İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenaçizane çekirdek konusunada değinmek istiyorum..... evet ... hepimiz yeni bir statımız olsun ve tüm taraftar hep bir ağızdan tezahürat yapmak isteriz. ama hiç mi ailesi yada arkadaşıyla yada bir çocuğunun elinden tutup onu stata götürmeyecek??. hiç mi bir baba,çocuğunun eline tutuşturduğu bir paket patlamış mısır ve kola eşliğinde maç izlemeyecek tıpkı almanyadaki ingilteredeki gibi... herkes hep bir ağızdan bağırmalı mı? yada böyle mi olmalı taraftar dediğin??.. siz sanıyor musunuz ki; premier ligde yada diğer liglerde herkes hep bir ağızdan bağıyor?. avrupadaki taraftarda bir elinde cips bir elinde kola v.s ailecek bir tiyatro izler gibi, bir etkinliğe katılır gibi maç izliyor..
bizim amacımız zaten hep bir ağızdan 90 dk durmadan, bağırmanın mecburi olduğu bir stat değil, bizim isteğimiz 24 saat yaşayan , her türlü sosyal faaliyetin yapıldığı bir stat olsun.... bence Türkiye de yeni statla yapıldıkça, o statlara giden taraftar profili değişime uğrayacak ve holiganizm yerini , aile temelli eğlence yeri olan statlara bırakacaktır. buna en çok ihtiyacı olan takımsa Trabzonspordur. çünkü hala bazı taraftar sahaya yabancı madde atarak takıma zarar verdiğinin farkında değil... bu anlattıklarımı 2 hafta sonra fener maçında izlieyeceğiz maalesef bu konuda hak vereceksiniz...
premier lige bakın, adamlar 90 dk durmadan bağırmak yerine, önemli anlarda aniden bağırıyorlar , inanın bu şekilde tezahürat çok daha etkili olur. biz de aynen bu şekilde elimizde ister cips ister çekirdek olsun , bu yapıda tezahürat yapabilecek seviyede olursak çekirdek çitlemek tehlikeli bir faaliyet olmaktan çıkar ..
Oldum olası stadyumlardaki ''laylaylay lommm'' şeklindeki destekleri sevemedim.
İngiltere örneği en güzel örnek! Rakip ataktayken ıslıklamak, yuhalamak en büyük baskıdır...
Rakip top yaparken yuhalamak, gerçekten de ciddi şekilde işe yarıyor.
Keşke ''laylaylay lom'' şeklini bırakıp bu şekilde yapılabilse...
Görün o zaman baskıyı...
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotolara bakiyorum da insaat kalitesi bariz cok kotu. Insaat muh olarak bu fotograftan cok net su sonuclari cikartirim:
Insaati yapan firma veya taseron ucuza yapiyor bu isi. Ucuz malzeme, ucuz iscilik.
Is bittigi zaman bir suru yeri dokulecek. Fonksiyon olarak etkilemez belki mac oynanir ama hoc olmayacak.
Bu anlayistaki bir firmanin isi zamaninda bitirmesi de mumkun degil, gecikme garanti olur burada. Hatta cok ucuza yapiyorsa paralari bittigi icin is bile durabilir.
Bitis tarihi ne planlaniyor bilmiyorum ama 4-5 yildan once burada mac oynanmaz. GS stadindan beter yilan hikayesi olur bu is.
Trabzonspor'un su anki durumdan kurtulusunun iki ana recetesi var. 1- stad. 2- fenerden sike tazminati.
Baskanin yatip kalkip bunlarla ugrasmasi lazim.
Nasil Fikret Orman stadla ugrasiyo seneye yetistircem diyo, bizim baskanin da, ki insaatci kendisi, bunun pesinden kosmasi lazim.
Nerdee...
bjk stadı ile ilerlemeleri kıyaslayıp da bjkın 1 sene de bitireceğine ve bu stadın 5 6 yıl süreceğini söylüyorsan burada art niyet ararım. bu mesajı yazmanda tamamen art niyetli bana göre..
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat hakkında bilgi alabilmek konusunda araştırma yapmadığımıza inanmayı, ''imanın şartı'' zanneden bazı akl-ı evvellere, yaklaşık bir ay önce kulübün etkin bir ismiyle yaptığım telefon görüşmesini aynen yazayım;
.......................
Ben : Peki abi, stat konusu ne alemde? Kimin ne yaptığı belli değil, nereden alacağız bilgiyi, sizlerden de ses çıkmıyor.
O : Bu takıma, bu seyirciye stat yapıp ne yapacan... Yapılıyor işte, Avni Aker'den iyidir.
Başka sözüm yok.
Bu yönetimi ''Trabzonspor'' a layık görenlerin sorunu bu yazdığınız.
Zamınında kendimizi ''Muharrem USTA'' için parçalarken, ne AKP'li olduğumuz kalmıştı ne de yediğimiz diğer hakaretler...
Ne yazık ki süreç bizi haklı çıkardı...
Bu çapsız insanlar koskoca camiayı oyuncak ettiler ''Acemilikleri'' ile...
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotolara bakiyorum da insaat kalitesi bariz cok kotu. Insaat muh olarak bu fotograftan cok net su sonuclari cikartirim:
Insaati yapan firma veya taseron ucuza yapiyor bu isi. Ucuz malzeme, ucuz iscilik.
Is bittigi zaman bir suru yeri dokulecek. Fonksiyon olarak etkilemez belki mac oynanir ama hoc olmayacak.
Bu anlayistaki bir firmanin isi zamaninda bitirmesi de mumkun degil, gecikme garanti olur burada. Hatta cok ucuza yapiyorsa paralari bittigi icin is bile durabilir.
Bitis tarihi ne planlaniyor bilmiyorum ama 4-5 yildan once burada mac oynanmaz. GS stadindan beter yilan hikayesi olur bu is.
Trabzonspor'un su anki durumdan kurtulusunun iki ana recetesi var. 1- stad. 2- fenerden sike tazminati.
Nasil Fikret Orman stadla ugrasiyo seneye yetistircem diyo, bizim baskanin da, ki insaatci kendisi, bunun pesinden kosmasi lazim.
Nerdee...
İkincisi de bu tür firmalar kafalarına göre hele de 42000 insanın bir araya geleceği,deniz üzerine kurulu stadı kafalarına göre yapmazlar,kimse de izin vermez zaten böyle bir başı boşluğa.
İnşaat Mühendisi değilim ama resimlerden işin kalitesini ölçen bir inşaat mühendisi görmek de ilginç oldu.Ben mesela temellerde kullanılan demir resmini gördüğümde ilk defa bu kadar yoğun demri örgüsü görmüştüm.
Ve burası iş ortaklığı ile yapılıyor,tek Sarıdağlar değil,zamanından önce biter bence.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Nerdee...
bi insan nasil utanmadan bukadar iftira atar anlamadim
pes dogrusu
fotolardan neler görünebiliyormus"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Nerdee...
Bizim gecekondunun resimlerini gonderekte bi degerlendir be.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimi ''Trabzonspor'' a layık görenlerin sorunu bu yazdığınız.
Zamınında kendimizi ''Muharrem USTA'' için parçalarken, ne AKP'li olduğumuz kalmıştı ne de yediğimiz diğer hakaretler...
Ne yazık ki süreç bizi haklı çıkardı...
Bu çapsız insanlar koskoca camiayı oyuncak ettiler ''Acemilikleri'' ile...En son jojuk tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 00:02.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenaçizane çekirdek konusunada değinmek istiyorum..... evet ... hepimiz yeni bir statımız olsun ve tüm taraftar hep bir ağızdan tezahürat yapmak isteriz. ama hiç mi ailesi yada arkadaşıyla yada bir çocuğunun elinden tutup onu stata götürmeyecek??. hiç mi bir baba,çocuğunun eline tutuşturduğu bir paket patlamış mısır ve kola eşliğinde maç izlemeyecek tıpkı almanyadaki ingilteredeki gibi... herkes hep bir ağızdan bağırmalı mı? yada böyle mi olmalı taraftar dediğin??.. siz sanıyor musunuz ki; premier ligde yada diğer liglerde herkes hep bir ağızdan bağıyor?. avrupadaki taraftarda bir elinde cips bir elinde kola v.s ailecek bir tiyatro izler gibi, bir etkinliğe katılır gibi maç izliyor..
bizim amacımız zaten hep bir ağızdan 90 dk durmadan, bağırmanın mecburi olduğu bir stat değil, bizim isteğimiz 24 saat yaşayan , her türlü sosyal faaliyetin yapıldığı bir stat olsun.... bence Türkiye de yeni statla yapıldıkça, o statlara giden taraftar profili değişime uğrayacak ve holiganizm yerini , aile temelli eğlence yeri olan statlara bırakacaktır. buna en çok ihtiyacı olan takımsa Trabzonspordur. çünkü hala bazı taraftar sahaya yabancı madde atarak takıma zarar verdiğinin farkında değil... bu anlattıklarımı 2 hafta sonra fener maçında izlieyeceğiz maalesef bu konuda hak vereceksiniz...
premier lige bakın, adamlar 90 dk durmadan bağırmak yerine, önemli anlarda aniden bağırıyorlar , inanın bu şekilde tezahürat çok daha etkili olur. biz de aynen bu şekilde elimizde ister cips ister çekirdek olsun , bu yapıda tezahürat yapabilecek seviyede olursak çekirdek çitlemek tehlikeli bir faaliyet olmaktan çıkar ..İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gibi düşünen birilerinin olmasına çok sevindim açıkçası...
Oldum olası stadyumlardaki ''laylaylay lommm'' şeklindeki destekleri sevemedim.
İngiltere örneği en güzel örnek! Rakip ataktayken ıslıklamak, yuhalamak en büyük baskıdır...
Rakip top yaparken yuhalamak, gerçekten de ciddi şekilde işe yarıyor.
Keşke ''laylaylay lom'' şeklini bırakıp bu şekilde yapılabilse...
Görün o zaman baskıyı...
tezahuratta olsun pek tabi ama daha önemlisi yukarıda bahsedilen şekilde top rakipteyken yuhlama rakibinayaklarını birbirine dolama..
bu ortamı zaman zaman yapıyoruz.
mesela derbilerde yada tansiyonu yüksek maçlarda.
herkesin bi anda yuhlaması inanın rakibi bozuyor.
ayağından bir an önce çıkarmak istiyor hata yapıyor..
ingiltere örneği bunun için en güzl örnek. atılan bir şut sonrası çıkan o sesler vs..
stad konsunda da şunu söyleyebilirim. inşaat mühendisi değilim ama ben de inşaat teknikeriyim.
bu işlerin içindeyim.
ihale yapılıp yer teslimi yapıldıktan sonra bu işin geri dönüşü yoktur olamaz.
o iş zamanında bitirilecektir. aksi halde geçen her gün firmaya ciddi para cezaları şeklinde geri döner. bunu da hiç bir firma göze almaz almak istemez..
işin maddi boyutu bir yana referans anlamında da bu etiketi kimse yemek istemez...
İnşaat başladığından bugüne kadar çok ciddi çalışmalar yapıldı. bugüne kadar işin yavaş gözükmesinin tek sebebi inşaat işlerinin birer klasiği..
başlarda her iş gömülür. (temel vs) dışarıdan bakan birisi çalışma yok çok yavaş gibi algılar.
ama en önemli işlerden birisi yapılıyordur aslında.
ve o işler yere gömüldüğü için insanlar yanılıyor..
dikkat edin bundan sonra ki süreç hızlanarak devam edecek. yapılan her iş artık görünür olacak..En son Burçak tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 00:06.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevinmene gerek yok muharrem usta yine başkan olamıcak siyasetden uzak TRABZONSPOR istiyoruz ..En son Veysel tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 00:10.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışmalar halen daha devam ediyor sesler geliyor.simdi gitsem acaba inşaata göz atabilirmiyim??
Yorum
-
En son danger00 tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 00:40.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum