Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortalama olarak 1 ve 5 yarışıyor. Net sayılar çıkmayabilir ama durum bundan ibaret
    .

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben baştan beri tek renk bordo diyorum, belki risk almak istemediğimden ama dalgalı motifler de güzel görünüyor.

Çok önemsemiyorum hangi renk, hangi tasarım olacağını ama bu hareketin yapılmasını çok önemsiyorum.

Helal olsun yönetime...
      Katılıyorum...

Ben de başından beri bordo-mavi-beyaz istiyorum.

Renklerimizin yanına beyazı çok yakıştırıyorum

Yönetimin bu hamlesi bizi tekrar kulüp ile birlikte hissettirmek için çok güzel, bir bütünleşmeye ihtiyacımız olduğu kesin.

Fikir veya görüş birliği değil, kulübümüzün başarısı yolunda amaç birliğine ihtiyacımız var.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Vizyon eksik beyler Facebook'um yok diye yorum yapamıyor muyum twitterdan falan? Ayrıca böyle milletin ne dediğini toplamaktan ziyade anket şeklinde olsa daha güzel olurdu sanki. Ben 2 ile 5 arasında kaldım.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bizden tasarım yapabilen yokmu bu konuda iyi bi tasarımla ibre dönebilir bu fırsat gelmez daha sadece mavi de koymamislar bu arada onada çok destek vardı forumda
          Trabzonspor

Yorum

• 1 [emoji4]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• 1 halihazirdaki stadyumdaki renk bence yeni stadyum ile yeni bir renk olmali.
              2-4-1 diyorum.
              Ayrica alt kat maratona TRABZONSPOR yazılması şarti dışında,
              Oyna dik oyna
              Firtina ihtilal efsane
              De tribunlere uydurulmali.
              Ust kat maratona
              amblem oyna amblem
              Dik oyna
              Olabilir mesela.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 15:59.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• 5 numara güzelde üst tarafların mavi renk yani açık renk olması iyi olmadı
                stadın 2/3 doluluk oranında üst taraf sırıtır
                eğer üst taraftaki mavi yerine bordo olsaydı çok daha iyi olurdu.
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Canına yandığımın vizyonu

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ts clup tshirtleri gibi ne be o öyle...
                    Fırtına, ,ihtilal, efsane üçlemesini içimize kim sızdırdıysa yatacak yeri yok zaten.
                    "DİK OYNA !" yazısı harika olur yalnız.

Yorum

• 5 veya 7 Elimde olsa 5in altı mavi olanı çünkü Karadenizde gün doğumunu andırıyor : ))

Ayrıca Fırtına-İhtilal-Efsane önerisini de canı gönülden destekliyorum.Ama fırtına vip olanda yazsın Trabzonspor maratonda,ihtilal-efsane kale arkalarında.

1i boş olunca koyu renk göstermez diye istiyorlar ama Avni Aker şu anda bordo boş koltuklar baya görünüyor yani.
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 veya 7 Elimde olsa 5in altı mavi olanı çünkü Karadenizde gün doğumunu andırıyor : ))

Ayrıca Fırtına-İhtilal-Efsane önerisini de canı gönülden destekliyorum.Ama fırtına vip olanda yazsın Trabzonspor maratonda,ihtilal-efsane kale arkalarında.

1i boş olunca koyu renk göstermez diye istiyorlar ama Avni Aker şu anda bordo boş koltuklar baya görünüyor yani.
                        +1

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şunların arasından gidip 1 numarayı beğenmek de apayrı bi zevk gerektiriyor valla, yaz kış siyah giyen adamlar gibisiniz
                          Harika bir yorum

Yorum

• harika ya yarın ilk işim tasarımlara başlamak taraftar görüşünü almaları çok iyi olmuş.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Üst katlara büyük ihtimal sponsor firmaların ismi yazılacaktır.
                              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi yapmayın, çok arabesk bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X