Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• açıkçası ben su an kapalı trıbunu gördum ya hıc hevesım kalmadı belkıde ondan bu kadar negatıfım... hep duvar gibi gelıo bana trıbun denen ambıyans denen bısey yok ..ıkı trıbun arasında oakdar mesafe mı olur ya

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      açıkçası ben su an kapalı trıbunu gördum ya hıc hevesım kalmadı belkıde ondan bu kadar negatıfım... hep duvar gibi gelıo bana trıbun denen ambıyans denen bısey yok ..ıkı trıbun arasında oakdar mesafe mı olur ya
      Yeter ki stad dolsun hocam, ambiyans bi şekilde olur.

Hepimizin içinde bi burukluk var bu staddan dolayı ama artık bir yola girdik. Yöneticilerimiz yönetici değil ki napalım. Eskileri de yenileri de...

Bu saatten sonra yıktırıp yeniden de yaptıramayız. Maksimum şekilde bu staddan nasıl yararlanırız onun yollarını aramalıyız artık...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        teknik bilgiye sahip değilim ama loca sayısını çoğaltacağız diye inşaatına başlanmış olan projenin orjinalini bozmasalar bari, plan ve projelerde sonradan yapılan ekleme ve değişiklikler her zaman sırıtır diye düşünüyorum.
        O saçma membran desenini bozmamak için platform kurdular. Şimdi localarla birlikte tribünler dahada yükseleceği için ilk projedeki desenin yerine başka bir şeyde yapabilirler. Bu ihtimalde var.

Gesendet.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ister çok loca olsun ister az loca olsun...ama şunu da herkes anlasın yaa trabzonun işadamları zenginleri vs. gibi bir kavramdan yola çıkarak loca artsın bilmem ne demek bence yanlış...yok efenim yok trabzonspora para harcayacak trabzonspor para kazansın diyecek işadamı ya da zengin bulamayızz...bunların hepsi iyi gün dostu herkes kendi derdinde trabzonspora artık kimse sevabına zırnık koklatmaz...onun için loca alayım diyen işadamı da bulamayız boş hayal bunlar...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O saçma membran desenini bozmamak için platform kurdular. Şimdi localarla birlikte tribünler dahada yükseleceği için ilk projedeki desenin yerine başka bir şeyde yapabilirler. Bu ihtimalde var.

Gesendet.
            Kimse bahsetmedi yada gözümden kaçtı bilemiyorum ama kat aralarına locaları koyduklarında alt tribünlerden iki üç sırayı iptal edeceklerdir. Stadyumu yükselteceklerini sanmıyorum.
            Ayrıca f1bekirin, numaralı tribün alt kat girişlerinin loca yapılabilceği yorumuna bende katılıyorum. Büyük ihtimal orasıda loca olur.

Yorum

• Merak ettiğim bir şey var.Şuan statta kaç işçi çalışıyor bilen var mı ?
              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• yazınların çoğunu okudum ancak bir kişi söylememiş.
                STAD YÜKSEKLİĞİNİN , HER TRİBUNDE AYNI OLMASI DURUMU !!!
                düz mantıkla bir tespitte bulunacağım.

Arkadaşlar söylenen sayılarda ( 150-190 adet ) loca yapılacaksa !!

1-stadın ya kapasitesi artacak ( Her tribünün aynı yükseklikte olması için )
                kapalıya ve kale arkasına loca yaparsan , bu tribünlerden üst kattan sıra sayısı azaltamassın..bunun için numaralı tribün üst kat sıra sayısını arttırmak zorundasın..boylece mecburen kapasite artar..

2-stadın ya kapasitesi düşecek ( Her tribünün aynı yükseklikte olması için )
                kapalıya ve kale arkasına loca yaparsan, bu tribunlerin üst katlarının yüksekliği ile numaralının aynı hizada olması için mecburen numaralı hariç diğer tüm stadın ust kat sıra sayısını azaltmalısın..boylece kapasite düşer..

3-stadın kapasitesi söylendiği gibi 41.461 olacak ise ( her tribün aynı yükseklikte olamazzz )
                bu durumda numaralı diğer tribünlere oranlara biraz daha alçak olur oda cok çirkin olur ( manchester , chealsee stadları gibi )

Bu arada bencede loca sayısının artması iyi oldu..kim dolduracağını düşünmeyin..hayal edemezseniz gerçekleştiremezsiniz.
                tahmınımce stadımızın kapasitesi 3-4 bin daha artacak

Hayırlı olsun Hepimize..
                En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 23.04.2014, 01:12.
                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• En az 50 yıllık stat yapılıyor. Kimseye bilgi verilmiyor, herşey gizli kapaklı. Daha stadın video görseli yok. Loca sayısı net değil vs...

Bu ne saçmalıktır anlamadım. Sanki sürpriz yumurta arkadaş. Açıklayın stadın detaylarını herkes rahat etsin. Bi işimizde doğru olsun.
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Şurada bizlerin kafa patlattığının yarısı kadar yönetimden bir tek kişi nasıl daha iyi daha güzel olur diye düşünse her şey hallolur da mesele biraz kapasite meselesi biraz da sevgi meselesi.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Mesele sadece localar degil. Mesele para gelsinde nerden gelirse gelsin düsüncesi. Siz bugün böyle düsünürseniz yarin kulübün isminin önüne alinacak reklama da eyvallah dersiniz. Loca yapilsin iyi guzel ama stadin nadir güzelliklerinden biri olan tribün bütünlügü bozulmasin. Projeye baslanmamis olsa yine bu kadar karamsar olmazdik ama, baslanan projenin üstüne yama yapmak içime sinmiyor
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• * Şu fenerbahçelileri örnek vermeyin zira adamlar her yönden senden 500 sene önde orayı bir geçin önce

* TDK'nın işine bile karışanlar var, yahu zaten bu yönetim aynı senin kafanda zaten sen otur izle ne diye yorum yapıyorsun

* Her isteğe biz geldiğimizde zaten porje böyleydi diyen yönetime loca sayısı arttırılınca tek ses yok ama söyleyince herşeyi eleştiriyorsunuz oluyor, zaten kupanızı çalanların yaptığı bu stad siyasi olarakta size ayrı bir zevk veriyor farkındayız
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• * Ayrıca bu stad bittikten sonra kimse çıkıp feneri kolluyosunda diyemeyecek zira fenerbahçeliyim ama onlara stad yaparken yardım etmedim size dolgu yaptıktan stad,tesis yaptım diyecek oturucaksın aşşağı, gerçi şuan okuyup bana kızanlar büyüksün diyecek onlar ayrı tabi

* Koşu pisti olucak mı ? (Konuyla ilgilide bişeyler yazalım )
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 4 tarafın kat aralarına loca yapılır büyük ihtimal. maraton 40 vip girişlere 30 kale arkalarına 25'erden

49 + 40 + 30 + 25 + 25 = 169 daha fazla da olabilir tahmini söyledim.

Yorum

• İlgili yöneticimiz Erol Ağaoğlu'nun bilgilendirme amaçlı 1-2 tweetini paylaşmak isterim:

- erol bey bu localar hangi kısma yerleştirilecek kale arkalarında laco olacak mı?

@TrkNecmi protokol,protokol karşısı ve kale arkası

@f1bekir değerli arkadaşlar ilk projede loca sayısı fazlaydı.Tokidekiler önceki yönetim tarafından locaların iptal edildiğini söylediler.

@f1bekir başkanımız stad projesinde başından beri Loca sayısının arttırılması için Ankara nezdinde girişimlerde bulunduNihayet proje değişti

Burda Mete Arat'la konuştuğunu, orjinal projenin stad etrafına yayıldığını ama Türkiye'de tek tribüne düşürüldüğünü söyleyen arkadaşımızı da tebrik etmem gerek
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hükümetten açıklama : ''bunların hakkını avni akerde 2-3 defa çaldık birazda değişiklik olsun akyazıda çalalım''
                                ''bir 50 yılda bu kazmaları akyazıda kaz gibi yolarız ondan sonra yeni bir stad daha ve gene unutulan çalınan haklar ''

burada bazı arkadaşlar stad locaları 190 olsun kupamız gelmesin gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar.....
                                isterse loca sayısı 500 olsun her yıl trabzonspor klübüne ek gelirler verilsin yetmedi para konusunda transferlerimize yardım edilsin,ama hiçbir şey bir kurumun emek verip onun çalınmasından önemli değildir...
                                YEMİŞİM LOCASINI YEMİŞİM STADYUMUNU...............
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X