Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• loca işi aslında baya iyi oldu .
    mesela önceden birisi takımına nasıl destek oluyordu ? forma alarak yada kombine alarak.
    mesela cok zengınler var. ya gidip bağış yapacaklar (ki zor) yada gidip orta gelırlilerin de yaptıgı gibi forma alıp maca gıdecekler .
    işte bu çok zenginler artık kaçamicak . kitliceksin bütün locaları bunlara . Dnyanın parasını kaldırıcaksın. Hem rezil olma derdi de yok . bağış falan değilki loca satıorz kime ne
    61

Yorum

• Burayı tek bir loca olacak varsayarak konuşuyorum. Ki öyle görünüyor. Bu kadar küçük bir alana ne sığdırabilecekler merak ettim doğrusu. O kadar para verip 4 m2 bir yerde sıkışıp kalmak o insanın zoruna gitmez mi? Burayı ofis olarak bile kullanamaz alan kişi...

Galatasarayın locası
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadın çevresi içinde çalışmalar hakkında bilgi sahibi olsak. Bizim İçin Stadın tamamlanması değil Ak Yazının tamamlanması önemli. Bu sadece bir Stat değil geniş çapta bir oluşum. Sadece Stadın bitmesi demek çıplak bir yapı oluşturacaktır. İnşallah kalan yeri halka açık park yapıp bir kaç ağaç dikip bırakmazlar.
        Alanın diğer yarısının kullanım hakkı TOKİ'nin mi belediyenin mi acaba?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

TT arena gercekten güzel bi stad
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• bizim stad dşarıdan bakınca 25-30 bin kişilik görünüyor.platformdan dolayı içeriden bakınca 50 bin kişlik görünüyor

Yorum

• İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim stad dşarıdan bakınca 25-30 bin kişilik görünüyor.platformdan dolayı içeriden bakınca 50 bin kişlik görünüyor
              Valla cinconun stadı 'da aynı dışardan bakınca en fazla 30 bin kişilik,,üstelik dış görünümü berbatmı berbat..tam bir beton yığını gibi..bizim stad inanın Türkiye'nin en güzel stadyumu olacak...manzarası da cabası.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla cinconun stadı 'da aynı dışardan bakınca en fazla 30 bin kişilik,,üstelik dış görünümü berbatmı berbat..tam bir beton yığını gibi..bizim stad inanın Türkiye'nin en güzel stadyumu olacak...manzarası da cabası.
                evet gs nin stadı dışardan şu tuğladan yapılmış sıvası boyası olmayan apartmanlar gibi duruyor. temden her geçişte hala boyanmamış diyorum içimden
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın çevresi içinde çalışmalar hakkında bilgi sahibi olsak. Bizim İçin Stadın tamamlanması değil Ak Yazının tamamlanması önemli. Bu sadece bir Stat değil geniş çapta bir oluşum. Sadece Stadın bitmesi demek çıplak bir yapı oluşturacaktır. İnşallah kalan yeri halka açık park yapıp bir kaç ağaç dikip bırakmazlar.

bencede sana katılıyorum daha öncede yazdım oraya yapılması gereken enönemli şeylerden biri 10binkişilik kapalısporsalonu başta basketbol olmak üzere diğer branşlarıda burya toplamalıyız.
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• arkadşlar sivas stadının ınsaat resımlerını gordumdewowturkeyden onların loca kısmı resmen gömulu gıbı geldı bana ust kat cok one gelıyor resmen localar kaybolmus gıbı.......

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bencede sana katılıyorum daha öncede yazdım oraya yapılması gereken enönemli şeylerden biri 10binkişilik kapalısporsalonu başta basketbol olmak üzere diğer branşlarıda burya toplamalıyız.
                      Güzel düşünüyorsunuz ama 7.500 kişilik spor salonumuz daha yeni yapıldı,burayı dolduramazken bundan daha da büyük ikinci bir salon buraya yapılmaz..ama daha küçük ölçekli olabilir zaten projede de yapılacağı yazılmıştı.

Yorum

• Daha önce de yazdım; bu stadyum AvniAker ile kıyaslandığında 41 bin kişi almaz, ya milleti üst üste oturtacaklar ya da birileri yalan söylüyor. Koltuklar bildiğim kadar standart ancak koltuk araları mesafe nedir bilen var mı?
                        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Önce hazır olan 49 locayı istediğin şartlarda, istediğin fiyata satıp, eğer talep olursa yeni loca eklemeyi düşünmeleri gerekiyordu. Bakalım ne kadarını istenilen şartlarda satabilecekler. Yukarıdaki loca örneğine bakınca kim ne kadar para verir bilemiyorum. 1 masa 2 sandalye koysan yürüyecek yer kalmıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek. Şimdi bu locaya mı yıllık 40 bin tl verecek millet? 10 bin vereni bulsunlar öpüp başlarına koysunlar. Kapasite konusu ise ciddi anlamda muallakta.

Bir de bu adamlara % 25 deyince yok biz aslında % 52 yazacaktık elimiz kaymış derler mi acep!

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dışarıdan bizim stat daha güzel görünüyor olabilir ama stadın içine girince TT Arena bizimkiyle pek kıyaslanamayacak derecede güzel. Bizim stadyumun Bursa, Konya, Samsun'dan pek güzel olacağını sanmıyorum. Copy/paste projelerden sadece Vip tribünlerideki localarla ayrılıyor.
                          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 09.06.2014, 17:14.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burayı tek bir loca olacak varsayarak konuşuyorum. Ki öyle görünüyor. Bu kadar küçük bir alana ne sığdırabilecekler merak ettim doğrusu. O kadar para verip 4 m2 bir yerde sıkışıp kalmak o insanın zoruna gitmez mi? Burayı ofis olarak bile kullanamaz alan kişi...
                            dostum bu ufak dediğin alan en az 18 20 metrekare lavonusu falan takribi 20 25 metrekare arası bunun büyüğü küçüğü mutlaka vardır ama 25 mere az bir yer değil
                            En son Jackal Wile tarafından düzenlendi; 09.06.2014, 17:29.

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burayı tek bir loca olacak varsayarak konuşuyorum. Ki öyle görünüyor. Bu kadar küçük bir alana ne sığdırabilecekler merak ettim doğrusu. O kadar para verip 4 m2 bir yerde sıkışıp kalmak o insanın zoruna gitmez mi? Burayı ofis olarak bile kullanamaz alan kişi...

Galatasarayın locası
                              Geçen yaz Galatasaray'ın stadyumunun her yerine girme şansım olmuştu, birkaç tane de locayı gezmişti. Locaları gerçekten de çok lüks, locadan daha çok bir ofis havası var localarda, görüş açıları da çok iyi. Bizim kale arkası ve maraton tribünündeki locaların bu seviyede olacağını düşünmüyorum maalesef.
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 09.06.2014, 18:59.

Yorum

• devasa bir alan.. özensiz bir proje.. maalesef çok daha iyisi olabilirdi.. bu saatten sonra olumlu değişiklikler zor..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X