Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seneye ancak biter bu stat yazıklar olsun bizden sonra başlayanların çogu bitirdi
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seneye ancak biter bu stat yazıklar olsun bizden sonra başlayanların çogu bitirdi
      mesela kim bitirdi?

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        seneye ancak biter bu stat yazıklar olsun bizden sonra başlayanların çogu bitirdi
        Yeni yapılan starlardan birtek konya stadyumu bitti açıldı.bizim en son temeli atilanlardan ve su an durumu en iyi olanlardan birşey yazıyorsun ama içi boş.
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 22.06.2015, 20:29.

Yorum

• Yorum

• Bordo mu o ?

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bordodur kırmızı olsa duramazsın

Yorum

• stat guzel olacak gıbı duruyor ....ısın teknıgınden anlamadıgım ıcın oyle soyledım ısın teknıgını bılmıyorum elbet .benım acımdan sadece stat olarak degıl kompleks olarak guzel bır yapının ortaya cıkması onemlı .
                  Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                  Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                  NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Şimdi bazen sırf ortamda muhalif gözükmek için, ortamda farklı gözükmek için konuşan tipler vardır.
                    Eleştiri yapılır anlarım haklıda olabilirsin ama bazende doğruya doğru demek lazım ''Çok sayın Ronin bey, bayan her neysen.''
                    Havuz takıntısı neymiş öylemi sonrada orası 7/24 yaşayacak bir alan olsun diyede nara atarsın.
                    Şimdi aşağıdaki videoları tek tek izlemeni tavsiye ederim.
                    Anka park ( Ankara)

Marmaris

Batum

Yorum

• saygıdeğer fatih bey

valla renkdaş benim olumlu yorumlarımı hiç görmedin heralde .ben herşeye muhalefet etmiyorum.öyle farklı gözükmek vb şeyler takıntılar yok bende ben direk görüşümü yazarım beğenmiyorsam beyenmiyorum derim beyenirsem beyendiğimi söylerim bir görüşele aynı fikirdeysem katılıyorum derim .bu arada bey. bak gene bana sataşmışsın ama neyse rendaşımsın seninle barış ilan ediyorum. hepimiz müslümanız hepimiz trabzonsporluyuz kardeşiz yani daha o videoları izlemedim şimdi izliyorum güzelse şu güzel şu berbat diye yazıcam bende önyargı takıntı kibir ego yoktur.saygılar fatih bey

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi bazen sırf ortamda muhalif gözükmek için, ortamda farklı gözükmek için konuşan tipler vardır.
                        Eleştiri yapılır anlarım haklıda olabilirsin ama bazende doğruya doğru demek lazım ''Çok sayın Ronin bey, bayan her neysen.''
                        Havuz takıntısı neymiş öylemi sonrada orası 7/24 yaşayacak bir alan olsun diyede nara atarsın.
                        Şimdi aşağıdaki videoları tek tek izlemeni tavsiye ederim.
                        Anka park ( Ankara)

Marmaris

Batum
                        https://www.youtube.com/watch?v=sVAAObY7Mzw
                        ilk videogüzel olabilir .diğerleri basit.

Yorum

• fatih buna ne diyorsun olurmu

bu stad biticek bize teslim edilicek .acaba stad bittikten sonra yönetim yada yeni gelicek yönetim üst katları (localı apartman trübün dahil) 4 sıra prekastla daha aşağıya uzatamazmı yani bu teknik olarak mümkünmü yoksa oranın betonu düküldü artık oraya yeni ekleme beton dökülemez diye bişey varmı bu stadın mükemmel olması için üst katlardan aşağıya 4 sıra daha preskast yapılsa muhteşem bir stad olur ne locaların gözükme derdi kalır ne bişe.

Yorum

• su yasadiklarimizdan sonra. Yönetimin tüpcüyü destekleme karari. I. Usta'nin tüpcünün yönetiminde olmasi vs. Stadin ismi icin fazla kafa yormaya gerek yok artik. Trabzonspor Peskes Arena olmali.
                            En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 23.06.2015, 09:22.
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Kaynak: www.akyazistadi.com (87 Fotoğraf )
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• resimler için teşekkürler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X