Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    f1bekir'in facebookta bi sayfada yaptığı yorumu aynen kopyalıyayım buraya.

"Hakan kardeşim sen de stadının arazisini ver sana da stadın kralını yapsınlar. TOKİ'nin bu stad karşılığı Trabzon'da aldığı yerleri biliyor musun? Avni Aker Stadı, Akçaabat Fatih Stadı, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu, Yavuz Selim Amatör Küme sahası, Otogar Arazisi... Bunlara ek olarak stad bahanesiyle doldurulan ve spor kompleksi dışında kalacak olan 400 dönüm denize sıfır arazi. Dolgu maliyeti 20 milyon lira. 400 dönüm arazi Trabzon'un en kötü yerinde 400 milyon lira, ki burası denize sıfır, değer biçemiyorum, o derece... Sadece bu 400 dönüm stadın maliyetini fazlasıyla karşılar, diğerleri de TOKİ'ye kar kalır. Yani TOKİ hayrına stad yapmıyor, karşılığını fazlasıyla alıyor, merak etme.."
    Ahmet'in söylediği ile benim söylediğim arasında bi çelişki yok aslına bakarsanız.

Devlet kendi stadını yıkıyor -bizim iznimizle tabi, (beşiktaşın vermediği izin)- ve başka bir yere yeni bir stad yapıyor.

Yavuz Selim'i alıyor yerine 5 tane saha yapıyor (yerini tutmaz denilebilir, tartışmak serbest ).

19 mayıs alınıyor, zaten yenisini yapmıştık, başka salona gerek yok deniliyor (tartışılır ).

Akçaabat'ın stadını alıyor, (Akçaabat nerde oynayacak? atletizm sahası?, akyazıya yapılacak küçük bir stad????)

Otogar; yenisi yapılmak kaydıyla hiçbir sıkıntı yok bence, hatta taşınması çok iyi olur.

Yani sonuç olarak Trabzonspor Futbol Kulübü'nün cebinden tek kuruş çıkmadan yeni bir stadı ve 5 adet sahası oluyor, doğru.

TOKİ de bu işten fazlasıyla karlı çıkıyor, doğru.

Biz bu karlı iş içinde istediğimiz stadı, isteklerimiz doğrultusunda yaptıramıyoruz, doğru.

Dolgu alanının tamamını kullanabilecekken bu karlı işe "fizibıl değil" diyip bir kenara iten ve TOKİ'nin eline bırakan yöneticilerimiz yüzünden ne verirlerse ona şükür diyecek konumdayız, doğru.

Aslında hepimiz aşağı-yukarı aynı şeyleri söylüyoruz, sıkıntı yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saha tribün mesafeleri ayarlanırsa

Ambülans çıkışları çok yüksek olmaz üstü koltuklarla kapatılırsa

Yeni localar kayseri yada mersindeki gibi olmazsa

Ben fitim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      Fatih kardeşim,

1. Saha-tribün mesafeleri inşaat aşamasında ayarlanamaz artık. Daha sonra portatif tribünle düzeltilebilir.

2. Ambulans çıkışları küçülecek, daha önce fotoğrafını paylaşmıştım, nereye kadar küçülecek diye.

3. Yeni localar Kayseri ve Mersin'deki gibi olmayacak gibi duruyor, çünkü şu fotoğrafa bakılırsa...

üst tribünün ön kısmı alt tribünün üzerine doğru balkon gibi uzanacak ve bu da locaların içeri gömülü gibi görünmesini sağlayacak. (Yani benim ve bazı arkadaşların görüşü bu yönde, aksi görüşü olan varsa lütfen tartışalım)

Yorum

• Teşekkür eden arkadaşlara da tekrar teşekkür ederim, sağolasınız...

Yorum

• f1bekir hocam gerçekten emeğine sağlık..çok iyi resimler paylaşıyorsun..sayende stat gelişimini takip edebiliyoruz

Yorum

• Bekir abi umarım öyle olur. Twitterdaki yöneticimize 2 keredir revize projeyi ne zaman paylaşaksınız diyorum 2dir onaylanınca paylaşıcam diyor. Eğer onaylanmadıysa bu işçiler neye göre çalışıyor? Onaylandıysa neden paylaşılmıyor.

Ha diyebilirlerki proje paylaşılsa mühendis misin çok mu anlıyacaksın ama illaki anlayanlar kılı kırk yaranlar oluyor bizde bişeyler anlıyoruz ucundan kıyısından onlar sayesinde bu sıralardada tek sevinç kaynağımız bu stad.

%25 dendi yine yöneticimizin yazdığına göre %25 tamamlandı ( ki bunu yaklaşık bir hafta önce yazdı ) ama ortada ne bi görsel var ne bişey .

Bazen sormuyor değilim neden biz ?
            En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 02:03.
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• iyi görünüyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bekir abi umarım öyle olur. Twitterdaki yöneticimize 2 keredir revize projeyi ne zaman paylaşaksınız diyorum 2dir onaylanınca paylaşıcam diyor. Eğer onaylanmadıysa bu işçiler neye göre çalışıyor? Onaylandıysa neden paylaşılmıyor.

Ha diyebilirlerki proje paylaşılsa mühendis misin çok mu anlıyacaksın ama illaki anlayanlar kılı kırk yaranlar oluyor bizde bişeyler anlıyoruz ucundan kıyısından onlar sayesinde bu sıralardada tek sevinç kaynağımız bu stad.

%25 dendi yine yöneticimizin yazdığına göre %25 tamamlandı ( ki bunu yaklaşık bir hafta önce yazdı ) ama ortada ne bi görsel var ne bişey .

Bazen sormuyor değilim neden biz ?
                Aslında kabataslak locaların yeri belli ama locaların içinde bazı düzenlemeler yapılıyor; tuvalet vb. Revizyonun son hali şantiyede de yok gerçekten ama şu an yapılan işler için bi sorun teşkil etmiyor bu, kaba inşaat sonuçta...

Ha bu kaba revize projeyi niye paylaşmıyor diyorsan ona bişey diyemem

Edit: Çünkü onaylanmamış
                En son f1bekir tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 02:12.

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Sahanın içine o binayı yapma nedenleri acaba ilerleyen yıllarda keskin nişancılar için yer sıkıntısını çözmek mi? Etrafta yüksek bina olmayınca halka keskin nişancı hizmeti sunmak sorun olabilir. Projede bildiğim kadarıyla müze veya benzeri bi yapı yok bizim kupaları yine Fenerbahçe Müzesi'ne koyacaklar galiba. Sahil boyunda kumsal olursa bol bol yürüyüş yaparız İHO organize eder yürüyüşü alan geniş zaten.... Bi ara kartalda dünyanın en büyük adalet binasını yapmışlardı ama bügün gürüyoruz ki içinde adalet yok. Şimdi deniz dolgusuna futbol sahası yapıyorlar bi gün içinde futbol görürmüyüz acaba....

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• bu proje Karadeniz Sahil yoluna benzedi,saçma sapan yap boz olurmu projede,

proje bütünlüğü olmıyacağı aşikar beni şaşırtmadılar.

Bazı arkadaşlar burada Bursanın stadına laf atmışlar onlara tek lafım var yav he.....
                      En son memmedaga tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 03:23.
                      sakin olun...

Yorum

• her zaman güzel bir stadimiz olsun istemisimdir ama bu stad hic ve hic ilgimi cekmiyor suan. cünki nasil olacagini kimse düzgün gene bilmiyor.

Yorum

• Stada isim buldum 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 full + full süper lüks localı Toki Arena
                          En son berit tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 04:20.

Yorum

• İlk olarak berit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stada isim buldum 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 full + full süper lüks localı Toki Arena
                            Çok güzel, yakışır...

Yorum

• Triplex arena'da olabilir.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih kardeşim,

1. Saha-tribün mesafeleri inşaat aşamasında ayarlanamaz artık. Daha sonra portatif tribünle düzeltilebilir.

2. Ambulans çıkışları küçülecek, daha önce fotoğrafını paylaşmıştım, nereye kadar küçülecek diye.

3. Yeni localar Kayseri ve Mersin'deki gibi olmayacak gibi duruyor, çünkü şu fotoğrafa bakılırsa...

üst tribünün ön kısmı alt tribünün üzerine doğru balkon gibi uzanacak ve bu da locaların içeri gömülü gibi görünmesini sağlayacak. (Yani benim ve bazı arkadaşların görüşü bu yönde, aksi görüşü olan varsa lütfen tartışalım)
                                hayır bunlar kalıbın kenar destekleri
                                bu fotoda sizin dediğiniz balkon işi yok loca üzerine iç kısma 2 sıra var
                                En son Hami KüçüKAslaN tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 14:00.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X