Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sizi çekirdek şampiyon yapacak Avni akerde kişi başına kaç kg çekirdek düşüyor bunu hesaplarsak şampiyonluğun formülünü çözmüş oluruz
    fatih bey abi biz neden bjk taraftarları gibi temele bişeyler atmıyoruz mesela oy pusulası ve çekirdek kabuğu ?

bir de akyazıda çekirdek satışları tavan yapacak üst kattakiler aşağıdakilere nişan alıp harika bi sosyal etkinlik oluşturmuş olacaklar , bu yüzden iki kat olması iyi oldu sedat abinin temennisi gerçekleşir de tribünler sahaya 3 cm uzaklıkta olursa alt kattakiler de sahadaki oyuncuya nişanlar çekirdeklerini

Yorum

• Eyvallah dostlar. Ben bu isim olayına pek takılmıyordum ama cidden kaynak göstermeden paylaşılması da ayıp oluyor, bakacam o işe de, eksik olmayın, sağolun.

Yorum

• Tribünler sahaya yakın olsun yeter.

Yorum

• Şuanda stadyumda anlamdigim tek birsey var oda protokol tirubunu önde ki toprak yigintisi. Acaba o kadar niye çok toprak yigintisi olmuş.

Loca artirma konusunda tartissak beyler... Bekir agbi bi el at yada fatih agbi

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şuanda stadyumda anlamdigim tek birsey var oda protokol tirubunu önde ki toprak yigintisi. Acaba o kadar niye çok toprak yigintisi olmuş.

beton dökümünün daha rahat yapılması için diye düşünüyorum

Yorum

• Loca arttiriminin mümkün olduguna inanmiyorum. Sirf dis kaplamayi meydana asilan ilk görseldeki sekilde yapabilmek icin altina podyum kurdular. Kat arasina loca eklenince dahada yükselecek stadyum. Tek care podyumu yüzseltmek. O zamanda simdiye kadar yapilani yikmak gerekecek. Yapmazlar bence.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Benim dusuncem de platformdan tribüne giriş yerlerini kapatirsak olur. Ama 200 değil tabi dusunceme gore 61 yapabiliriz.
                Mevcut 49 loca + protokol 4
                Martona +4
                Kale arklaarina topla 4 2-2 dagitilirsa
                Toplamda 61 olur..

Yorum

• en üstteki tribünü kaldırıp oraya 1 kat daha loca yapmak bana çok mantıklı geliyo. spartak mosk. stada benzemiş olur estetik açıdan daha güzel olur bence
                  En son İsmail05 tarafından düzenlendi; 06.04.2014, 01:50.

Yorum

• İlk olarak Beton Çivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    loca sayısının artması için resmi basvuruda bulunmusuz.
                    ancak bu nasıl olacak ?mevcut projeye göre bunu yapamassın, bu saatten sonra proje nasıl değişecek,

bilgisi olan varmı?
                    İstenirse çatı bile değişir. Ama yönetimin aklına yeni mi gelmiş locaları arttırmak? Birden "ulan biz şu locaları niye arttırmıyoruz ?" mu demişler. Sonuçta loca sayısı belliydi.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• .
                      En son of82lu tarafından düzenlendi; 11.04.2014, 23:09.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şuanda stadyumda anlamdigim tek birsey var oda protokol tirubunu önde ki toprak yigintisi. Acaba o kadar niye çok toprak yigintisi olmuş.

O toprak yığını muhtemelen tribüne malzeme taşıma işini kolaylaştırmak için yapılmıştır diye düşünüyorum Koray.

Loca konusunda ise benim söyleyecek fazla sözüm yok, mühendis-mimar arkadaşlar bi konuya eğiliversin

ama 200 sayısı gerçekse bu ancak ya kat aralarına dağıtmakla olur, ya da en üste bursanınki gibi çepeçevre dağıtmakla olur.

Teknik olarak mümkün mü? ??

Ben düşüncemi daha önce söylemiştim; mevcut locaların üstündeki ufak tribün iptal edilip orası da 3.kat loca olarak düzenlenebilir ama bu sayıyı fazla arttırmaz.

Yorum

• Tüm sezonluk tribün gelirimiz ne yazıkki fener'in 1 maçına denk geliyor.

Bu utandırıcı ve karamsar bilgiden sonra locaların muhakkak artırılması lazım.

Eğer herhangi bir değişim öngörülmezse mali ve sportif olarak bu takımlarla yarışmanın mümkünatı yok.

Zaten Trabzon'un milli gelirden ve yatırımlardan aldığı pay belli.

Bu yüzden 14 milyonluk İstanbul ile rekabet etmek için loca sayısı en az 100 tane olmalı.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O toprak yığını muhtemelen tribüne malzeme taşıma işini kolaylaştırmak için yapılmıştır diye düşünüyorum Koray.

Loca konusunda ise benim söyleyecek fazla sözüm yok, mühendis-mimar arkadaşlar bi konuya eğiliversin

ama 200 sayısı gerçekse bu ancak ya kat aralarına dağıtmakla olur, ya da en üste bursanınki gibi çepeçevre dağıtmakla olur.

Teknik olarak mümkün mü? ??

Ben düşüncemi daha önce söylemiştim; mevcut locaların üstündeki ufak tribün iptal edilip orası da 3.kat loca olarak düzenlenebilir ama bu sayıyı fazla arttırmaz.
                            benim bildiğim basın tribünü ve basın odaları da o katta olacak. eğer cska stadı gibi yaparsak seyirci kapasitemiz 35 binlere düşecektir. bence bu imkansız. tek yapılabilecek olan kat aralarında ki boşluklara loca yapılmasıdır. buda 100e kadar çıkaracaktır loca sayısını.

Yorum

• * Localar ve şeref tribünü çok büyük olur inşallah, amin
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim bildiğim basın tribünü ve basın odaları da o katta olacak. eğer cska stadı gibi yaparsak seyirci kapasitemiz 35 binlere düşecektir. bence bu imkansız. tek yapılabilecek olan kat aralarında ki boşluklara loca yapılmasıdır. buda 100e kadar çıkaracaktır loca sayısını.
                                Valla Ahmet dediğim gibi, çok bişey söyleyemiyorum ben. Kat aralarına komple yerleştirilebilirse 100'ü de geçer bence ama teknik bir konu, ne desek boş şu an...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X