Diyelim ki yeni stat yapıldı ve bende bu statta maç izlemeye gittim.maçın ilk yarısı bitti ve bende ,statın kafeteryasına gidip,şöyle büyük boy ice tea ve cips eşliğinde eşimle dostumla birlikte,devre arası maç analizi yapmak istedim....ama yeni statta kale arkalarında kafeterya olmadığı için bu hayallerin hiçbirini gerçekleştiremeyecğim,üstelik kale arkası dış cephe boşluk kısımlarından soğuk geldiği için tir tir titreteceğim....gelde şimdi yeni statla ilgili güzel hayal kur.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolduk 3 kişi..
tezahuratta olsun pek tabi ama daha önemlisi yukarıda bahsedilen şekilde top rakipteyken yuhlama rakibinayaklarını birbirine dolama..
bu ortamı zaman zaman yapıyoruz.
mesela derbilerde yada tansiyonu yüksek maçlarda.
herkesin bi anda yuhlaması inanın rakibi bozuyor.
ayağından bir an önce çıkarmak istiyor hata yapıyor..
ingiltere örneği bunun için en güzl örnek. atılan bir şut sonrası çıkan o sesler vs..
stad konsunda da şunu söyleyebilirim. inşaat mühendisi değilim ama ben de inşaat teknikeriyim.
bu işlerin içindeyim.
ihale yapılıp yer teslimi yapıldıktan sonra bu işin geri dönüşü yoktur olamaz.
o iş zamanında bitirilecektir. aksi halde geçen her gün firmaya ciddi para cezaları şeklinde geri döner. bunu da hiç bir firma göze almaz almak istemez..
işin maddi boyutu bir yana referans anlamında da bu etiketi kimse yemek istemez...
İnşaat başladığından bugüne kadar çok ciddi çalışmalar yapıldı. bugüne kadar işin yavaş gözükmesinin tek sebebi inşaat işlerinin birer klasiği..
başlarda her iş gömülür. (temel vs) dışarıdan bakan birisi çalışma yok çok yavaş gibi algılar.
ama en önemli işlerden birisi yapılıyordur aslında.
ve o işler yere gömüldüğü için insanlar yanılıyor..
dikkat edin bundan sonra ki süreç hızlanarak devam edecek. yapılan her iş artık görünür olacak..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyelim ki yeni stat yapıldı ve bende bu statta maç izlemeye gittim.maçın ilk yarısı bitti ve bende ,statın kafeteryasına gidip,şöyle büyük boy ice tea ve cips eşliğinde eşimle dostumla birlikte,devre arası maç analizi yapmak istedim....ama yeni statta kale arkalarında kafeterya olmadığı için bu hayallerin hiçbirini gerçekleştiremeyecğim,üstelik kale arkası dış cephe boşluk kısımlarından soğuk geldiği için tir tir titreteceğim....gelde şimdi yeni statla ilgili güzel hayal kur.....
Yorum
-
eğer dediğiniz gibiyse kale arkasında tribün çatı arasında hava boşluğu olması ne saçma. Nedeni ne ki arkadaş orayı öyle yapmanın. Kapat orayı güzel bir şekilde.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Su anki Proje rezaleten baska birsey degil.
Yapilacak tek sey su: YÜRÜYÜS, Arkadas Santiyeye gidilecek 10-15.000 kisi yada fazlasi, bi yetkili bulunana kadar orada protesto yapilacak!
Bak ne cabuk biri bulunur, hatta bi kac bin kisi daha gitsin oraya bi kac hafta sonu bak o proje nasil isteklere göre yapiliyor.
Bizim millet $ike $ike diye tutturdu, birak $ikeyi burada Takini hatta sehrin gelecegi sözkonusu!
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anki Proje rezaleten baska birsey degil.
Yapilacak tek sey su: YÜRÜYÜS, Arkadas Santiyeye gidilecek 10-15.000 kisi yada fazlasi, bi yetkili bulunana kadar orada protesto yapilacak!
Bak ne cabuk biri bulunur, hatta bi kac bin kisi daha gitsin oraya bi kac hafta sonu bak o proje nasil isteklere göre yapiliyor.
Bizim millet $ike $ike diye tutturdu, birak $ikeyi burada Takini hatta sehrin gelecegi sözkonusu!
Ayrıca şike şike diye tutturmak stattan daha büyük geleceğin.. Senin hakkın verilmedikten sonra geleceğin olsa ne olur yine milyonları harcar kadro yapar 2. olursun..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da bu kadar bilgili 10-15 Bin kişi bulamayacağın gibi onları yürütemezsin de.. Trabzon'da anket yapılsın %80 beğenilir bu stat..
Ayrıca şike şike diye tutturmak stattan daha büyük geleceğin.. Senin hakkın verilmedikten sonra geleceğin olsa ne olur yine milyonları harcar kadro yapar 2. olursun..burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevinmene gerek yok muharrem usta yine başkan olamıcak siyasetden uzak TRABZONSPOR istiyoruz ..burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da bu kadar bilgili 10-15 Bin kişi bulamayacağın gibi onları yürütemezsin de.. Trabzon'da anket yapılsın %80 beğenilir bu stat..
Ayrıca şike şike diye tutturmak stattan daha büyük geleceğin.. Senin hakkın verilmedikten sonra geleceğin olsa ne olur yine milyonları harcar kadro yapar 2. olursun..
Ben vaktiyle bir yorum yazmistim buraya ve ceza yemistim.
$ike de halledilecek elbet, ama stat gelir bakimindan cok önemli.
Parasizliktan adam gibi transfer yapilamiyor, ve sözde uyguna
alinan da pahaliya patliyor. Tasaruf yanlis yapildigindan.
Arkadas öyle bir kadro kuracaksinki hakeme ragmen Kadiköyde 6-7
tane cakacak ve al sana $ike diyeceksin. bunun icin gelir sart ve gelir icin adam gibi stat! Iyi bir stat icabinda transferi de kolaylastirir. Cünkü her futbolcu süper taraftar önünde süper bi statta oynamak ister. Bizde maaelesf ikisi de yok, bu kafayla da olmaz. bari iyi bir stat yaptiralimda gerisi gelsin.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp sahipsiz, belediye başkanı pervasız, bürokrat emir kulu, taraftar ilgisiz, yerel basın takipçi olmayınca.
Sana özensiz, baştansavma, gizli kapaklı, oldu bittiye getirilen ucube stadyumu yaptırması müstehak olmuştur.
Adnan Polat'a helal olsun valla. Adam kulübü için saçını süpürge etti. Schalke'nin stadının tıpkısının aynısı olan Veltins Arena'yı oraya diktirdi.) daha çimlerinin direnaj sistemini yeni kurulabilmiş TT Arena ile çimlerin bütününü tatile güneşlenmeye çıkarip tekrar kılını kıpırdatmadan içeriye sokabildigin teknolojiye sahip bir Stadyumla, bir tuttunya pes Açılır kapanır çatı vs bahsetmiyorum bile.. TT arena yapılış sürecindeki sorunlar nedeniyle projenin aslına uygun yapılamadığı ve geçenlerde başkanin da dile getirdiği birçok sorunu olan bir Stadyum... Türkiyedeki Stadyumlar icinde iyi bir yerde diye Ventins Arena ile bir tutmak ne kadar doğru bir daha gözden geçir bence ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum