Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden kardeş sadece maça gidenin takımımı Trabzonspor. Böyle anlamsız manasız yorumlar yapıldığı sürece büyük takım olamayız maalesef. Size kalsa demek Trabzon da olmadığımızdan maça gidemediğimiz den kulüp hakkında söz söyleme hakkımız yok. Bari söyle de senin evde yapsınlar anketi.

maça gidenin takımı demek istemedim anlatamadım kendimi bende hermaça gidemiyorum.taraftarlıkla alakalıydı dediğim.
    anket yapılacaksa maç günü stadyum ve çevresinde ki taraftarlara sor dedim çünkü Trabzonspor kamuoyu belirleyecekse en başta sorulması gereken yerler buralar.
    Bende Trabzon da değilim .
    anket ilçelerde yapılacak denince olabilecekler belli Trabzonspor kamuoyunun nabzını tutmak istiyorsan dediğim gibi olur ama anketi ilçelerde yaparsan belediye meclisinde ki gibi olur değişmez.
    En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 17.09.2014, 10:16.

Yorum

• merhabalar,
      isim verilecek yer sağlıkla,turizmle..Trabzon genelini kapsayan bir proje olsa mevcut tartışılan isim olur,buna da kalkınan yer olarak Trabzon sahip çıkar.
      ancak sözkonusu yer Trabzonspor olunca , bunu trabzona indirgemek,Trabzonla sınırlamak, bu takıma gönül veren Trabzonlu olmayıp ta Trabzonspor sevgisini taşıyanları yok saymaktır.
      hele hele de mevcut tartışılan ismin başka bir takım taraftarı oluşu..bu takımla bizim bilinen bir husumet içinde oluşumuz...
      nerden bakarsak bakalım bu isim olmaz,olmamalı...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burada konu Trabzonspor, neden sadece Trabzon'a mâl oluyor bu konu. Trabzonspor'u sadece Trabzon'da olan insanlar mı destekliyor. O anketten ne sonucun çıkacağı belli .
        Ben İzmit'teyim ve Trabzonspor kongre üyesiyim mesela. Benim tuttuğum takımın tesislerine siyasiler isim koymak için anket yapacaklar kafalarına göre (sanki bunu camia kendi belirleyemezmiş gibi) ama bir Trabzonsporlu olarak buna karışamıcam. Yok öyle bi dünya!
        En son My tarafından düzenlendi; 17.09.2014, 10:28.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben İzmit'teyim ve Trabzonspor kongre üyesiyim mesela. Benim tuttuğum takımın tesislerine siyasiler isim koymak için anket yapacaklar kafalarına göre (sanki bunu camia kendi belirleyemezmiş gibi) ama bir Trabzonsporlu olarak buna karışamıcam.
          Valla "tesis nerden sizin oluyor" derseler şaşırmam. Sonuçta ortada bi anlaşma yok henüz. Erol Ağaoğlu ile yaptığımız röportajda da hiç Akyazı'ya taşınacakmışız gibi konuşmamıştı.

Biz Avni Aker'de futbol oynayabilmek için kira ödüyoruz, bu kirayı artık Akyazı'daki yeni stadda oynamak için ödeyeceğiz ve stadın kullanım hakkı bizim olacak, aynı Avni Aker'de olduğu gibi. Diğer tesislerle ilgili bir yaptırımımız yok sanıyorum, biz kendikendimize "orası da bizim" diyoruz galiba.

"Adam tesis yapıyor, ismini de koyuyor, size ne" durumunda olabiliriz yani. Ha havaalanı için MAY tesisleri alınacaksa, MAY tesisleri karşılığında Akyazı'daki tesisleri bize verirlerse o zaman isime müdahale etme şansımız olur diye düşünüyorum. Durumumuz bu galiba...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anket doğru bi şekilde yapılırsa tabii ki sonuç istediğimiz gibi çıkacaktır. Kompleksin ismi RTE mi olsun Avni Aker mi olsun diye sorarsan ancak Trabzon'da yaşayıp da Trabzonsporlu olmayanlar ya da futbolla hiç alakası olmayan insanlar RTE'den yana oy kullanabilir. Bu da ancak %10-20 olur diye düşünüyorum.

Ama dediğin gibi anketin nasıl yapılacağı önemli.

Kulüp kesinlikle bu isme karşı olduklarını ve ısrarla öyle bişey olmayacağını söylüyor ama somut bir girişiminiz olacak mı diye sorduğumuzda şu an somut olarak bişey yapamayız, ancak size söz verebilirim diyor. Somut girişim için devir işlemlerinin yapılması gerekiyor, o da inşaat bittikten sonra olacak diyor.
            ya abi tamam stad ve ya dolgu sahası resmi olarak trabzonsporda olmayabilir ancak ne demek bir şey yapamayız? belediye kendisinin olmayan yere isim önerisinde bulunabiliyorsa hem de bunu belediye meclisinde oylama ile yaptık diyebiliyorsa kulüp neden sitesinde bir anket yapmıyor? ve ya üyeleri arasında telefon yoluyla ve ya yüz yüze oylamaya sunmuyor? pek ala bunu yapar ve gençlik spora gidip bu komplekste biz oynayacağız ve buraya ismi biz anket yaparak bu olmasını istiyoruz demiyor? belediye başka bir şey yapmadı sende onun yaptığını daha iyi bir şekilde yapar binlerce kişiden fikir alabilirsin. hatta gsyi örnek gösterip biz de avni akeri bu vesileyle yaşatmak istiyoruz diyebilirsin.. emin ol böyle yaparsak asla o zatın ismi buraya verilmez.. eğer yeniden görüşme fırsatın olursa yetkililerle taraftar bu görüşte vs dersen çok sevinirim tabi bu dediklerime çoğunluk katılıyorsa..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya abi tamam stad ve ya dolgu sahası resmi olarak trabzonsporda olmayabilir ancak ne demek bir şey yapamayız? belediye kendisinin olmayan yere isim önerisinde bulunabiliyorsa hem de bunu belediye meclisinde oylama ile yaptık diyebiliyorsa kulüp neden sitesinde bir anket yapmıyor? ve ya üyeleri arasında telefon yoluyla ve ya yüz yüze oylamaya sunmuyor? pek ala bunu yapar ve gençlik spora gidip bu komplekste biz oynayacağız ve buraya ismi biz anket yaparak bu olmasını istiyoruz demiyor? belediye başka bir şey yapmadı sende onun yaptığını daha iyi bir şekilde yapar binlerce kişiden fikir alabilirsin. hatta gsyi örnek gösterip biz de avni akeri bu vesileyle yaşatmak istiyoruz diyebilirsin.. emin ol böyle yaparsak asla o zatın ismi buraya verilmez.. eğer yeniden görüşme fırsatın olursa yetkililerle taraftar bu görüşte vs dersen çok sevinirim tabi bu dediklerime çoğunluk katılıyorsa..
              Erdoğan kendi ismini oraya koymaya kararlı Ahmet, temel atma töreninde bunu üstü kapalı açıklamıştı zaten. Müdahale etme şansımız yok anladığım kadarıyla (yukarıdaki mesajımda da açıkladım) ancak Erdoğan kendisi vazgeçerse bu isim işi iptal olur bana göre. Bizim yapacağımız anketlerin ancak Erdoğan'ı böyle bir düşünceye "yönlendirici" gücü olabilir ama böyle bir etkileme gücü olacağını da sanmıyorum bu anketlerin.

Erol Ağaoğlu'na hep beraber yazalım kulüp de resmi sitesinde bir anket başlatsın diye. Ne kadar çok kişi yazarsak o kadar etkili olur. Etkili olacağına pek inanmasam da elimizden geleni yapalım yine de...

Yorum

• Baskaldirinin takimi kendi icine siyaseti sokmayi coktan kabul etmis ki hicbirimizin sesi cikmiyor. maçtan once bi eylem var ama macta 1 tane pankart bile yok...sanirim o stada giden herkes isimden memenun ki tepki gosterip slogan atan da olmamış avni aker , dozer cemil vb. İsimler adina...alin size aci olarak anket sonucu... stadin ya da kompleksin adi rte olursa ben zaten burada da olmam bundan sonra, trabzonspor siyasetin takimi olacak ve her basarisi da bunun golgesinde olacak.. siyasi gucun himayesine giren bir trabzonsporu da desteklemek istemiyorum artik...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi dışındaki hiç bir isim benim için kabul görmez. Stadın ismi en iyi fiyatı veren sponsorla anlaşılıp verilebilir ama kompleksin ismi bellidir. Hüseyin Avni Aker ismi dışında hiç bir isim kabul görmemeli.....
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erdoğan kendi ismini oraya koymaya kararlı Ahmet, temel atma töreninde bunu üstü kapalı açıklamıştı zaten. Müdahale etme şansımız yok anladığım kadarıyla (yukarıdaki mesajımda da açıkladım) ancak Erdoğan kendisi vazgeçerse bu isim işi iptal olur bana göre. Bizim yapacağımız anketlerin ancak Erdoğan'ı böyle bir düşünceye "yönlendirici" gücü olabilir ama böyle bir etkileme gücü olacağını da sanmıyorum bu anketlerin.

Erol Ağaoğlu'na hep beraber yazalım kulüp de resmi sitesinde bir anket başlatsın diye. Ne kadar çok kişi yazarsak o kadar etkili olur. Etkili olacağına pek inanmasam da elimizden geleni yapalım yine de...
                    haklısın abi ben zaten mesaj atıyordum herkes bir şeyler yazsa mail atsa belki ikna edilir kulüp..

Yorum

• Koltuklar nasıl olmalı, acaba çatı nasıl olacak diye konuşacakken dengesiz yalaka belediye başkanının yüzünden ne muhabbetler yapıyoruz..

Herif ne Trabzonlu ne Trabzonsporlu neymiş çok emeği varmış..
                      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koltuklar nasıl olmalı, acaba çatı nasıl olacak diye konuşacakken dengesiz yalaka belediye başkanının yüzünden ne muhabbetler yapıyoruz..

Herif ne Trabzonlu ne Trabzonsporlu neymiş çok emeği varmış..
                        Belediye başkanı sadece bir piyon, kendi kafasına göre böyle bişeye kalkıştığını zannetmiyorum ben.

Yorum

• Aynen, kesinlikle böyle bir isteği vardır rte nin.. Kamuoyu yoklaması yapıldı, şimdide anket filan diyip sanki rte nin haberi yokmuş gibi isim koymaya kalkıyorlar..

O tabela asılırsa başına da 10 polis diksinler.. Her gün usanmadan yıkarız o tabelayı..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Ben RTE'nin haberi olduğunu düşünmüyorum. Adam yağ çekiyor vekillik için olay bu.

Yorum

• Cumhurbaşkanının haberi olmadan bu hamlenin olması zor. Oldu diyelim, razı değilse bunun devam etmesi zor. Muhtemelen bu dönemde oluşan olumlu ve olumsuz tepkiler analiz ediliyordur. Fakat bu fikir biraz da kendiyle çelişme olur. Yani Cumhuriyet'in çeşitli dönemlerinde her yere isim verilme politikasını bizzat kendisi eleştiriyordu. Yeni cumhuriyet böyle olmaz. O yüzden bu fikirden vazgeçeceğini düşünüyorum. Tabi bu arada demokratik tepki sürmeli.
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.09.2014, 13:27.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar malumunuz; isim konusuna tepki koymak adına fotoğraf paylaşımına ara vermiştim. Bu protesto kısmen de olsa işe yaradı ve staddan sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu bizimle iletişime geçti. Somut bir ilerleme kaydedemesek de kulübün böyle bir isimlendirmeye izin vermeyeceği sözünü aldık. Yorum sizin tabi...

Bu protestonun şu aşamadan sonra sürece olumlu bir etkisinin olmayacağını ve fotoğraf paylaşmamanın taraftarı cezalandırmaktan öteye gitmeyeceğini düşünerek eskisi kadar heyecanlı olmasam da başladığım işi yarım bırakmamak adına stadın gelişmelerini sizlere aktarmaya devam edeceğim inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X