Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erol Ağaoğlu : "İlave edilen localar yaklaşık 41.461 kişilik kapasiteyi azaltmayacak."

"Akyazı'da localar 3 tarafta olacak. Fakat sayı 190 değil 130 olacak. Stadın toplam kapasitesi ise 41461 civarında olacak" Ali Çil - haberts

hemen ardından Erol Ağaoğlu'da onayladı

"Akyazı projede yapılan değişikler sonucu loca sayısı yaklaşık 130 adet , seyirci kapasitesi 41.461 kişi olacak.Başkandan onay bekleniyor."
    En son Enisc tarafından düzenlendi; 23.04.2014, 11:41.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Re: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erol Ağaoğlu : "İlave edilen localar yaklaşık 41.461 kişilik kapasiteyi azaltmayacak."

"Akyazı'da localar 3 tarafta olacak. Fakat sayı 190 değil 130 olacak. Stadın toplam kapasitesi ise 41461 civarında olacak" Ali Çil - haberts

hemen ardından Erol Ağaoğlu'da onayladı

"Akyazı projede yapılan değişikler sonucu loca sayısı yaklaşık 130 adet , seyirci kapasitesi 41.461 kişi olacak.Başkandan onay bekleniyor."
      Guzel haber fakat baskandan onayi bunlar ne zaman alacak baskan piyasada yok

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Yorum

• Abi bu kadarda sığ düşünmeyin. Bu stadın proje tarihine bakın bi neredeyse 10 senelik bir proje. Ne yani Malatya'ya, Konya'ya, Antep'e, Bursa'ya daha bir çok takıma devlet stat yapıyor sadece bizimki mi sus payı? Hakkımız çalınmış olabilir eyvallah. Sonuna kadarda mücadele ederiz o kupayı getiririz ki getireceğiz de. Ama bu saçma bahaneyle kulübün büyümesini de engellemeye kalkmayın Allah aşkına.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bu kadarda sığ düşünmeyin. Bu stadın proje tarihine bakın bi neredeyse 10 senelik bir proje. Ne yani Malatya'ya, Konya'ya, Antep'e, Bursa'ya daha bir çok takıma devlet stat yapıyor sadece bizimki mi sus payı? Hakkımız çalınmış olabilir eyvallah. Sonuna kadarda mücadele ederiz o kupayı getiririz ki getireceğiz de. Ama bu saçma bahaneyle kulübün büyümesini de engellemeye kalkmayın Allah aşkına.

Yorum

• kapasite 41461 loca 130 gayet ideal bence , işi daha fazla sulandırmaya gerek yok
            burda herkesin ortak eleştirisiydi locaların azlıgı diğer trübünlere yayılsın deniliyordu espanyolun stadı örnek gösterilerek e yapılıyor işte o şekilde az yapıcı eleştiri yapmakda fayda var

Yorum

• bu vodafone arenadada bi tribünde toplanmış sanırım localar. bizimkisi gibi. bizimkinin kötü görüntüsü tribünün ortasına apartman gibi dikilmesi. düzeltilir inşallah

Yorum

• * Özürdilerim kulubun önünü açıyoruz buyrun,Allah ömür verirse bu stad'da daha nice Şampiyonluklarımızın çalınacağına iddia'ya girerim isteyen herkesle

* Herşeyi geçtim ulan göz var nizam var şu ucubeye stad diyorsunuz hala, ama iş büyüklüğe geldimi kimseyede bırakmazsınız
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Localar 3 tribüne mi dagitalack.. O nasil ya 3 tribün

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Özürdilerim kulubun önünü açıyoruz buyrun,Allah ömür verirse bu stad'da daha nice Şampiyonluklarımızın çalınacağına iddia'ya girerim isteyen herkesle

* Herşeyi geçtim ulan göz var nizam var şu ucubeye stad diyorsunuz hala, ama iş büyüklüğe geldimi kimseyede bırakmazsınız
                    avni akerde kalınca çalınmayacakmı şampiyonlugun ? yada buraya gecince neden calınıyor ? bu proje 3 temmuzdan sonra mı ortaya cıktı ? bu projeyi detekleyenlerin kupayı sattıgınımı dusunuyosun derdin nedir anlamış değilim üstad

Yorum

• * 130 loca sayisi cok iyi
                      * 41.461 kapasite degismeyecekmis bu da iyi
                      * localar 3 tarafa yayilacakmis ( onceki projeyi bile net olarak goremedik buna nasil gormeden iyi diyecez mechuuul )

onu bunu gecinde birisi cikmis Turk dili kurumu falan demis gelse demis elestirilere baksa bunlar elestiri bile olmaz falan demis.. ben bu kafayi cok iyi biliyorum. o sahsa soruyorum kendisi ne gibi seyleri elestirebilmis hayatinda. mesela ulkesinde olan bitenleri ne derece elestirebiliyor ? x partisine oy vermeyen vatan hainidir diyen bir baskanin takimini tuttugunu soylesem bu sahsa buna nasil bir elestiri getirir acabaaaa....

ulan 1600 sayfa oldu bir tane elle tutulur birsey yok.. iki uc tane proje kagidi tutturmuslar gosteriyorlar kardesim biz mimarmiyiz ne anlariz metresinden olcusunden cizgisinden.. al bak bejiktasin stadina.. daha temel atilmadan belliydi ne olacagi aynisini yapiyorlar. kimse loca artsin azalsin demedi. Zira bursanin stadi da ayni sekil..

ama bize gelince hergun proje degisiyor.. niye biliyormusunuz ? cunku hergun rant artiyor.. birileri daha fazla yemenin daha fazla cubbbaaaa yapmanin derdinde.. hergun hesap kitap ne kadar gotururuz ayaklari... yalanmi bunlar ? boyle bir baskandan hersey beklenir.. takimi ustune gecirmese yeridir..

Vallahi Billahi yeni stadin boyle bir baskana denk gelmesine herseyden daha cok uzuluyorum...
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Erol Ağaoğlu'na önce Mersin/Kayseri loca görüntüsünü yollayıp "umarız böyle olmaz" yazdım.

Sonra Estádio da Luz localarının resmini gönderdim. Bu örnek güzel dedi. Umarız proje sorumlularına da iletir.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• * 130 loca sayisi cok iyi
                          * 41.461 kapasite degismeyecekmis bu da iyi
                          * localar 3 tarafa yayilacakmis ( onceki projeyi bile net olarak goremedik buna nasil gormeden iyi diyecez mechuuul )

onu bunu gecinde birisi cikmis Turk dili kurumu falan demis gelse demis elestirilere baksa bunlar elestiri bile olmaz falan demis.. ben bu kafayi cok iyi biliyorum. o sahsa soruyorum kendisi ne gibi seyleri elestirebilmis hayatinda. mesela ulkesinde olan bitenleri ne derece elestirebiliyor ? x partisine oy vermeyen vatan hainidir diyen bir baskanin takimini tuttugunu soylesem bu sahsa buna nasil bir elestiri getirir acabaaaa....

ulan 1600 sayfa oldu bir tane elle tutulur birsey yok.. iki uc tane proje kagidi tutturmuslar gosteriyorlar kardesim biz mimarmiyiz ne anlariz metresinden olcusunden cizgisinden.. al bak bejiktasin stadina.. daha temel atilmadan belliydi ne olacagi aynisini yapiyorlar. kimse loca artsin azalsin demedi. Zira bursanin stadi da ayni sekil..

ama bize gelince hergun proje degisiyor.. niye biliyormusunuz ? cunku hergun rant artiyor.. birileri daha fazla yemenin daha fazla cubbbaaaa yapmanin derdinde.. hergun hesap kitap ne kadar gotururuz ayaklari... yalanmi bunlar ? boyle bir baskandan hersey beklenir.. takimi ustune gecirmese yeridir..

Vallahi Billahi yeni stadin boyle bir baskana denk gelmesine herseyden daha cok uzuluyorum...
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Özürdilerim kulubun önünü açıyoruz buyrun,Allah ömür verirse bu stad'da daha nice Şampiyonluklarımızın çalınacağına iddia'ya girerim isteyen herkesle

Abi o stat yapıldığında kim susacak eğer sen bir stada susacaksan onu sen düşün bence. İHO ve yönetimi sussa ne olacak Trabzonspor bizim bu dava o kupa gelene kadar yada hepimiz ölene kadar devam edecek. Ne zaman ki taraftar kupadan vazgeçene kadar. İHO'nun geleceği yok maksimum 1 yıl daha sonrası yok bu adamın. İsterse davamızı satsın isterse adımızı pazarlasın yaptığını ödetiriz
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Barış BAKIRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dolgu için taş verecek olan firmayı tanıyorum. O fiyatlara dolgunun yapılması imkansız diyor. Zararına yapacaksa ayrı dedi. Bu sessizlik ondan olsa gerek
                              Neler söylenmiş zamanında neler geriye dönük bir okuyunca şaşıracağınız çok enteresan iddialar söylemler okursunuz.Tebessümde edersiniz bazende bu kadar da olmaz kardeşim diyeceğiniz. İşte klavye başında insan istediği gibi yazabiliyor. Yukarıdaki yazı ise dolgu ihalesini kazanan albayraklara yer teslimi geciktiği için işe geç başlamasından dolayı gecikmenin nedeni için ortaya atılan bir iddia.
                              En son sarman61 tarafından düzenlendi; 23.04.2014, 13:16.
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• "Buralar eskiden hep locaydı" durumuna mı geldi stad ?
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X