaşların saka maka 24 saat izediklerini düşünüyorum.
o arkadaşlara sesleniyorum İnsafa gelin bizde bakalım aradaEn son memmedaga tarafından düzenlendi; 12.10.2014, 14:34.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürekli f5 yap. muhakkak açılacaktır.ne sıkıntılı iş bu kamera açmak :s
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum