bizim çatı konya gibi yüksek olmayacak sanırım kapalının üstünde ki kamera odasıyla aynı hizada görünüyor çatının uç noktası. bu bence çok iyi. bir de çatı dıştan içe doğru yükselerek değil alçalarak uzanıyor. dolayısıyla taraftarın çıkaracağı sesler havaya doğru değil sahaya doğru yankı yapacak bu da ayrıca artı bir durum..
bakalım çatı ayaklarını ne zaman montajlamaya başlayacaklar. kapalı bitti ne de olsa heralde 1 aya kadar başlar o işlemde.. diğer statarda da parça parça yapılıyor. biten tribünlerin çatı kısmı hemen montajlanıyor.
En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 16:49.
bizim çatı konya gibi yüksek olmayacak sanırım kapalının üstünde ki kamera odasıyla aynı hizada görünüyor çatının uç noktası. bu bence çok iyi. bir de çatı dıştan içe doğru yükselerek değil alçalarak uzanıyor. dolayısıyla taraftarın çıkaracağı sesler havaya doğru değil sahaya doğru yankı yapacak bu da ayrıca artı bir durum..
bakalım çatı ayaklarını ne zaman montajlamaya başlayacaklar. kapalı bitti ne de olsa heralde 1 aya kadar başlar o işlemde.. diğer statarda da parça parça yapılıyor. biten tribünlerin çatı kısmı hemen montajlanıyor.
Bizim çatı biraz değişikmiş Ahmet, havada asılı haldeyken, iskeleti tamamen örülüp tek parça halinde kolonların üzerine indirilecekmiş.
Bunun için de çatıyı alttan destekleyecek krikolara ve üstten tutacak vinçlere ihtiyaç varmış. Çatı işi de ayrı bir mesele yani bizde, çok merak ediyorum nasıl bi çalışma olacak diye...
Valla ne yalan söyleyeyim ben de beğenmedim.
Kaplamayı daha önce beğenmiştim ama şimdi o da çok basit duruyor.
Bizim stad Konyadan daha iyi olur herhalde
Konyanın stadı da hiç 41k gibi de durmuyor bu arada..
Valla ne yalan söyleyeyim ben de beğenmedim.
Kaplamayı daha önce beğenmiştim ama şimdi o da çok basit duruyor.
Bizim stad Konyadan daha iyi olur herhalde
Konyanın stadı da hiç 41k gibi de durmuyor bu arada..
Bizim çatı biraz değişikmiş Ahmet, havada asılı haldeyken, iskeleti tamamen örülüp tek parça halinde kolonların üzerine indirilecekmiş.
Bunun için de çatıyı alttan destekleyecek krikolara ve üstten tutacak vinçlere ihtiyaç varmış. Çatı işi de ayrı bir mesele yani bizde, çok merak ediyorum nasıl bi çalışma olacak diye...
evet onuda biliyorum da yüksekliği bence istediğimiz gibi olacak yüksek olmayacak en azından. bir de tasarımı güzel olacak sanki. çoğu yeni stat gibi baklava dilimi gibi durmayacak büyük ve bütün görünecek. bitince tam olarak nasıl bişe olduğunu anlayabilecez artık
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Gökhan Karakaş wowturkey'de misafir takım tribünün yerini aşağıdaki gibi göstermiş
Aşağıda kırmızı alan içindeki kısım deplasman tribünü olacak. Bu kısımda katlar arasına loca konulmuyayacak. Çoğu stadyumda gördüğümüz ağ örgü ile bu tribün diğer tribünlerden izole edilecek.
Stadyumun alt kat eskizinde de net şekilde görülüyor.. Üst tribünü de hesaba katarak bu plan üzerinde de deplasman tribününü (mavi boyalı alan) kaba taslak göstereyim dedim, buyrun;
Yoksa ?
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
yol tarafındaki kale arkasıyla maratonun birleşim yerinde de loca gözükmüyor ve söylenen deplasman tarafnın orada olacagıydı acaba değiştimi yoksa tahminmi yürütüyor arkadaş
Yorum