İlk olarak BİGSTAR61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Güvenilmez bir kaynaktan aldığım bilgiye göre inşaat aslında çok daha hızlı ilerleyebilirmiş ama kazıklar yetişmiyormuş. Kazık işlemi tamamen bittiğinde lego dizer gibi tribünler yükselebilir ama kazık işlemi ne zaman biter ???
Yorum
-
Arkadaşlar iyi kötü yönetimden birisine twitter aracılığı ile ulaşabiliyoruz.
Şimdiden koltuk tipi, rengi, logo seçimi gibi konularda anketlere başlamamız lazım. Bu anketleri biz burada yapabiliriz ama Erol Ağaoğlu'na ulaştırırsak onlar resmi siteye bu anketleri yerleştirebilir ve herkes görmüş olur.
Şimdiden ne tür anketler yapabileceğimizi konuşmalı ve Erol Ağaoğlu ile paylaşmalıyız. Dikkate alır almaz ayrı konu ama biz üzerimize düşeni yapalım bence...
Yorum
-
İnşallah önceki yönetim koltukları önceden seçmemiştir.(!)Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
burdaki hiçkimsenin stad yapılmasına karşı olduğunu zannetmiyorum. ama söylenmesi gereken şeyler var. öcelikle bir topluluğa mal olacak, çok aktif kullanılacak bir yapının proje aşamasında bir yarışma falan olmasını bekliyor insan. çoşkuyla yaşanacak bir süreç olması gerekirken, aksine insanlarda sinir stres birikti. haliyle üzülüyoruz tabi, herhangi bir eleştiri olunca da, iş siyasete giriyor, hiç açılmaması gerekn konular açılıyor.
öncelikle biz stad yapıyoruz size daha ne istiyorsunuz tavrı falan hiç hoş değil. insanlar habersiz, bilgisiz bırakılıyor.ben yaptım oldu şeklinde bir yere varılmaz.mesela beşiktaş kısmen başardı bunu, onlardaki stad heyecanını az çok görüyorsun, sunum yapıldı, bilgi akışı fazla, belli organizasyonlar var. kısacası heyecan bar çoşku var, camiayı güçlendirecek şeyler bunlar. ama bizde yine kavga gürültü var, bilgi az. insanlar neyle karşılaşacaklarını bilmedikleri için tepki gösteriyorlar, keşke demek istemiyorlar ve takımları için en iyisini istiyorlar. bunda garip birşey yok.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar,
Ilk kat ve ikinci egilmi nekadardi ?
Yorum
-
Trabzon,Kayseri,Konya,Ali Samiyen ARENA,BJK Vodofone,Mersin,Bursa,Afyon ve sayamadığım şehirlere kazandırılan ve kazandırılmaya çalışılan eserleri (stad) görmezden gelip siyasallaştırıp kalp kırmanın kime ne faydası var.
Kimimiz AK,kimimiz devrimci kimimiz Chp,kimimiz ateist v.s v.s olabiliriz lakin tek SEVDAMIZ DAHA GÜZEL BİR TRABZON ve TRABZONSPOR değil mi?Bunu yapanlar her kim ise TEŞEKKÜR ETMELİYİZ.
Mevzu bizimkiler/sizinkilerden çok geleceğimiz olan çocuklarımız için yapılan ve yapılacak olan daha sağlıklı ortamların oluşturulması...Bunlardan biri AKYAZI PROJESİNİN hayata geçirilmesidir...Saygı ve sevgi üzerinize olsun..
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah önceki yönetim koltukları önceden seçmemiştir.(!)
Yahu adamlar etliye sütlüye karışmadılar ki, ne koltuğu.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışmalar tam gaz, fotoğraflar imzamdaki adreslerdedir.
5. kat çalışmaları da ufaktan başlamış, oy bi mutluluk doldu içime yineBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışmalar tam gaz, fotoğraflar imzamdaki adreslerdedir.
5. kat çalışmaları da ufaktan başlamış, oy bi mutluluk doldu içime yine
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum