Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BİGSTAR61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzonumun insani sizin gibi dusunmuyor cok sukur yoksa halimiz nice olurdu ak parti trabzonu sildi supurdu.
    İroni yapmıyormuş.. Ben bu kafaya diyecek çok şey buluyorum ama gereksiz bir şey yüzünden forumdan uzaklaştırılmak istemiyorum.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Güvenilmez bir kaynaktan aldığım bilgiye göre inşaat aslında çok daha hızlı ilerleyebilirmiş ama kazıklar yetişmiyormuş. Kazık işlemi tamamen bittiğinde lego dizer gibi tribünler yükselebilir ama kazık işlemi ne zaman biter ???

Yorum

• Arkadaşlar iyi kötü yönetimden birisine twitter aracılığı ile ulaşabiliyoruz.

Şimdiden koltuk tipi, rengi, logo seçimi gibi konularda anketlere başlamamız lazım. Bu anketleri biz burada yapabiliriz ama Erol Ağaoğlu'na ulaştırırsak onlar resmi siteye bu anketleri yerleştirebilir ve herkes görmüş olur.

Şimdiden ne tür anketler yapabileceğimizi konuşmalı ve Erol Ağaoğlu ile paylaşmalıyız. Dikkate alır almaz ayrı konu ama biz üzerimize düşeni yapalım bence...

Yorum

• Koltukların renklendirilmesi Juventus stadyumundaki gibi olursa çok iyi olur, stadyum boşken bile dolu hissi veriyor o tür yerleştirme.

Yorum

• İnşallah önceki yönetim koltukları önceden seçmemiştir.(!)
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Demek ki neymiş istenildiğinde projeye müdahale edilebiliniyormuş...

Sezonluk loca satışlarından daha fazla gelir elde etmek için projesinde 49 adet loca bulunan stadyumda bu sayıyı 200'e çıkarmak için yapılan çalışmaların ardından ilgili yerlere başvuruldu.
              t @Selim_Turan

Yorum

• burdaki hiçkimsenin stad yapılmasına karşı olduğunu zannetmiyorum. ama söylenmesi gereken şeyler var. öcelikle bir topluluğa mal olacak, çok aktif kullanılacak bir yapının proje aşamasında bir yarışma falan olmasını bekliyor insan. çoşkuyla yaşanacak bir süreç olması gerekirken, aksine insanlarda sinir stres birikti. haliyle üzülüyoruz tabi, herhangi bir eleştiri olunca da, iş siyasete giriyor, hiç açılmaması gerekn konular açılıyor.

öncelikle biz stad yapıyoruz size daha ne istiyorsunuz tavrı falan hiç hoş değil. insanlar habersiz, bilgisiz bırakılıyor.ben yaptım oldu şeklinde bir yere varılmaz.mesela beşiktaş kısmen başardı bunu, onlardaki stad heyecanını az çok görüyorsun, sunum yapıldı, bilgi akışı fazla, belli organizasyonlar var. kısacası heyecan bar çoşku var, camiayı güçlendirecek şeyler bunlar. ama bizde yine kavga gürültü var, bilgi az. insanlar neyle karşılaşacaklarını bilmedikleri için tepki gösteriyorlar, keşke demek istemiyorlar ve takımları için en iyisini istiyorlar. bunda garip birşey yok.

Yorum

• ismini şimdilik vermeyeceğim biri inançlı olmama rağmen bana özelden pis ateist olarak hitap etti bunu kime şikayet etmeliyim ?

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar,

Ilk kat ve ikinci egilmi nekadardi ?
                    Yanlış başlıktasın kardeşim , burda stadyumla ilgili soru sorulmaz , siyasi propaganda yapılır, ve bunu destekleyecek eleştiri alanlari yaratılmaya çalışılır .. Eğimi ne yapacaksın kardeşim ülke elden gidiyor ?!¿

Yorum

• Trabzon,Kayseri,Konya,Ali Samiyen ARENA,BJK Vodofone,Mersin,Bursa,Afyon ve sayamadığım şehirlere kazandırılan ve kazandırılmaya çalışılan eserleri (stad) görmezden gelip siyasallaştırıp kalp kırmanın kime ne faydası var.
                      Kimimiz AK,kimimiz devrimci kimimiz Chp,kimimiz ateist v.s v.s olabiliriz lakin tek SEVDAMIZ DAHA GÜZEL BİR TRABZON ve TRABZONSPOR değil mi?Bunu yapanlar her kim ise TEŞEKKÜR ETMELİYİZ.

Mevzu bizimkiler/sizinkilerden çok geleceğimiz olan çocuklarımız için yapılan ve yapılacak olan daha sağlıklı ortamların oluşturulması...Bunlardan biri AKYAZI PROJESİNİN hayata geçirilmesidir...Saygı ve sevgi üzerinize olsun..

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah önceki yönetim koltukları önceden seçmemiştir.(!)

Yahu adamlar etliye sütlüye karışmadılar ki, ne koltuğu.

Yorum

• Çalışmalar tam gaz, fotoğraflar imzamdaki adreslerdedir.

5. kat çalışmaları da ufaktan başlamış, oy bi mutluluk doldu içime yine

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çalışmalar tam gaz, fotoğraflar imzamdaki adreslerdedir.

Emeğine sağlık fotoğraflar çok güzel. İlerleme sevindirici..
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çalışmalar tam gaz, fotoğraflar imzamdaki adreslerdedir.

Uygulama linkinde sorun var abi, böyle bir uygulama yok diyor..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Son görünen kat 5. kat di mi, yanlış saymış olmayayım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X