Ertan51 gayet güzel özetlemiş. Mavi renk ve bordo ile fırtına, ihtilal, efsane=TRABZONSPOR, Üst kat ortalarada tek yıldız ve amblemimiz. Şöyle bir gözümde canlandırdımda olay bu. Bence. Inşallah sonunda en güzeli olur. Çizimden anlayan arkadaşlar çizip bizimle paylaşsa aslında daha iyi fikir sahibi oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek tek o olsun, bu da olsun şu da olsun, olmaz. tasarım bütün olarak yapılır, ayrıntıların da bütünle aynı dili konuşuyor olması lazım.malesef tanıtım çok yetersiz, bilgi az. tam olarak değerlendirme şansımız yok. bu tip toplumu yakından ilgilendiren inşaatlar iyi mimarların eline verilmeli.bir kere yapıyorsun sonuçta. çok farklı fikirler toparlanabilirdi ama o kadar seneden sonra bir anda başlandı inşaata, ne oldu anlayamadık. nyse moral bozmayayım.
Yorum
-
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi böyle iki rengi tek olarak isteyenleri kurtardın da ya iki rengi aynı anda isteyenler ne olacak?güzel olmuyor öyle. açık mavi güzel durabilir. işte stad diyince böyle küçük güzel ayrıntıları konuşmaya fırsat olması lazım.ama o tip ayrıntılar görmüyorum açıkçası. yazının fontuna kadar önemli böyle şeyler.iç mimar da lazım yani.
mesela m.uniited stadında tugla örülmüş duvar var, üstünde arma,yedeklerin oturduğu tribün.mesela bu çok güzel bir ayrıntı.stadı özel kılıyor, sıradan olmaktan kurtarıyor. ekrana yansıdığında evet burası avniaker diiyebileceğimiz imgeler.
renklerimiz çok güzel, bu tip tasarımlar, küçük ayrıntılar görmek isterim statta.
En son artvints tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 19:32.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok basit, hayırgüzel olmuyor öyle. açık mavi güzel durabilir. işte stad diyince böyle küçük güzel ayrıntıları konuşmaya fırsat olması lazım.ama o tip ayrıntılar görmüyorum açıkçası. yazının fontuna kadar önemli böyle şeyler.iç mimar da lazım yani.
mesela m.uniited stadında tugla örülmüş duvar var, üstünde arma,yedeklerin oturduğu tribün.mesela bu çok güzel bir ayrıntı.stadı özel kılıyor, sıradan olmaktan kurtarıyor. ekrana yansıdığında evet burası avniaker diiyebileceğimiz imgeler.
renklerimiz çok güzel, bu tip tasarımlar, küçük ayrıntılar görmek isterim statta.
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIşıklandırmayı sormuş bir arkadaşımız; Aydınlatma sistemi gerçekten şık olacak. Projeyi paylaşamıyorum ama şuanki projeye uyulursa gayet modern olacak..● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://akyazistadi.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=11
ankete katılalım arkadaşlar sonuçları yönetime geödereceğiz. koltuk rengimizi seçiyoruz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya stadındaki gibi yazı yazmaya kalkarsak TRABZONSPOR kelimesi tribüne sığmıyor. Üst tarafa TS alt tarafa 1967 gibi şeyler sığıyor ama.
Acik mavinin üzerine koyu bordu ile Trabzonspor yazilirsa cok güzel durur.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProjeyi neden paylaşamıyorsunuz ? İmkanınız mı yok izniniz mi ?https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİznimiz yok. Elimizdeki projeler fazla detaylı uygulama projesi. Her türlü ayrıntı var. Ancak bu tür projelerde sadeleştirilmiş, ayrıntıdan uzak bir şekilde paylaşılır proje. Henüz stadın bitimine yaklaşılmadığı için sadeleştirilmiş proje hali çizilmedi. Bir süre sonra videolar, 3d modellemeler artacaktır. Ben elimden geldiğince taraftar ile stadın mimarları arasında bir bağ kurmaya özen gösteriyorum. Bunun ilk somut örneğide taraftardan stad tribün dizaynı hakkında önerilerin istenmesidir. Bunun içinde az sonra bir konu açmayı düşünüyorum ama bugün mubarek bir gecede olduğumuz için açmadım.
Sen konuyu ac, gecenin hürmetine daha da hayirli olur.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Bi bizde var yok %20 tamamlanırsa böyle olacak yok %bilmem kaç tamamlanırsa şu çıkacak. Özellikle 3D modelleme için hiç bir şeyin beklenmesine gerek yok. Bugün çizime başlansa 2 güne biter görseller.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi bizde var yok %20 tamamlanırsa böyle olacak yok %bilmem kaç tamamlanırsa şu çıkacak. Özellikle 3D modelleme için hiç bir şeyin beklenmesine gerek yok. Bugün çizime başlansa 2 güne biter görseller.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben yinede görsellerin hala çıkmamasının anormal bir durum olduğunu düşünüyorum. Sonuçta çatının tamamı değişmeyecek. Tribün rengi için beklenmesi biraz güldürüyor. Bu bana göre bahane değil. Yapılan değişikliklerden sonra yeni görselide piyasaya sunarsın. Fazla görselden kimsenin şikayet edeceğini sanmam. Her neyse.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Görselden bahsettiğiniz dış kabuk ve çevre ise tahmini olarak böyle olacak;
https://twitter.com/#!/design_bcb
Yorum
-
Daha doğrusu böyle. Biliyorsunuz kapalı spor salonu çıkartılmıştı.
Stadın içi ve dışı hakkında üsttekinden daha ayrıntılı görsel bekliyoruz. Taraftarın neredeyse 1.5 yıl önce yaptığı 3D stadı göstereyim. http://www.youtube.com/watch?v=fJDxdx2qslo Tam olarak böyle● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum