Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu stadyuma yapılan ışıklandırma çok kolay Akyazı'ya da yapılabilir. Bu tarz süslemeler ile stadyum daha hoş görünecektir.

Yorum

• Stadın tribünlerinin eğimini bir öğrenseydik iyiydi inşaat başlayacak ayıptır bu ne vurdumduymazlık pervasızlık bu projeyi sahiplenen taraftara anlatan bir insan evladı olmayacak mı bitince mi öğreneceğiz neye benzeyeceğini.Kendi imkanlarımızla bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Arkadaşlar bursa stadı da mebran olacak yeni statlar böyle yapılıyor genelikle

Yorum

• Suat Kılıç Sivas, Eskişehir, Antalya, Samsun ve Gaziantep statlarının temel atma tarihini söyledi bizimkinden hâla ses yok...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kardeşim bizi ötekileştirdiler bukadar basit siz hala debelleşin o nası bu nası diye inceye takılmaya gerek yok herşey ortada

Yorum

• Ne zaman açıklanacak ihale sonucu.

Beklemekten sıkıldık.

Yorum

• Yine bekliyoruz.
                Dolmadı gitti çilemiz.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yıkılacak olan Avni Aker, Yavuz Selim, Akçaacat Fatih stadı ve M.A.Y tesisleri yerine ne yapılacak belli mi?

Tesisler yerine havaalanına 2. pist stadyum yerine de gökdelen yapılacak diye söylentiler var ama ne kadar doğru?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne zaman açıklanacak ihale sonucu.

Beklemekten sıkıldık.
                    Az kaldı , istenen başkan ve ekibi göreve gelince , ilk müjde Akyazı olacak .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yıkılacak olan Avni Aker, Yavuz Selim, Akçaacat Fatih stadı ve M.A.Y tesisleri yerine ne yapılacak belli mi?

Tesisler yerine havaalanına 2. pist stadyum yerine de gökdelen yapılacak diye söylentiler var ama ne kadar doğru?
                      MAY tesislerinin verildiğini nerden duydun? tesisler trabzonsporun kendi malı değil mi.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        MAY tesislerinin verildiğini nerden duydun? tesisler trabzonsporun kendi malı değil mi.
                        verildiğini duymuştum. bilmiyorum net olarak.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          verildiğini duymuştum. bilmiyorum net olarak.
                          Neredeyse 10 yıldır gündemde olan bir konu , tesislerin dhmi'ye devri. Özellikle 2008-2009'da sonuç almaya hayli yaklaşılmıştı .
                          Ordu Giresun havalimanı inşaatının başlamasının ardından , durum daha da karışık hal aldı . Kesin rakamları net hatırlayamadım fakat 2008 yılındaki emlak değerleri üzerinden hesaplanan bedel 100 milyon liradan fazla olarak aklımda kaldı .

Akyazı stadın ve tesisler tamamlandıktan sonra bu arazinin kamulaştırılması yeniden gündeme gelir . Böyle bir şey olacak mı olmayacak mı , onu da sayın bakan Erdoğan Bayraktar kesin olarak biliyordur . Eh , Muharrem Usta yönetimine böyle bir piyango çok görülmez , diye tahmin ediyorum .
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.05.2013, 14:58.

Yorum

• İhale olmuş bitmiş. projeyi adam akıllı neden sunmazlar kamuoyuna anlamış değilim.
                            Aslında bunu baştan yapmaları gerekirdi orası ayrı..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tokinin sayfasında Tamamlanan ve Devam edenler listesine girmiş, artık her an kazma vurulabilir, Hadi bakalım ihale, itiraz, inceleme işi bitmiş, ihaleyi alan firmanın ne kadar acele edeceğine kaldı iş.

Yorum

• stad
                                • Memento mori

Yorum

Çalışıyor...
                                X