Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• belirtilen zamanın ne kadar önündeler??

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Kaynak: Haber61

Kopyalamayı neden engellerler anlamam. Bende böyle paylaşıyorum.

Gesendet.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• evet trabzon gibi biyerde drenaj sistemi onemli yanliz ttarenanin drenajini toki yapmisti akyazininkinide muhtemel toki yapacak yuklenici firmalar farkli olsada isciligin degisecegini sanmiyorum bakalim ilk yil stadi su basmazsa bidahada basmaz

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ufak detay derken? Ben alman stadı stuttgartın stadını takıp ettım 5 günde bütün kale arkasını prekastla doldurdular. Bızde neden bukadar yavaş diye soruyorum. Ben herşeyi sorma hastalığım vardır ;-)

Ama benimkide sacmalık siz nerden bileceksiniz. Neyse belkide bu stadı bukadar fazla takip etmesem iyi olacak
          böyle basit isden siyrilmak yok

stuttgart projesinlen bunun benzerligi nedir

prekastlarin yavas ilerleme nedeni suan bu isi 1 vinclen ilerlettikleri
          diger vincler ic taraf isleri, cati ve kompleksin diger islerinde

bir okulu üniversiteylen karsiliyosunuz desem belki anlarsiniz nedemek istedigimi

öyle daimler arena gibi tek basina bi stad insa ettinmi tabi kurarsin 4-5 tane kule vinci isler tikir tikir ilerler, kompleks alani büyük oldugundan mobil vinclerlen calisiliyor , bu sekilde isleri dogru planladinmi daha az gereclen daha efektiv calisabiliyorsun
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            belirtilen zamanın ne kadar önündeler??
            Şu anda yüklenici firmanın önünde 228 iş günü var buda mayıs sonuna tekabül ediyor. Çatının da mayıs sonunda biteceği açıklanmıştı. Benim tahminim çatının mayıs sonunda bitmesi ile 2/3 aylık bir sarkma olacağı Yeşil saha çevre düzenlemesi vs gibi çalışmaların yetişmesi için.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              belirtilen zamanın ne kadar önündeler??
              bence bayramlar ve yagmur süreci yüzünden dengelenmistir
              suan insaatin cok ilerde oldugunu sanmiyorum

kompleksin planlanmis bitisinlen sezon baslangici arasinda yaklasik 2,5 aylik ek bir sürede oldugunu düsünürsegik yeni sezona rahat yetisecektir bence

Ünal Karaman

Yorum

• tskler selcuk bey..bu olabilir neden..
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tskler selcuk bey..bu olabilir neden..
                  saygilarimla beyefendi
                  hadiyn isinma turu basladi
                  hayirli pazarlar

Ünal Karaman

Yorum

• Şu an kalearkasında prekast yerleşimi var

Yorum

• kamera ile stadı izleme şansım oldu. kamera olayı cidden güzel olmuş.bu arada statın çimleri hibrid olacak mı? bilgisi olan varmı acaba?

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Projenin ilk halinin yüksek kaliteli animasyonu.

Stadyum falan aynı zaten, fikir vermesi açsından.
                        Bu animasyonun HD halini 2 saat aramışlığım var. Sonunda çıktı bir yerden.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• 4 saattir giremiyorum nasıl iştir bu ya?

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 saattir giremiyorum nasıl iştir bu ya?
                            sürekli f5 yap. muhakkak açılacaktır.

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu kameranın izlenme limiti mi var? varsa kaç kişilik?
                              izlenme limitini koyan arkadaş bir zahmet her giren kullanıcı için süre limiti de koysun

bazı arkdaşların saka maka 24 saat izediklerini düşünüyorum.

o arkadaşlara sesleniyorum İnsafa gelin bizde bakalım arada
                              En son memmedaga tarafından düzenlendi; 12.10.2014, 14:34.
                              sakin olun...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sürekli f5 yap. muhakkak açılacaktır.
                                sonunda açıldı eyvallah ne sıkıntılı iş bu kamera açmak :s

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X