Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3. loca katı yerine tribün olsaymış çok daha şık olurdu

acaba orayı hala tribün yapma durumu olabilirmi?
    zira gereğinden fazla loca var stadda.
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Allah başbakandan (yeni cumhurbaşkanı) razı olsun. Mimarisi beğenilmeyen yapılar için "ucube" tanımını türettiği için ne kadar teşekkür etsek az. Beğenmedim demek bu kadar zor olmasa gerek.
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçenki videoda Erol Ağa bişeyin oval yapılmasını istediklerinden bahsediyordu. Aklımda kalmadı çatıdanmı yoksa tribünlerdenmi bahsetti diye.

Gesendet.
        Çatıda kullanılacak profillerin şeklinden bahsetmişti, teknik bir konu yani, göze gelecek bişey değil...

Yorum

• Admin soruma yanıt verecekmisiniz,yoksa üzerinden belli bir zaman geçip keyfinizin yerine mi gelmesi gerekiyor üyelere cevap vermeniz için
          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hemen de bize o bile fazla, biz ne anlarız...

Beğenmeme gibi bir şansımız yok yani
            * Hakikaten o apartman gibi tribünden bende rahatsızım ama bir tayfa varki yasla betonu beğensin, estetik felan aramaz adamda beton aşkı var
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi senin derdin ne ya ? Sanane beğenmemiş adam senin gibi düşünmek zorunda mı töbe yarabbim ya resullallah ya.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              Wembley stadının aynısı yapılsa onu da beğenmezler.Messiye de kısa boylu der beğenmezler.Bu tiplerden ben de bıktım

Yorum

• Beyler, koltuk renkleri icin oy kullanin. Link : http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=47074

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  YOK! Trabzonspor Taraftariysan begeneceksin benimseyeceksiniz bu stadi formalari, PAssoligi.. Takima sahip cikacaksiniz.
                  Aklıma nedense Bayraktar geldi O da çok severdi böyle kendi şapkasının keyfine göre olayları şekillendirmeyi
                  En son My tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 17:43.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Kötüleyin stadi ozaman..herseyi kötüleyin benimseyip desteklemeyin..Trabzonsporun basarisizligi sizin gibi adamlarin yüzünden degil mi sanki? Herseye elestirmek Trabzonsporun en basarili Baskani Sadri Senere bile demediginizi birakmadiniz o oysaki suana kadar Trabzonspora en büyük basarilari yasatmis bi adamdi son 15-20 senede.. yikip yakma isi sizin isiniz efenim.. ben kulübe 2 kombine bilet yigenlerime toplam 10 forma almis bi adamim benim destegim böyle olur uzaktan siz yakininizdaki takim dahi destek olamiyorsunuz!! yazik
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Biri şuna söylesin, haklı davamıza laf attığı sürece söylediği hiç bir şeyin geçerliliği yok. Trabzonsporluluğu onun gibilerden öğrenecek değiliz.

Gesendet.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• stad on numara kim nederse desin. hep sevmişimdir ingiliz tribünlerinin yataylığını acayip bi hava katıyor. locaların olayını da çok beğendim ancak o kadar loca fazla bana göre de. kim alacak diye düşünmüyor değilim.
                        lay lay lay

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kötüleyin stadi ozaman..herseyi kötüleyin benimseyip desteklemeyin..Trabzonsporun basarisizligi sizin gibi adamlarin yüzünden degil mi sanki? Herseye elestirmek Trabzonsporun en basarili Baskani Sadri Senere bile demediginizi birakmadiniz o oysaki suana kadar Trabzonspora en büyük basarilari yasatmis bi adamdi son 15-20 senede.. yikip yakma isi sizin isiniz efenim.. ben kulübe 2 kombine bilet yigenlerime toplam 10 forma almis bi adamim benim destegim böyle olur uzaktan siz yakininizdaki takim dahi destek olamiyorsunuz!! yazik
                            Yaşa,kapak işte böyle olur
                            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biri şuna söylesin, haklı davamıza laf attığı sürece söylediği hiç bir şeyin geçerliliği yok. Trabzonsporluluğu onun gibilerden öğrenecek değiliz.

Gesendet.
                              Ben orayı kaçırdım,kimiş o haklı davamıza laf atan,bikaç lafta ben söylemek isterim kendine
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben orayı kaçırdım,kimiş o haklı davamıza laf atan,bikaç lafta ben söylemek isterim kendine
                                Şu az önce alkış tuttuğun kişi.

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X