İlk olarak Ahmet ÇOLAK;1919olur 94 tarafından gönderildi
bak işine ben zaten baştan beri beğeniyorum beğenmediğim kısımlarıda dile getirdim. bence sen bu kadar iddialı olma bitince şimdikinden daha çok beğeneceksin..
Yazdıklarımdan pişman olamaya razıyım. İnşaallah dediğin gibi olur yeni stadyum bitince ben bile çook beğenirim.
Minyatur bir saha yapilip efsanelerimizin jeneriklik pozlari sergilenebilir, cok da güzel olur.
Gördüğüm en güzel fikirlerden biri hatta en güzeli diyebilirim.
+
Stadın girişine görkemli bir yazı mutlaka gerekli diye düşünüyorum. Rakip stada girmeden okumalı o cümleyi.
"Fırtınanın kopacağı yerde, Avni Aker'desin" gibi bir yazı.
Yeni ismi uysa bu da olabilir.
Millet bekir bey bugün de yeni fotolar çekmiş tepeden. Bilginiz olsun.Güzel resimler.Allah Bekir beyden razı olsun.Istisnasiz her hafta resim çekiyor ve bizimle paylaşıyor. Yonetimin ve genel itibari ile yerel basının yapmasi gereken işi Bekir bey yaptı valla.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
1. Deniz tarafı kale arkasının en alt katı komple restoran/kafelere ayrılmış.
Büyüklükleri 368, 343, 337, 337, 343, 371 m2 olmak üzere toplam 6 restoran/cafe var.
Bunların dışında "Foodcourt" (232 m2) adı verilen bi yer var, orası da muhtemelen fast-food tarzı şeylerin satılacağı bi yer, planından öyle anladım. Üç tarafı mutfaklarla çevrili ortası boş bir alan düşünün. AVM'lerde olduğu gibi, ilgili bölümden menümüzü alıp o ortak alandaki masalarda oturabileceğiz sanırım.
2. Her tribünde 30-60m2 arasında değişen büyüklüklerde fanshoplar var.
3. Deniz tarafı kale arkasının köşelerinde 101 m2 ve 83 m2'lik iki adet "grup loca" var.
4. Engelli tuvaletleri, bebek bakım odaları ve ibadethane yerleri var.
5. Yeni locaların arasından verilen seyirci giriş çıkışlarının genişlikleri 3 metre civarı.
6. Maratonun altında da "TS kullanım alanı" ve "Kullanıcı tarafından ihtiyaca göre bölünecektir" gibi ifadeler var. Sanırım iş biraz bizim yöneticilerimize düşüyor, o boş alanlara ne istersek yapabiliriz heralde...
bjknin stadının alt tribünleri çok kısa, atmosfer falan oluşturamazlar.
Alt tribün hiç dik değil, galiba bizim stad daha iyi olacak
atmosfer olarak en iyi bursa stadı olacak bence.
ama bjk taraftarı da malesef bizim taraftardan daha iyi. zaten alt tarafa çekirdekçi kodamanlar oturuyor her takımda, bizim yeni stadda da öyle olacaktır.
üst taraflar daha ucuz olur sanırım akyazıda.
ne kadar olur sizce kombineler?
kale arkalari 400ü geçmez umarım, ilk yıldan doluluk önemli psikolojik olarak.
Yorum