İlk olarak pascalli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
stadın yapımını üstlenen Sarıdağlar firması herkesin merak ettiği konulara son derece hakim konuda..ellerinde projenin tüm detayı var..neden çıkıp milletin merak ettiği konular hakkında açıklama yapmıyorlar...projeyi göstermek suç mudur anlamadım.
Yorum
-
Erol Ağaoğlu: Bence bu söylemleri daha önce yapmalıydınız. Projenin nerdeyse 1/3 bitti .Mevcut yapılan 41461..
Erol Ağaoğlu: teşekkür ederim.projenin revize edilmesi süreci çok uzun bir süreç.Toki projeyi son ana kadar değiştirmek istemedi..
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaraçoğlu'nda yapılmış işte, alt kat seyirci girişlerini locaların arasından vermişler.
Ahan da aklıma bişey getirdin hocam; kapalıdaki 2 kat loca var ya, orası 3 kat loca olabilir. alt kata giriş olarak tasarlanan kat saraçoğlu'ndaki gibi tasarlanıp 3. bir loca katı olarak kullanılabilir...
Şurası...
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadı yapanlardan çok bekir abiye güveniyorum onun paylaştığı bilgiler sayesinde tutumum biraz değişti eğer proje bittiğinde hayal kırıklığı olursa tepkimi de ona gösteririm
Yalnız şu taraftar çıkışlarını tam netleştiremedik. Kesin bilgi alınca dönecem size
Yorum
-
Bu saatten sonra isteyebilecegim birkac sey...
Allah rizasi icin stadin dis görünümü ve cati yapisi degistirilsin.
Allah rizasi icin karsi tepelerdeki yesillik katledilmesin ve abuk sabuk binalar yapilarak cirkin bir görüntü ortaya cikarilmasin.
Allah rizasi icin stadin cevresi atil durumda birakilarak ilkel bir görüntü ortaya cikarilmasin.
Allah rizasi icin 24 saat yasayabilecek bir stad olsun.
Amin.
Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum