İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Bu tribün apartman olma yolunda hızla ilerliyor. Maketteki gibi içe gömülmüşe hiç benzemiyor...
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu tribün apartman olma yolunda hızla ilerliyor. Maketteki gibi içe gömülmüşe hiç benzemiyor...
Gesendet.
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoranın adı f1bekir tribünü olsun o zaman) ama cidden maddi durumum elverirse kombinemi o tribünden almak isterim.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıdan bakınca düz gibi görünüyor İbrahim. Yandan bakılınca daha net fikir veriyor...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu locaların en güzel özelliği de etrafının tribünle çevrili olasından dolayı tribünlerin eğimine uygun yapılması. diğer localar gibi tribün araların kalmamış üst tribünün eğimine uyulmuş.. cam ve koltukları takılınca çok daha güzel anlaşılacaktır
Yorum
-
Bekir abi`ye tskler...
Fotoraflar ve bilgiler icin.
122 Loca ideal duruyor...120-130 arasi bence bizim icin cok iyi. Ambulans giris cikis yerleride öyle yüksek degil abartildigi gibi oda güzel. Otopark felan cok güzel...
41461 bin kalmasida iyi..
Gittikce stadi begeniyorum....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum ne demek istedin tam anlamadım (surat ifadeni koy da sağlıklı yorum yapalım) ama cidden maddi durumum elverirse kombinemi o tribünden almak isterim.
Yorum
-
İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir kardeşim localı trübün bittğinde diğer yerler daha çabuk biter değilmi?
Benim tahminim ağustos sonu gibi kaba inşaatı biter ama mühendis arkadaş ancak %80-85'i biter dedi o zamana.
Çok da önemli değil. Yeter ki ciddi bir sorun çıkmasın. Yetiştirseler bile ben sezonun 2. yarısında stadı açma taraftarı değilim. 2015-16 sezonunda stadı adam gibi bitirip, çevre düzenlemesini vb. yapıp, rahat rahat yeni stadımıza geçelim işte.
Çamurlu yollar, orda burda boya badana, kaldırım taşı dizme vs. olmasın
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeske öyle bisey mumkun olsa demek istedim emeklerin buna değer abi bence , bi bilgi de ben vermek isterim oranin basin tribünü olacagini soylemisti santiye sefi sanirim
Orta kısım basın tribünü olacak evet ama yan taraflarda bize de yer kalır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum