İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stadın tribünlerinin eğimini bir öğrenseydik iyiydi inşaat başlayacak ayıptır bu ne vurdumduymazlık pervasızlık bu projeyi sahiplenen taraftara anlatan bir insan evladı olmayacak mı bitince mi öğreneceğiz neye benzeyeceğini.Kendi imkanlarımızla bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman açıklanacak ihale sonucu.
Beklemekten sıkıldık.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıkılacak olan Avni Aker, Yavuz Selim, Akçaacat Fatih stadı ve M.A.Y tesisleri yerine ne yapılacak belli mi?
Tesisler yerine havaalanına 2. pist stadyum yerine de gökdelen yapılacak diye söylentiler var ama ne kadar doğru?
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY tesislerinin verildiğini nerden duydun? tesisler trabzonsporun kendi malı değil mi.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverildiğini duymuştum. bilmiyorum net olarak.
Ordu Giresun havalimanı inşaatının başlamasının ardından , durum daha da karışık hal aldı . Kesin rakamları net hatırlayamadım fakat 2008 yılındaki emlak değerleri üzerinden hesaplanan bedel 100 milyon liradan fazla olarak aklımda kaldı .
Akyazı stadın ve tesisler tamamlandıktan sonra bu arazinin kamulaştırılması yeniden gündeme gelir . Böyle bir şey olacak mı olmayacak mı , onu da sayın bakan Erdoğan Bayraktar kesin olarak biliyordur . Eh , Muharrem Usta yönetimine böyle bir piyango çok görülmez , diye tahmin ediyorum .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.05.2013, 14:58.
Yorum
Yorum