Bir tribün ağlıyor gözleri yaşlı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
bir önceki sayfada videosu bulunan stadyum ve çevresinin akyazı projesinin çok uzun bir süre önceki hali olduğunu sanırım trabzonda yaşayan herkes anlamıştır. şuan itibari ile dolgu alanında ne o kıvrımlar mevcut ne de yat limanı için bir yer bırakılmış durumda; tahminim odur ki stadyum kenarı boyunca uzanan kumsal da hikaye olacaktır. Diğer taraftan EPP'nin resmi sitesinde hala bu projenin yer alıyor olması da ayrı bir komedi olarak algılanabilir, Albayrak zamanındaki hani şu meşhur helikopterli projenin üzerinden bir hayli değişiklik yapıldı, benim bildiğim kadarıyla ilk projeden sırasıyla, şehirlerarası otobüs terminali, otel, kapalı spor salonu ve trabzonspor tesislerinin de bulunduğu bir çok yapı çıkarılmış durumda, elimizde kalanlar videoda gördüğünüz stadyum, bir kaç tane çim saha, basketbol, tenis kortları ve olmazsa olmazımız il gençlik ve spor müdürlüğü) zaten amaç stadyum ihtiyacını mı karşılamak, il gençlik ve spor müdürlüğözüküyorü mü yapmak anlayabilmiş değilim...
Bu arada stadyum 3 etapta yapılacak, ilk etapta stadyum ile tabiki İl gençlik ve spor il müdürlüğü binası yapılacak muhtemelen iki yıla biter, çalışmalar 1-2 hafta içinde başlıcak gibi görünüyor şimdilik bütün projenin bitmesi de zannımca 3,5-4 seneyi bulur...
Son olarak şunu belirtmek isterim gerçekten büyük bir proje, inanılmaz bir kaynak aktarılacak bu sayede trabzona ona şüpe yok emeği geçenlere de şahsım adına teşekkürü borç bilirim ancak;
Marka şehir olma vizyonu ile yola çıkılan Trabzon marka şehir olacaksa adına yakışır eserler kazandırmak lazım,
Söz konusu yapılar muhtemelen on yıllar boyunca Trabzonun en güzel yerinde boy göstereceğinden mütevellik estetiğin çok ön planda olması gerektiği kanaatindeyim,
Eğer bu şehre bir stadyum yapılıyorsa ve o stadyuma gidecek olanların tek bir talebine bile kulak asılmıyorsa ciddi bir vizyon problemimiz olacak kanısındayım,
Eğer herhangi bir projeyi video da bile beğenmiyorsanız inanın gerçeğini beğenmeniz imkansıza yakındır (Örn; EYOF için yapılan kapalı spor salonunun projesini gördüğümde, bu nasıl bir şey olacak, nasıl bir çatı sistemi var arkadaş diye bakmaktan kendimi alamadığı hatırlıyorum mesela, ama gelin görün ki çatının gerçek saç halini görünce işin gerçek yüzünü hep beraber görmüş olduk sanırıwhisper
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin en iyi stadı olacak.Bordomavi.net
Yorum
-
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yönetim stadyum konusunda da sınıfta kaldı maalesef.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Stadı yapamazsak kiralarız.
İcraatlerini peşpeşe sıralayan bir yönetimimiz var neticede.
Hem iktidarla da arası iyi, görüşseler bi?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Akyazı Zor Biter
TAKA: Akyazı Stadı sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz?
ŞENER: Olmuyor. Çok karışanı oldu. TOKİ filan dediler… Mesela çok daha sonra programa girmesine ve de Samsun’da futbol etkinliklerinin daha az olmasına rağmen Samsun Stadı ihale oldu. Antalya Stadı ihale oldu. Müteahhitleri belli… Bizim ki ihale oldu. Şikâyetler oldu, o şikâyet etti, bu şikâyet etti, daha yeni başlayacak ihale ki çok da iyi fiyata ihale olmadı. Bitmesi de meçhul…
TAKA: Başbakan ile stat işini konuştunuz mu?
ŞENER: Tabi, kaç defa konuştuk. Projeleri çizildi. Sonra ilk müteahhit, bizim eski başkan oldu. Onlar biraz aksattılar, işi çok ucuza almışlardı. Spekülasyon konusu da oldu. Şimdi bu alan da ucuza aldı…
TAKA: Başbakana demediniz mi ki, altı üstü bir stat. Nesini bitiremiyorsunuz, diye?
ŞENER: Dedik. Kaç defa dedik. Konuştuk, ettik. Sen merak etme dedi, başbakan. E sonunda adamcağız da bıktı. Sonra bir ihale yaptı. Alan da benim hemşerim, Tonyalı. Çok ucuza aldılar. Müteahhit-Mühendis olduğumdan dolayı rahatça söylüyorum… Zor biter.
TAKA: Neden zor biter?
17 BAŞKANLIK MI? ASLA!ŞENER: Yanlış yapıyorlar. Bak, Kayseri müteahhidi de battı, belediye üstlendi. Mersin müteahhidi, bizim Trabzonlu, Oflu, o battı, Limak bitirdi. Bursa müteahhidi battı, kayyumda şimdi. Burada, işi ucuza ihale etmeye çalışıyorlar. Ucuz ihale edilen her iş battı.
TAKA: O zaman, Akyazı Stadını yapan müteahhitte batacak, başka biri devralıp bitirecek, cümlesini buradan çıkarmak zor olmasa gerek…
ŞENER: Yani inşallah batmazlar. O şey baya sarsıldı, bizim eski başkan, dolgu işinden. Üstten de inşallah bu arkadaş sıyrılır. Ne diyeyim…iho istifa.
Yorum
-
* Olsun bitecek ve Türkiye'nin en iyi stadı olacak hatta Avrupa'nın inanıyoruzTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum