Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Misafir takım taraftarının sesi TV'ye çok net gelir numaralıya yakın olduğu için.

Yorum

• İyi güzelde bu stad nası dolcak hacım..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• oarsı engellıler için yapıldı dıye biliyorum ben..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Misafir takım taraftarının sesi TV'ye çok net gelir numaralıya yakın olduğu için.
          Olsun. Önemli olan görüntü. Hem Trabzon'a deplasman yapılmıyor ki çok fazla. Full dolduran bi 3 bizanslı vardı o da yasak.

Böyle olursa yol tarafı kale arkasındaki taraftarın stadla bağlantısı daha çok olur.
          En son Canberk tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 10:54.
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu stadyuma 3.kat harika dururdu
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet onuda biliyorum da yüksekliği bence istediğimiz gibi olacak yüksek olmayacak en azından. bir de tasarımı güzel olacak sanki. çoğu yeni stat gibi baklava dilimi gibi durmayacak büyük ve bütün görünecek. bitince tam olarak nasıl bişe olduğunu anlayabilecez artık
              Yani çatının yapımına geç başlanabilir diye söyledim. Diğer stadlardaki gibi makasları monte edip devam etme gibi bir yöntem yok yani bizimkinde benim anladığım, bakalım nasıl olacak..

Yorum

• Birde benim anlamadığım,Bjk stadyumu ile kapasite aynı,adamların numaralı bizimkinin 3-4 katı (üst kat için diyorum) nasıl aynı oluyor? Nerede kapatıyoruz kapasite farkını? Çünkü düşününce numaralıda 22-23 basamak var bizde 5-6 tane..tek anlamadığım yer burası
                KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Misafir taraftar tribünü diğer köşede arkadaşlar, maraton tarafında...

Yorum

• Biri cevaplarsa sevinirim
                    KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Birde benim anlamadığım,Bjk stadyumu ile kapasite aynı,adamların numaralı bizimkinin 3-4 katı (üst kat için diyorum) nasıl aynı oluyor? Nerede kapatıyoruz kapasite farkını? Çünkü düşününce numaralıda 22-23 basamak var bizde 5-6 tane..tek anlamadığım yer burası
                      Buna çıplak gözle cevap vermek çok zor hocam. Bi kere Beşiktaş'ın tribünleri sahaya daha yakın ve bu da stadın enini ve boyunu azaltıyor, ordan kazanıyoruz bir. İkincisi onlarda iki tarafta da iki katlı loca var ve üst tribün sıra sayısı 20 civarı sanırım, bizde projede 24 sıra görünüyor üst katta. Alt katta seyirci giriş-çıkışları var, bizde yok vb.

Yani dediğim gibi bunu çıplak gözle açıklamak çok zor, ölçmek, biçmek, bilgi sahibi olmak lazım...

Diğer taraftan gayri resmi olarak vodafonearena'nın 45.000 (hatta 50.000 diyen bile var ) kişilik olduğu söylentileri de var. Sanırım 42.000'den fazlasına anıtlar kurulu izin vermemiş... Aslı astarı nedir bilemiyorum ama...
                      En son f1bekir tarafından düzenlendi; 11.06.2014, 21:00.

Yorum

• bu arada bjk yeni statın yapımında kaynak sıkıntısı yaşıyor. 75 milyon dolarlık kaynak için bankalarla görüşme yapıyorlar. zaten stat inşaatı epey yavaşlamış durumda.(vodafone, sponsporluk ücretini yıllık ödüyor paranın hepsini bir anda ödemedi malumunuz)

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buna çıplak gözle cevap vermek çok zor hocam. Bi kere Beşiktaş'ın tribünleri sahaya daha yakın ve bu da stadın enini ve boyunu azaltıyor, ordan kazanıyoruz bir. İkincisi onlarda iki tarafta da iki katlı loca var ve üst tribün sıra sayısı 20 civarı sanırım, bizde projede 24 sıra görünüyor üst katta. Alt katta seyirci giriş-çıkışları var, bizde yok vb.

Yani dediğim gibi bunu çıplak gözle açıklamak çok zor, ölçmek, biçmek, bilgi sahibi olmak lazım...

Diğer taraftan gayri resmi olarak vodafonearena'nın 45.000 (hatta 50.000 diyen bile var ) kişilik olduğu söylentileri de var. Sanırım 42.000'den fazlasına anıtlar kurulu izin vermemiş... Aslı astarı nedir bilemiyorum ama...
                          iste cok güzel anlattin

belki 1. katin yatay oldugunu ekleseydin neden daha enli ve boylu oldugu daha kolay anlasilir

diger siklarada katiliyoum
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

anladım hocam..Merakım gıttı..Bjk'nin bizden 2 metre daha yakın galiba sahaya
                            KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Şu projede taraftarın istekleri doğrultudusunda yapılan tek şey koşu pistinin olmaması. O da resmi olarak yok, yani kale arkası tribünleri ile saha arasındaki mesafesi koşu pisti sığacak büyüklükte. Benim anlamadığım bu stadın kimin için yapıldığı ? Herhalde TOKİ başkanının şahsi malı olacak bu stad...

Yorum

• Misafir takım tribünü maratonla yol tarafı kale arkasının birleştiği kısım,
                                işaretlediğim kısımlara bakarsanız nerden itibaren ayrıldıklarını görürsünüz...
                                ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X