Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bekir kardeşim sana sadece şunu sormak istiyorum gerçi bazen içeriden fotoğraf Çektin ama mesela dün o fotoları türübünlerden çekerken tüylerin diken diken oluyomu elin ayağin titriyomu inan ben buradan senin çektigin fotolara bakarken aynen öyle oluyom yaşta 43 hadi hayirlisi ALLAH NE MURADIN VARSA gönlüne göre versin kardeşim
    Eyvallah abi Teşekkür ederim herkese..

Titreyecek kadar olmuyor da abi, bu sefer kale arkasından girip direk prekastlara basınca içime bi huzur dolmadı değil. Avni Aker'in yeni kale arkaları yapılırken de aynı şeyi hissetmiştim, prekast çok önemli Hepsi bi bitsin stad çok daha güzel gelecek gözümüze.

Bi de şu en üstten fotoğraf çekerken, çekeceğimi çektikten sonra şöyle bi 3-5 dakka her tarafı seyrediyorum, baktıkça güzelleşiyor stad

Eminim yapılınca herkes sevecek stadı, şu hiç sevmediğimiz çatı tasarımı bile süper bişey aslında. Maç öncesi/devre arası balkona çık, etrafı seyret, çok az stadda vardır bu özellik. Deniz tarafı kale arkasının önemi büyük, direk denize bakıyorsun çünkü. Maraton da olur, hem şehir hem deniz manzaralı

Soğuğa bi çare bulmak lazım tabi

Yorum

• Ne mutlu sizlere istediğiniz kadar o stadın atmosferini içinize çekecekniniz ya.kardeşim önümüzdeki hafta kendininde bi fotonu koysan yanimizdan geçsen sana selam vermeden geçip gidecez senki her türlü övgüyü hak ediyorsun belki de seni tanimak isteyen bir suru renkdasin vardır...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvallah abi Teşekkür ederim herkese..

Titreyecek kadar olmuyor da abi, bu sefer kale arkasından girip direk prekastlara basınca içime bi huzur dolmadı değil. Avni Aker'in yeni kale arkaları yapılırken de aynı şeyi hissetmiştim, prekast çok önemli Hepsi bi bitsin stad çok daha güzel gelecek gözümüze.

Bi de şu en üstten fotoğraf çekerken, çekeceğimi çektikten sonra şöyle bi 3-5 dakka her tarafı seyrediyorum, baktıkça güzelleşiyor stad

Eminim yapılınca herkes sevecek stadı, şu hiç sevmediğimiz çatı tasarımı bile süper bişey aslında. Maç öncesi/devre arası balkona çık, etrafı seyret, çok az stadda vardır bu özellik. Deniz tarafı kale arkasının önemi büyük, direk denize bakıyorsun çünkü. Maraton da olur, hem şehir hem deniz manzaralı

Soğuğa bi çare bulmak lazım tabi
        aynı akyazı stadı gib i konumu olan bir restoranda çalışmıştım büyük balkonu vardı denize karşı kışın deniz soğuğu çok kötü oluyordu başta müşterilere kalın şal veriyoduk kesmeyince 1 metre aralıklarla balkonu dolaşacak şekilde tavanlara ufo takmıştık tüm sorun ortadan kalkmıştı. acayipde güzel oluyordu düşünsenize devre arasında arkadaşlarınla balkona çıkıyosun o soğukta tepende bir ufo sırtına da şalı almışsın sıcacık bir ortam deniz manzarası dalgaların sesi ... arkadaşlarınla cardozonun volkana attığı golü yorumluyosun devre arası bittiğinde tekrar maçı izlemeye koyuluyosun
        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• farkettim de stadı beğenmeye başladıkan sonra başlığa çok az girer oldum , şu apartman muhabbetine de artık katılmıyorum çok kötümser bakıyodum ama borussia parkı otkrite arenaya bakınca bizimki çok daha güzel olucak türkiye standartlarına göre de farklı görüncek

Yorum

• her stad ayni gözükecek diye bisey yok..geldi ki stadi stad yapan icindeki taraftarlardir bi nevi.. o apartman görüntüsü ortadan kalkar makyajla
            Onur Recep Kivrak

Yorum

• Ekim ayında çatı başlayacak diyor erol ağaoğlu bu hızla bizim stad devre arasına yetişir
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Stadyumun içine şehir ve takım müzesi yapılması gerekli, görsel, yazılı, belgeli, similatörlü anlatımlar ile.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayir bizim stad icten böyle gözümiyecek
                  o stadin protokolu resmen stadin gerisinden ayrilmis, resmen apartman var stadda
                  bütün egilim ayni olmasiylan cirkinligine devam ediyor
                  her tarafi giris tünelleri vs

bizimki daha cok buna benziyecek
                  dikkat cekmek isterim bizim stadda bundanda az tünel olacak

Görüntü bu şekilde olacaksa locaların korktuğumuz gibi olmayacak . Güzel gözüküyor hatta bence..
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Arkadaşlar, Avni Aker'de saha ve kale arkasındaki mesafe ne kadar? Ayrıca Akyazı'da bu mesafe ne kadar olacak?
                    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ekim ayında çatı başlayacak diyor erol ağaoğlu bu hızla bizim stad devre arasına yetişir
                      Küçük ihtimal.

Belki yetişir desek bile çim yetişmez.
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne mutlu sizlere istediğiniz kadar o stadın atmosferini içinize çekecekniniz ya.kardeşim önümüzdeki hafta kendininde bi fotonu koysan yanimizdan geçsen sana selam vermeden geçip gidecez senki her türlü övgüyü hak ediyorsun belki de seni tanimak isteyen bir suru renkdasin vardır...
                        Eyvallah abi.

Stad bittikten sonra, ilk maçta bütün tribünler doluyken fotoğrafımı çekip son noktayı koyacağım inşallah abi, hayal etmesi bile çok güzel, büyük bir gurur benim için...

Aileme, eşime-dostuma ayıramadığım zamanı bu işe ayırıyorum bazen, inşallah sonu da çok güzel olur, yeni stadla birlikte yeni başarılar da beraberinde gelir...

Yorum

• Acaba web den dogru bakilacak bir kamera
                          Varmi
                          Pasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Görüntü bu şekilde olacaksa locaların korktuğumuz gibi olmayacak . Güzel gözüküyor hatta bence..
                            gladbachin 1 kat daha fazla locasi var hatta
                            ama stad ici dizayni olarak cok güzel kamufle etmisler
                            ondan bizde stadin icinin tek renk olmasini istiyoruz
                            tek renk olunca ve ciplak duvar birakmayinca her yeri daha rahat kamufle ediyorsun
                            dikkat ederseniz adamlar protokole cikan merdivenlerin vs. olan yerin üstüne tribün dösemis

bizse protokole girisi ortaya alip yanlarda 2 tane koca duvar yaptik,bu duvarlarin önüne tribün dösense hem vip kapasite kazanmis olurduk ve stadin en cirkin görülecek yerlerinden birini kamufle etmis olurduk

surda duvar olan yere rahat 2sira 3 kat prekast dösene bilirdi ve bu duvarin aynisi protokolün solundada olacak, bu sekil ciplak birakacaklarina bisey yapsalar oraya olmazmi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ya bu loca dış kaplamasında iş kesinlikle ses uzmanları ile birlikte yapılmalı. Çünkü loca tarafı düz duvar etkisi görecek. O camların, kaplamaların vs kesinlikle eğimleri çok iyi hesaplanmalı. Maratondan gelen taraftar sesi taraftara geri dönmemeli. Ses çimlerin üzerine yönlendirilmeli. Burada yapılacak yanlış eğimler sesin ya stat dışına ya da tekrardan maratona geri dönmesine sebep olacak. Bu durumda rakip takım, hakemler vs etki altına almak çok zor. Kaldı ki tribün kültürü olan bir taraftar grubuna sahip değiliz. Bu yüzden en ufak sesleri bile sahaya yönlenmesini sağlamamız lazım. Yani maratondaki çekirdek çıtlatsa ses sahaya gitmeli. Bir kişi dahi bağırsa o ses kesinlikle sahaya gitmeli. O locaları akustik anlamda mutlaka kullanmalıyız. Yoksa orada sadece loca olarak kalacaklar. Tek işlevleri de o olacak. Bu konuyu gündeme getirmeliyiz.

Yorum

• bugün gördük, akyazı alanının toprağı yol seviyesine kadar çıkartılıyor. Gayet hızlı bir yapım oluyor inşaatta

Yorum

Çalışıyor...
                                X