Ellerine sağlık agbi Allah makinani nazarlardan saklasin
Kale arkalarnin tirubun altarini kulkanmicaz galiba. Hep toprakla doldurulmuş. Protokol türünün altlari güzel olmuş platform galiba sadece kale arkalarına yapacaklar. 3. Kat i dökmüşler o kat tribün girişi ondan sonra localara baslicaklar galiba nisanin ortalarında loclar için soru isaretlerimiz i gideririz diye düşünüyorum. O kavşak olan yerin altida yol var orayi turuncu taslarla kaptmis galiba o yol beşirli sahilinden giriş olacak gibi.
Evet kale arkalarının alt kısmı dolgu o yüzden oralardan feragat ettik.. Platform 4 bir yana eşit şekilde olacak.. Şu anda kalıbı çakılan kısım 3. kat orası locaların ilk katı Nisan sonu gibi değilde mayıs sonu büyük ihtimal bütün sorularımıza hem görsel olarak hemde yazılı olarak cevap almış oluruz. Tabi sevgili yetkililerin keyfine kalmazsak
Evet kale arkalarının alt kısmı dolgu o yüzden oralardan feragat ettik.. Platform 4 bir yana eşit şekilde olacak.. Şu anda kalıbı çakılan kısım 3. kat orası locaların ilk katı Nisan sonu gibi değilde mayıs sonu büyük ihtimal bütün sorularımıza hem görsel olarak hemde yazılı olarak cevap almış oluruz. Tabi sevgili yetkililerin keyfine kalmazsak
Kapalının 2. katı olan yer kale arkasının 1. katı olacak kale arkasında bodrum katı yok sadece.Kale arkalarında da dükkanlar olacak ya da otopark bilemiyorum.
F1 Bekir yeni f1 v6 Turbo motorlardan daha hızlısın, ellerine sağlık
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Kapalının 2. katı olan yer kale arkasının 1. katı olacak kale arkasında bodrum katı yok sadece.Kale arkalarında da dükkanlar olacak ya da otopark bilemiyorum.
localar bütün stada eşit mi dağıtılacak nasıl olacak ?
Hayır localar aynı olduğu şekilde olacak sadece sayısının artırılması konusunda başkan görüşmeler yapıyormuş. Artırılırsa localar belki yeni eklenen sayılar kat arasında olur ama sadece bu bizim düşüncemiz.
Yorum