İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son bthnbyrktr tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 14:56.
-
İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelirli bir limit koyulmak zorunda. Sonsuz güç sadece Allah (c.c)'nindir. Eğer limit koyulmazsa server iki günde çöker, geri 28 gün boyunca hosting firmasının trafiği sıfırlamasını beklersiniz. Bunun yanında kolayca bir koşul belirtilerek her kullanıcının en fazla 5 dk izleme kuralı getirilebilir. Böylelikle herkes izleyebilir.
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
yağmur başladı ve prekast imalatı durdu sanırım. bu hızla gidilirse 2 senede bitmez inşaat. ciddi bir yavaşlama var. umarım mali sıkıntı yoktur....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Buyrun beyler. Kendi imkanlarımla canlı yayına el atmaya çalıştım. İnternet upload hız sınırlamasından dolayı kaliteyi düşük tuttum. Şuan sistem stabil çalışıyor gibi ama izleme sayısına göre durum ne olur bilemem. Problem olursa küfür etmeyin hemen. İzleyemeyenlerde izlesin diye bir uğraş bu. Profesyonel değil. Buyrun link http://www.youtube.com/watch?v=AkueWQasg64
Yorum
-
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun beyler. Kendi imkanlarımla canlı yayına el atmaya çalıştım. İnternet upload hız sınırlamasından dolayı kaliteyi düşük tuttum. Şuan sistem stabil çalışıyor gibi ama izleme sayısına göre durum ne olur bilemem. Problem olursa küfür etmeyin hemen. İzleyemeyenlerde izlesin diye bir uğraş bu. Profesyonel değil. Buyrun link http://www.youtube.com/watch?v=AkueWQasg64
Uğraşmışsın kendi imkanlarınla.
Şunu akıl edebilen yöneticilerimiz yok işte.
Teşekkürler.....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvalla. Film izler gibi izleyen arkadaşlardan fırsat bulamadığım için anca oldu. İnşallah bir problem çıkmaz da herkes faydalanır. İyi seyirler..HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
Yorum