Misafir takım taraftarının sesi TV'ye çok net gelir numaralıya yakın olduğu için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisafir takım taraftarının sesi TV'ye çok net gelir numaralıya yakın olduğu için.
Böyle olursa yol tarafı kale arkasındaki taraftarın stadla bağlantısı daha çok olur.En son Canberk tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 10:54.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet onuda biliyorum da yüksekliği bence istediğimiz gibi olacak yüksek olmayacak en azından. bir de tasarımı güzel olacak sanki. çoğu yeni stat gibi baklava dilimi gibi durmayacak büyük ve bütün görünecek. bitince tam olarak nasıl bişe olduğunu anlayabilecez artık
Yorum
-
Birde benim anlamadığım,Bjk stadyumu ile kapasite aynı,adamların numaralı bizimkinin 3-4 katı (üst kat için diyorum) nasıl aynı oluyor? Nerede kapatıyoruz kapasite farkını? Çünkü düşününce numaralıda 22-23 basamak var bizde 5-6 tane..tek anlamadığım yer burasıENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde benim anlamadığım,Bjk stadyumu ile kapasite aynı,adamların numaralı bizimkinin 3-4 katı (üst kat için diyorum) nasıl aynı oluyor? Nerede kapatıyoruz kapasite farkını? Çünkü düşününce numaralıda 22-23 basamak var bizde 5-6 tane..tek anlamadığım yer burası
Yani dediğim gibi bunu çıplak gözle açıklamak çok zor, ölçmek, biçmek, bilgi sahibi olmak lazım...
Diğer taraftan gayri resmi olarak vodafonearena'nın 45.000 (hatta 50.000 diyen bile var) kişilik olduğu söylentileri de var. Sanırım 42.000'den fazlasına anıtlar kurulu izin vermemiş... Aslı astarı nedir bilemiyorum ama...
En son f1bekir tarafından düzenlendi; 11.06.2014, 21:00.
Yorum
-
bu arada bjk yeni statın yapımında kaynak sıkıntısı yaşıyor. 75 milyon dolarlık kaynak için bankalarla görüşme yapıyorlar. zaten stat inşaatı epey yavaşlamış durumda.(vodafone, sponsporluk ücretini yıllık ödüyor paranın hepsini bir anda ödemedi malumunuz)
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna çıplak gözle cevap vermek çok zor hocam. Bi kere Beşiktaş'ın tribünleri sahaya daha yakın ve bu da stadın enini ve boyunu azaltıyor, ordan kazanıyoruz bir. İkincisi onlarda iki tarafta da iki katlı loca var ve üst tribün sıra sayısı 20 civarı sanırım, bizde projede 24 sıra görünüyor üst katta. Alt katta seyirci giriş-çıkışları var, bizde yok vb.
Yani dediğim gibi bunu çıplak gözle açıklamak çok zor, ölçmek, biçmek, bilgi sahibi olmak lazım...
Diğer taraftan gayri resmi olarak vodafonearena'nın 45.000 (hatta 50.000 diyen bile var) kişilik olduğu söylentileri de var. Sanırım 42.000'den fazlasına anıtlar kurulu izin vermemiş... Aslı astarı nedir bilemiyorum ama...
belki 1. katin yatay oldugunu ekleseydin neden daha enli ve boylu oldugu daha kolay anlasilir
diger siklarada katiliyoum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna çıplak gözle cevap vermek çok zor hocam. Bi kere Beşiktaş'ın tribünleri sahaya daha yakın ve bu da stadın enini ve boyunu azaltıyor, ordan kazanıyoruz bir. İkincisi onlarda iki tarafta da iki katlı loca var ve üst tribün sıra sayısı 20 civarı sanırım, bizde projede 24 sıra görünüyor üst katta. Alt katta seyirci giriş-çıkışları var, bizde yok vb.
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Şu projede taraftarın istekleri doğrultudusunda yapılan tek şey koşu pistinin olmaması. O da resmi olarak yok, yani kale arkası tribünleri ile saha arasındaki mesafesi koşu pisti sığacak büyüklükte. Benim anlamadığım bu stadın kimin için yapıldığı ? Herhalde TOKİ başkanının şahsi malı olacak bu stad...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum