İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırmızı daha iyi, daha hakim gibi...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kamera bi köseye konulmali
ozaman oynatmaylan beraber bütün stadi görebiliriz
Sarı okun gösterdiği yere koysak çok bişey değişir mi sizce? Zaten numaralı tribünü görmesek daha iyi bence
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir yarın Çatı ile ilgili bikaç soru sorabilirmisin kardeşim. Ne zaman başlayacaklar vs.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamera mecburen numaralı tribüne koyulacak, köşeler henüz bitmedi. Numaralı tribününün kenarına koysak çok bişey değişmeyecek gibi. En azından iki tarafa da eşit uzaklıkta olsun diye düşünmüştüm.
Sarı okun gösterdiği yere koysak çok bişey değişir mi sizce? Zaten numaralı tribünü görmesek daha iyi bence
yok orda köseye koymak daha cok durumu kötülestirir, aci olarak 1 tribünü kayibedecekken, 1,5 tribünü kayibederiz
mobil olmayan vinc yokmu onun tepesine kursalar
kac derece dönüyor kamera, biliyormusun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok orda köseye koymak daha cok durumu kötülestirir, aci olarak 1 tribünü kayibedecekken, 1,5 tribünü kayibederiz
mobil olmayan vinc yokmu onun tepesine kursalar
kac derece dönüyor kamera, biliyormusun
Vinçlere kurmayı önermiştim ama mobil olmayan vinç yokmuş. Kule vinçler de hareket ediyorlar ya sağa-sola...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman başlayacağını sorarım abi, başka merak ettikleriniz varsa yazın, onları da sormaya çalışırım.
Yorum
-
kameranın yol tarafı kale arkasına koyulması en sağlıklı olandır.
böylece hem stata daha iyi hakim olunabilir , hemde çekim kalitesi için güneşin arkada kalmasını sağlamış oluruz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum