Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazı'yı ortaya atınca iyice inanmaman lazımdı hocam, nasıl çalıştıklarını görüyorsun,önceki sayfadaki fotoğrafları görmedin heralde
    iyice inanmadım zaten
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ve doğu kökenli,hafif kel.. esmer
      Irkcilik olmasin diye yazmamistim.

Hepimiz yaradandan geliyoruz ne de olsa.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyice inanmadım zaten
        Konuyu takip etmemiş belli

sanki başka bişey kalmadı da Akyazı'dan örnek veriyor. Dersine iyi çalış öyle gel deseydin abi

Yorum

• şu stadı bı bitmiş görelimde ısmının ne olacagının hiç önemi yok.
          ....

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gardaşım sen haşindiye gada nerdeydın yau?

Bi de utanmadan balkondan çektim diyor

Şurdan her gün bir fotoğraf çekseydin de stad bittiğinde bunları birleştirip bi video yapsaydık ne güzel olurdu... Bundan sonra çek ha, artık bu senin kaçınılmaz görevin Hiç olmazsa günaşırı çek
            Bekir kaytarmaya çalışma
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Selamlar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selamlar
                Selamlarda nerdesin sen birader dilinimi yuttun?giriyorsun birşey yazmadan çıkıyorsun

Yorum

• Makine yeni elime geçti

Fotoğraf paylaştım. Fırsat buldukça video da paylaşırım.

"Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Makine yeni elime geçti

Fotoğraf paylaştım. Fırsat buldukça video da paylaşırım.

izleyemedim ama yinede cennetlik görmek isteyen habu adama baksın

Yorum

• hazır elin deymişken biraz daha foto atsan ayrıntıyla

Yorum

• Yalnız, şu sıralar Karayolları , DSİ , İl Özel İdare , İller Bankası gibi devlet kurumları inanılmaz nakit sıkıntısı yaşıyor. Ödeneği geri çekilen bir sürü ihale var. Bir çok işin ödeneği bitmek üzere olan diğer işlere kaydırılıyor.

Umarım bu sıkıntıdan Toki , Tokiden de akyazı nasibini almaz.
                        En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 27.05.2014, 15:39.

Yorum

• numaralıdakı seyırcı gırıs yerlerındekı sag ve sol kose nıye duvarla orulmus cok kotu bı goruntu olusturur,umarım onune cam gıbı bır cerceve koyarlarda en azından duvar oldugu anlasılmaz....

Yorum

• tamam çalışma var da bu işin en kolayı kaba yapı bursada da böyle kolay yükseliyordu ama sonra çok iş var
                            bence bursa stadı önümüzdeki sezon da açılmaz bizim ki 3-4 sezon sonra belki

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tamam çalışma var da bu işin en kolayı kaba yapı bursada da böyle kolay yükseliyordu ama sonra çok iş var
                              bence bursa stadı önümüzdeki sezon da açılmaz bizim ki 3-4 sezon sonra belki
                              Yok daha neler stad en kötü gelecek sezon açılacaktır tabi takvim normal işlerse.. Bursa stadı çok yavaş çünkü çatının işi uzun ve geç başladı bizde ki böyle olmayacak

Yorum

• "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X