Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle Kameraya limit koyan zihniyete, sonrada kamerayı saatlerce açık tutan zihniyete; Allah (c.c) Bildiği gibi yapsın sizi.
    Belirli bir limit koyulmak zorunda. Sonsuz güç sadece Allah (c.c)'nindir. Eğer limit koyulmazsa server iki günde çöker, geri 28 gün boyunca hosting firmasının trafiği sıfırlamasını beklersiniz. Bunun yanında kolayca bir koşul belirtilerek her kullanıcının en fazla 5 dk izleme kuralı getirilebilir. Böylelikle herkes izleyebilir.
    En son bthnbyrktr tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 14:56.

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belirli bir limit koyulmak zorunda. Sonsuz güç sadece Allah (c.c)'nindir. Eğer limit koyulmazsa server iki günde çöker, geri 28 gün boyunca hosting firmasının trafiği sıfırlamasını beklersiniz. Bunun yanında kolayca bir koşul belirtilerek her kullanıcının en fazla 5 dk izleme kuralı getirilebilir. Böylelikle herkes izleyebilir.
      Bu şekilde hiç çökmez server

Yorum

• Biraz akıllı olsalar YouTube üzerinden yayın yapabilirler
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• evet ben şimdi bir yolunu bulmaya çalışıyorum
          web.tv den yayın verececeğim inşaallah
          tabii ki siteden hiç çıkmadan
          becerebilirsem
          NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son bölümde bitti
            Kaynak: Haber61
            İki kat arasında çok fazla aralık var. Çok kötü görünüyor böyle.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Youtube üzerinden yayın yaparlarsa bu limit sorunu falan kalmaz

Yorum

• yağmur başladı ve prekast imalatı durdu sanırım. bu hızla gidilirse 2 senede bitmez inşaat. ciddi bir yavaşlama var. umarım mali sıkıntı yoktur.
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Buyrun beyler. Kendi imkanlarımla canlı yayına el atmaya çalıştım. İnternet upload hız sınırlamasından dolayı kaliteyi düşük tuttum. Şuan sistem stabil çalışıyor gibi ama izleme sayısına göre durum ne olur bilemem. Problem olursa küfür etmeyin hemen. İzleyemeyenlerde izlesin diye bir uğraş bu. Profesyonel değil. Buyrun link http://www.youtube.com/watch?v=AkueWQasg64

Yorum

• Yorum

• İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buyrun beyler. Kendi imkanlarımla canlı yayına el atmaya çalıştım. İnternet upload hız sınırlamasından dolayı kaliteyi düşük tuttum. Şuan sistem stabil çalışıyor gibi ama izleme sayısına göre durum ne olur bilemem. Problem olursa küfür etmeyin hemen. İzleyemeyenlerde izlesin diye bir uğraş bu. Profesyonel değil. Buyrun link http://www.youtube.com/watch?v=AkueWQasg64
                      Eline emeğine sağlık.Ne küfürü?Olur mu öyle şey?
                      Uğraşmışsın kendi imkanlarınla.

Şunu akıl edebilen yöneticilerimiz yok işte.

Teşekkürler.....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bizim milleti biliyon ondan uyardım baştan. Hem youtube uzerinden olduğu için mobilcilerde sorun yaşamaz.

Yorum

• Valla beğenmeyen izlemez.Uğraşmışsın.

Tekrar emeğine sağlık...

Bunu düşünmek bile bir iş....
                          Arafilboylu

Yorum

• Eyvalla. Film izler gibi izleyen arkadaşlardan fırsat bulamadığım için anca oldu. İnşallah bir problem çıkmaz da herkes faydalanır. İyi seyirler..

Yorum

• Hakikaten film izler gibi izleyen varsa pes.
                              Bir cd'ye çekin de millete dağıtın bari.....
                              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eyvalla. Film izler gibi izleyen arkadaşlardan fırsat bulamadığım için anca oldu. İnşallah bir problem çıkmaz da herkes faydalanır. İyi seyirler..
                                Eline sağlık. bundan iyisi can sağlığı.
                                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X