Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
2015-2016 sezonun ilk maçına "çevresi ile berraber bitmiş olarak" yetiştirilmesi hedefleniyor. Çimler henüz belli değil.
Hocam stat hakkında görevlilerden mi bilgi alıyorsun veya statın yapımında görev mi alıyorsun bilmiyorum ama bilgiler veriyorsun. Buna binaen sorayım; stadyum'da birinci kat tribünlerinde basamak sayıları verilen bilgiyle tutuyor ama ikinci katta 22 basamak var. Benim bildiğim ikinci katta 25 basamak olacağı açıklanmıştı. Bu konu hakkında birşeyler biliyor musun? Basamak sayısındaki tutarsızlık ve basamak sayısı azalırken ayrıca birinci kattan da localar için 1-2 basamak işgal edilebilecekken kapasite nasıl değişmiyor? Özellikle ikinci katta basamak sayıları neden hesabı tutmuyor?
Akyazı Stadyumu Hakkında Merak Edilenleri TV Bordomavi olarak, Trabzonspor'un Akyazı Projesi'nden sorumlu Yöneticisi Sayın Erol İBRAHİMAĞAOĞLU'na sorduk.
Akyazı Stadyumu Hakkında Merak Edilenleri TV Bordomavi olarak, Trabzonspor'un Akyazı Projesi'nden sorumlu Yöneticisi Sayın Erol İBRAHİMAĞAOĞLU'na sorduk.
iyi bir röportaj olmuş. Çoğu soruyu neredeyse sordu. En azından taraftarın ne istediklerini biliyorlar.
Sorular guzeldi ama neredeyse hicbir cevap tatmin etmedi beni.
32 dakka boyunca aklimda kalan kelimeleri siraliyorum:
- projeler
- olabilir, yapilabilir
- şey
-oneri olabilir
Sorulari soran arkadasin onerilerini erol bey hatirlayabilecek mi acaba?
Tatmin olurum diyodum ama moralim bozuldu, sanki bol laf az is yapilip bombos bir stad olusacakmis izlenimi dogdu bende.
3 boyutlu gorseller daha planlanacakmis da olacakmis da bizler de gorecekmisiz. Zaten 2 dakkalik gorsellik varmis.
"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Localar hakkında bilgi alırken bence en önemli detay gözden kaçırılmış.
Localarda maç izlemek için eklenecek koltuklar hemen locanın önüne mi koyulacak yoksa birinci kat tribününden 2 basamak işgal edilerek mi bu sorun giderilecek. Bu konuyu burada da baya tartışmıştık. Soruyu hazırlayan ekibin gözünden kaçmış anlaşılan.
Localar hakkında bilgi alırken bence en önemli detay gözden kaçırılmış.
Localarda maç izlemek için eklenecek koltuklar hemen locanın önüne mi koyulacak yoksa birinci kat tribününden 2 basamak işgal edilerek mi bu sorun giderilecek. Bu konuyu burada da baya tartışmıştık. Soruyu hazırlayan ekibin gözünden kaçmış anlaşılan.
İki basamak işgal edilecek Erol, bilinen bişey bu. Burda da açıklanmıştı ama sen rastlamadın heralde...
En son f1bekir tarafından düzenlendi; 10.08.2014, 23:12.
Şu stadın altında boşluk kalmaz umarım doğru düzgün kapılar felan olsun ya kaplama en dibe kadar inmeli çadır geçiriyolar bari tam kapatsınlar çirkin görüntü oluşmasın.. Bi bizde var galiba böyle bi görüntü hiçbi modern stadda böyle bişey yok..
Yorum