Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet ama dönebilen kamera olduğu için işimizi görecek inşallah tek kamera.

Kırmızı ya da mavi okun gösterdiği yerleri önermeyi düşünüyorum teknik açıdan bi sıkıntı olmazsa...

Kırmızı daha iyi, daha hakim gibi...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Kış ayları gelmeden önemli bir kısmı bitirmek şart
      Kar yağmur derken işler uzar
      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kırmızı daha iyi, daha hakim gibi...
        İlk tercih kırmızı tabi ama üst kata prekast dizileceği için sıkıntı olursa maviyi önereceğim.

Yorum

• Dünkü yağmurdan sonra dolgunun halini gerçekten çok merak ediyorum, var mı zaiyat.

Yorum

• bence kamera bi köseye konulmali
            ozaman oynatmaylan beraber bütün stadi görebiliriz
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence kamera bi köseye konulmali
              ozaman oynatmaylan beraber bütün stadi görebiliriz
              Kamera mecburen numaralı tribüne koyulacak, köşeler henüz bitmedi. Numaralı tribününün kenarına koysak çok bişey değişmeyecek gibi. En azından iki tarafa da eşit uzaklıkta olsun diye düşünmüştüm.

Sarı okun gösterdiği yere koysak çok bişey değişir mi sizce? Zaten numaralı tribünü görmesek daha iyi bence

Yorum

• Bekir yarın Çatı ile ilgili bikaç soru sorabilirmisin kardeşim. Ne zaman başlayacaklar vs.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekir yarın Çatı ile ilgili bikaç soru sorabilirmisin kardeşim. Ne zaman başlayacaklar vs.
                  Ne zaman başlayacağını sorarım abi, başka merak ettikleriniz varsa yazın, onları da sormaya çalışırım.

Yorum

Kamera mecburen numaralı tribüne koyulacak, köşeler henüz bitmedi. Numaralı tribününün kenarına koysak çok bişey değişmeyecek gibi. En azından iki tarafa da eşit uzaklıkta olsun diye düşünmüştüm.

Sarı okun gösterdiği yere koysak çok bişey değişir mi sizce? Zaten numaralı tribünü görmesek daha iyi bence

yok orda köseye koymak daha cok durumu kötülestirir, aci olarak 1 tribünü kayibedecekken, 1,5 tribünü kayibederiz

mobil olmayan vinc yokmu onun tepesine kursalar
                    kac derece dönüyor kamera, biliyormusun

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok orda köseye koymak daha cok durumu kötülestirir, aci olarak 1 tribünü kayibedecekken, 1,5 tribünü kayibederiz

mobil olmayan vinc yokmu onun tepesine kursalar
                      kac derece dönüyor kamera, biliyormusun
                      Sormadım ama 180 derece döndüğünü düşünüyorum.

Vinçlere kurmayı önermiştim ama mobil olmayan vinç yokmuş. Kule vinçler de hareket ediyorlar ya sağa-sola...

Yorum

• ozaman kirmizi isaretten iyisi yoktur sanirim

Ünal Karaman

Yorum

Ne zaman başlayacağını sorarım abi, başka merak ettikleriniz varsa yazın, onları da sormaya çalışırım.
                          Erol Ağaoğluna sorarsan sevinirim. Çim konusunu ne düşünüyorlar nasıl bir çim olacak stadyumda. Mesela hibrit çim.Erken bir soru ama düşüncelerini öğrenmiş oluruz .

Yorum

• koltuk dizilimi, kalitesi nasıl olacak, standart koltuk mu koyulacak yoksa daha kaliteli bir şey mi. ihale mi yapılacak vs. çoğu statda örnek koltuklar da takıldı ondan merak ettim ne alemde diye

Yorum

• kale arkasın koyulur bence tüm çalışmaları görelim dimi

Yorum

• kameranın yol tarafı kale arkasına koyulması en sağlıklı olandır.
                                böylece hem stata daha iyi hakim olunabilir , hemde çekim kalitesi için güneşin arkada kalmasını sağlamış oluruz.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Çalışıyor...
                                X