Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stat çalışmaları başlasın ben ayda bir foto atacağım sizlere.
    Kazık dikme işlemi başladı. Geçen gün 4-5 tane gördüm ben.
    O bölgede çalışma devam ediyor. Temel atma Kasım'da olacak diye biliyorum.
    ayda bir mi az geldi bana sanki
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Buraya insanlar stadyum konusunda bilgi edinmek için giriyor. Ama bilgiden başka her şey var. Jojuk nickli kullanıcı tamamıyla eleştiriden zevk alıyor onun yorumları hiç bir bilgi içermiyor. Ve son iki sayfadır işkembe sözü dönüyor. İnsanlar sizin işkembe muhabbetinizi görmek zorunda değil bilginiz varsa paylaşın yoksa geyik muhabbetlerinizi başka taraflarda yapın.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha stadın projesi bile belli değil
        Stadyumun projesi, Kaç kişilik olacağı, nerede yapılacağı, kaç günde bitirileceği, Loca sayıları, tribün koltuk sıra sayıları alt üst, tribünlerin sahaya uzaklıkları, kaç çıkışın olacağı, kaç adet fore kazık çakılacağı ne kadar derine inileceği, stadyumun çatı sistemi ve ne ile kaplanacağı hepsi mevcut okuma yazman da olduğunu görüyorum bu bilgileri okuyup anlamamış olamazsın !!!

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1950 lerde yapılan statla 2013deki stadı mı kıyaslıyorsunuz.

ülkede yapılan diğer statların dış kaplamasına bakmak yeterli.
          tabi akdeniz oyunlarına yetişrilmeye çalışılıp kısa sürede bitirilen mersin stadını bu kapsama sokmuyorum. onların stadı da bizimki gibi çadır arena.
          Bu stadın üçgen şekil verilmiş hali işte. Aynen katılıyorum.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bu satad tam bir uyutmaca mersin stadı nakadar cabuk bitti demi? 7 senedir bir dolgu oldu rize kayseri arenamersin bursa urfa daha sayamadıgım bir suru stat yapılıp bitti biz denize dokulen topraga bakıyoruz hala kac sene sonra baslanan denize yapılan orgi hava alanıda bitmek uzere.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

muhteşem AKYAZI STADIMIZ

stad yapılcak arazide kurbanlık ne alaka ? bu ordaki isleri durdurur ve yavaslatır kos koca trabzonda baska yermi bulamıyorlar her yıl boyle
              oluyor heryıl 1 ay mesgul etseler 1 yıl daha gec biter

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu stadın üçgen şekil verilmiş hali işte. Aynen katılıyorum.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2

böyle yapılacaksa hakkaten rezillik olur. çadır çadır diyorduk korktuğumuz başımıza gelir.

Yorum

• İlk olarak leventturksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  stad yapılcak arazide kurbanlık ne alaka ? bu ordaki isleri durdurur ve yavaslatır kos koca trabzonda baska yermi bulamıyorlar her yıl boyle
                  oluyor heryıl 1 ay mesgul etseler 1 yıl daha gec biter
                  Dolgu alanına şehit sığar.. Bu pazarın stadyum inşaatıyla alakası yok. Ne yavaşlatır ne aksatır..

Yorum

• Akyazı'nın kara yazısı
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buraya insanlar stadyum konusunda bilgi edinmek için giriyor. Ama bilgiden başka her şey var. Jojuk nickli kullanıcı tamamıyla eleştiriden zevk alıyor onun yorumları hiç bir bilgi içermiyor. Ve son iki sayfadır işkembe sözü dönüyor. İnsanlar sizin işkembe muhabbetinizi görmek zorunda değil bilginiz varsa paylaşın yoksa geyik muhabbetlerinizi başka taraflarda yapın.
                      Burası bir forumdur doğrudur burda birbirimize aidiyet duygularıyla yaklaşıyoruz bazen kızıyoruz birbirimize bazende gol sevinçlerinde omuz omuza veriyoruz.beğenmediğin yorumun altındaki kutucuğa tıklarsın yada sayfayı atlarsın ne diye zorluyorsunki?

Yorum

• kurbanlık olayı nedir ya yinemi orda kurban kesilecek bari bizim kurbalrıda ora getirelim biyandanda kazık çakma işlemi devam ediyor diyolar lanet olsun bıktım ya bu stad nezaman bitecek yav bırakın bitirmeyi bu stadın temeli nezaman atılacak!!!
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burası bir forumdur doğrudur burda birbirimize aidiyet duygularıyla yaklaşıyoruz bazen kızıyoruz birbirimize bazende gol sevinçlerinde omuz omuza veriyoruz.beğenmediğin yorumun altındaki kutucuğa tıklarsın yada sayfayı atlarsın ne diye zorluyorsunki?
                          Sen niye aynısını yapmıyorsun abi sen de atla sayfayı o zaman Demek ki dayanamadığın bir nokta geliyor. Arkadaş haklı.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen niye aynısını yapmıyorsun abi sen de atla sayfayı o zaman Demek ki dayanamadığın bir nokta geliyor. Arkadaş haklı.
                            Ne yani konuların arasına iki muhabbet sıkıştırdıkta kötümü yaptık kardeşim

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jojuk konusunda haklı ama işkembe konusunda haksız,işkembe önemli
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jojuk konusunda haklı ama işkembe konusunda haksız,işkembe önemli
                                Ben hazır işkembe çorbasını severim. Ama ev yapımı olduğu zaman pek yemiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X