Allah başbakandan (yeni cumhurbaşkanı) razı olsun. Mimarisi beğenilmeyen yapılar için "ucube" tanımını türettiği için ne kadar teşekkür etsek az. Beğenmedim demek bu kadar zor olmasa gerek.
* Hakikaten o apartman gibi tribünden bende rahatsızım ama bir tayfa varki yasla betonu beğensin, estetik felan aramaz adamda beton aşkı var
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Kötüleyin stadi ozaman..herseyi kötüleyin benimseyip desteklemeyin..Trabzonsporun basarisizligi sizin gibi adamlarin yüzünden degil mi sanki? Herseye elestirmek Trabzonsporun en basarili Baskani Sadri Senere bile demediginizi birakmadiniz o oysaki suana kadar Trabzonspora en büyük basarilari yasatmis bi adamdi son 15-20 senede.. yikip yakma isi sizin isiniz efenim.. ben kulübe 2 kombine bilet yigenlerime toplam 10 forma almis bi adamim benim destegim böyle olur uzaktan siz yakininizdaki takim dahi destek olamiyorsunuz!! yazik
stad on numara kim nederse desin. hep sevmişimdir ingiliz tribünlerinin yataylığını acayip bi hava katıyor. locaların olayını da çok beğendim ancak o kadar loca fazla bana göre de. kim alacak diye düşünmüyor değilim.
Kötüleyin stadi ozaman..herseyi kötüleyin benimseyip desteklemeyin..Trabzonsporun basarisizligi sizin gibi adamlarin yüzünden degil mi sanki? Herseye elestirmek Trabzonsporun en basarili Baskani Sadri Senere bile demediginizi birakmadiniz o oysaki suana kadar Trabzonspora en büyük basarilari yasatmis bi adamdi son 15-20 senede.. yikip yakma isi sizin isiniz efenim.. ben kulübe 2 kombine bilet yigenlerime toplam 10 forma almis bi adamim benim destegim böyle olur uzaktan siz yakininizdaki takim dahi destek olamiyorsunuz!! yazik
Yorum