sanırım mağaza ve restaurant olayı çözülmüş ve güzel olmuş. ama membran nedir arkadaş ya üst düzey stad olsun diyoruz çadır kuruyolar ısıtma dahi yok !
Kışın montunu çıkarıp maç izleyebileceğin ortam..
bildiğimiz ufo ısıtıcıların devasa olanları gibi bişey. çatıya montajlı oluyolar.
İyi olmuş olmaması, oldu olacak vestiyer falan da yapsınlar da girişte montlarımızı bırakalım.Trabzon aşırı soğuk bir yer değil, Kayseri,Sivas için yapılmasını anlarım ama Trabzon için gerçekten gereksiz olur.
İyi olmuş olmaması, oldu olacak vestiyer falan da yapsınlar da girişte montlarımızı bırakalım.Trabzon aşırı soğuk bir yer değil, Kayseri,Sivas için yapılmasını anlarım ama Trabzon için gerçekten gereksiz olur.
Kayseri'de olmasına rağmen ölümcül soğuk oldu. 3-3'lük maçı hatırlayanlar bilir. Çok da işe yarar bir şey değil zaten sonradan da eklenebiliyor.
Kayseri'de olmasına rağmen ölümcül soğuk oldu. 3-3'lük maçı hatırlayanlar bilir. Çok da işe yarar bir şey değil zaten sonradan da eklenebiliyor.
Sıcaklığı alttan vermedikleri müddetçe etki etmez.Çünkü maçlarda insanların en çok üşüyen yeri ayak ve bacak bölgesi.Stadyumu yaptık şimdi de ayak bacak konuşmaya başladık iyi mi.
Kışın montunu çıkarıp maç izleyebileceğin ortam..
bildiğimiz ufo ısıtıcıların devasa olanları gibi bişey. çatıya montajlı oluyolar.
benim bahsettiğim fabrika tipi ısıtma sistemi değil . hava ısıtma sistemi. mükemmel bişey koltukların arasından klima gibi hava silkülasyonu oluyor ve gerçekten gerekli bi durum
Sıcaklığı alttan vermedikleri müddetçe etki etmez.Çünkü maçlarda insanların en çok üşüyen yeri ayak ve bacak bölgesi.Stadyumu yaptık şimdi de ayak bacak konuşmaya başladık iyi mi.
hollandadaki psv macina gitmistim arkadasin bahsettigi sistem ordada vardi ve gayet iyi isitiyordu tribunleri...
Bilirim
Benim ufak oğlan soğuktan ağlaya ağlaya bi hal olmuştu,ayaklarını ısıtamadık gözlerime baka ağladı elimden de bişi gelmeyince resmen ciğerim yandı,en sonunda annesi dayanamadı maçın bitmesine 15 dakka kala dışarıya çııktı,dışarının ayazı daha vicdanlıydı çünkü.
Yani ısıtma öyle olacaksa hiç olmasın daha iyi,samimi olsun ısıtma işi
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum