İlk olarak DELIKANLI05 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bjk Ağustosa nasıl bitiriyor stadı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebitiremez. bitmez yani. kaç kişi çalışırsa çalışsın sonuçta bir düzene sıraya göre gidecek. ağustos dediğin 5 ay kaldı. 5 aydı hadi tribünleri geçtim o dedikleri elektrikli enerjili neyse çatıyı en az 2 3 ayda bitirirler. 3 aydır onlarda çalışıyor hatta daha fazla daha bir tribün bitmedi tüm stat asla bitmez.
Yorum
-
Bjk stadyumunda Ağustos ayı öne atılmasının nedeni siyasidir, en erken kazasız belasız ve belediye çomağını sokmadan bitirebiliriz'in derdindeler . Stadyumun etrafına belediye ekipleri kamp kurmuş durum da, açık yakalama peşindeler ve bunu geçen gün çıkan ses kayıtları destekler durumda. Gezi olaylarından sonra çarşı gurubu fişlenmiş durumda en ufak yan bastıklarında durumları hiç iyi değil. O yüzden Ağustosu ileri attılar zaten şimdiden başladılar o tarihte bitmez diye yeni yeni tarihleri ortaya atmaya başladılar. Sırf çatı imalat ve montaj 6 ay süreceğinden bahsediyorlar ki çatının ihalesi 3-4 gün önce duyuruldu diye biliyorum. Kaba inşaat bitmeden de çatı montajı olmayacak.
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon şekli çok farklı. Proje bütün alana yayılmış. Ihale yapıldığında projenin diğer yarısında otel, avm, gibi yapılar bulunacaktı. Ayrıca platformda sanki değişmiş gibi duruyor.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
hep sonradan söylüyoruz geç kalıyoruz. bu sefer baştan söyleyelim..
1- statın tribün basamakları ve çıkış tünelleri aynen bilbaonunku gibi, koyu gri epoksi boya ile boyanmalıdır.
2-tribün beton rengi olursa çok sırıtır. ayrıca tribün katları aynen bu resimde ki gibi kırmızı kuşak kaplama yapılmalıdır( yada bjk nin elektornik pano olsun 1. ve 2. kat aralarına oda olabilir)
3- çimlerin haricindeki zemin, kesinlikle suni çim yapılmalıdır. yoksa mersin statındaki gibi koşu pisti rengini dayamasınlar bize.!!
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 19.03.2014, 21:27.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitter olan biri, bunu aynen resmi ile birlikre erol beye bir ara yollayabilir mi.. sonradan yan yattı çamura battı olmasın....
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabiki canım. belki daha iyi uygulanır. sonuçta prekastta betonarme ..
Yorum
-
Bana göre bizim stadın tek sorunu çatı. Stadı çok küçük gösteriyor. Yoksa 40 bin kişilik bir stad görkemli büyüklükte olur. Örneğin üstteki stadında kapasitesi 40 binden fazla olmayacaktır. Ama bakıldığında akyazıdan büyük gibi duruyor. Bizimkisi resmen kutu gibi bi stad● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen uygulanmıyor diye biliyorum. Neyse dediğin gibi Koyu renk merdivenler daha şık duracaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum