Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumu görmeden karar vermeyin. Resimlerde göründüğü gibi küçük değil stadyum..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadyumu görmeden karar vermeyin. Resimlerde göründüğü gibi küçük değil stadyum..
      Kesinlikle.. ben de böyle düşünüyordum ta ki stadı yakından görene kadar yakından heybetli bi görüntüsü var.

Yorum

• daha prekastlar takilmadiki tabi kücük gözükür..
        Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesinlikle.. ben de böyle düşünüyordum ta ki stadı yakından görene kadar yakından heybetli bi görüntüsü var.
          Bunun üstüne birde çatı gelecek ki o zaman dahada heybetli olacak. 40 Metre yüksekliğe ulaşacak.

Yorum

Bunun üstüne birde çatı gelecek ki o zaman dahada heybetli olacak. 40 Metre yüksekliğe ulaşacak.
            şu çatı nasıl olacak acaba? tribünden çok mu yukarda olacak yoksa tribünün bittiği yerden mi başlayacak? bu önemli mesele..

Yorum

şu çatı nasıl olacak acaba? tribünden çok mu yukarda olacak yoksa tribünün bittiği yerden mi başlayacak? bu önemli mesele..
              Sayfa 1819 yükseklik konusunda bir açıklama yapmıştım Furkan.

Yorum

Sayfa 1819 yükseklik konusunda bir açıklama yapmıştım Furkan.
                Eyvallah bakıyorum

Yorum

• stada kameranın olduğu yerden hafif ışık vuruyo bizimkiler mi takmış ?

Yorum

• Stad konusunda inanılmaz bir ilerleme kaydedilmiş.

Kutluyorum.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gozlerinde sorunmu var kardes ? Iki stadyum Karsilastirilmaz bile..
                      laflarına dikkat etsen iyi olur. bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz. Hele dıştan bakıldığında bi katı merdiven yüksekliği kapattığı için tek katlı stad gibi duruyor.
                      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        laflarına dikkat etsen iyi olur. bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz. Hele dıştan bakıldığında bi katı merdiven yüksekliği kapattığı için tek katlı stad gibi duruyor.
                        Daha öncede aynı mesajı başkasınada atmıştı. Nasıl kutsallaştırdıysa artık stadı kendi içinde, laf ettirmiyor...

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

stada kameranın olduğu yerden hafif ışık vuruyo bizimkiler mi takmış ?
                          Kule vinç'in oradaki ışığı söylüyorsan o kule vinç'in ışığı gece çalışmaları için.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha öncede aynı mesajı başkasınada atmıştı. Nasıl kutsallaştırdıysa artık stadı kendi içinde, laf ettirmiyor...

Gesendet.
                            hayır karşı çıksın savunsun da gözlerin mi bozuk nedir ya?
                            Ayrıca bizim stad tipik ingiliz stadı bursa ve diğerleri genellikle ispanyol tipi oval yapılar. Ben daha çok oval olan stadları seviyorum hele bursanın kale arkaları ayrı bi ihtişam katmış.

Bizim stadın büyük gözükmesi için 3. kat + güzel bi çatı lazım yoksa bizim stadda güzel sadece birkaç mimari dokunuş lazım.
                            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Bizim çatıyı güzelleştirebilecek tek seçenek Melbourne Stadındaki gibi bir ışıklandırma

Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                antalyanın kale arkaları baya ilginç olacak

[IMG][/IMG]

bu da bursa:

[IMG][/IMG]
                                iki mükemmel stad, Antalyanın stadının bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum.

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim çatıyı güzelleştirebilecek tek seçenek Melbourne Stadındaki gibi bir ışıklandırma

bu ne güzelliktir ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X