İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
-
Fatih ve Bekir çok güzel emek harcıyorsunuz ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum, sizden de tartışmaya girmemenizi rica ediyorum bir sürü insan var burada elbet biri gelir sarar yaniTakmayın kafaya, ikiniz de iyi insanlarsınız, çok güzel emek harcıyorsunuz, buraya vakit ayırıyorsunuz bu forum için değerlisiniz, kafaya takmayın hiç bir şeyi, emeğinize sağlık.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
foto:http://www.odatv.com/n.php?n=futbolu...kti-2403141200
Merak ettigim su, madem tekke acilimi yapmis baskan, acaba tribunlerde hanimlar ayri erkekler ayri tribunden mi seyredecek yeni stadyumda..▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk şampiyonluğumuzda bir hevestir olsun renk kattı dediler. 2 oldu şanstır dediler. 3 oldu kedidir o kedi dediler. 4 5 6 derken herkes bu küçük ama yüreği büyük şehre karşı omuz omuza verdi.. şampiyonluğumuz bir kez mi çalındı ? hayır. peki buna rağmen mücadeleyi bıraktık mı? hayır. stat yeniledik, üstünü kapattık, transfer yaptık, bilet alıp maça gittik.. sonuç değişti mi? hayır.. bundan sonra da belki değişmeyecek ama hem hakkımız olan kupamıza hem de yeni stadımıza bu kadar yaklaşmışken düzen böyle gidecek diyip işin içinden çıkmak bana çok basit ve korkakça geliyor..Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
@f1bekir eline sağlık kardeş.
nerdeyse aynı açıyla çekiyorsun her hafta.değişimi daha iyi anlıyoruz haliyle.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir bu kadar yuorulmana gerek yok. 15 günde bir fotoğraf çeksn yeterli olur.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Eyvallah dostlar.
Söz verdiğim için bu hafta çekmem lazımdı, fırsatım da vardı, o yüzden sorun değil.
Ben düzenli olarak çekmeye çalışacağım -bana göre de 15 gün iyi gibi- ama hepimizin işi gücü var sonuçta, bazen olur haftada bir çekerim bazen olur 3 haftada bir çekerim ama çekerim yani Allah sağlık verdikçe
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah dostlar.
Söz verdiğim için bu hafta çekmem lazımdı, fırsatım da vardı, o yüzden sorun değil.
Ben düzenli olarak çekmeye çalışacağım -bana göre de 15 gün iyi gibi- ama hepimizin işi gücü var sonuçta, bazen olur haftada bir çekerim bazen olur 3 haftada bir çekerim ama çekerim yani Allah sağlık verdikçeo çıktığın yere hangi yoldan çıkılıyor özel arazimi yoksa açık bir yer mi ? bende gidebilirim aslında. gerçi senin kadar kaliteli resim çekemem ama bilmek istedim
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayağına sağlıko çıktığın yere hangi yoldan çıkılıyor özel arazimi yoksa açık bir yer mi ? bende gidebilirim aslında. gerçi senin kadar kaliteli resim çekemem ama bilmek istedim
Birincisi işaretlediğim o yolun kenarları ama o yolda toplam 3 noktadan çekiyorum. Bugün çektiklerim oralardan.
Diğer yer de özel arazi bildiğim kadarıyla ama rahatça girilip çıkılabiliyor, etrafı açık. Oraya nasıl gidildiğini anlatmam biraz zor. Hacıbeşir deresinden yukarı biraz gidip sağdan Akyazı'ya doğru çıkmak gerekiyor.
[IMG][/IMG]
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoldaki noktadan bir de manzara fotoğrafı çekiver oranın manzarası hiç bir yerde yok..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum